*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Store lunsjpenger i luften

GunnarAustevoll og Særpeprinsen Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Drammen byr på en meget utfordrende lunsj-V5 tirsdag. Her kan det ligge store penger i luften.

18.08.15 18:57

Sportspills meny tirsdag:
V65 Haugaland: Favorittparade og samlebonger
V64 Skellefteå: To bankere i nord
Oddstips 1: Lazio tar første stikk
Oddstips 2: Ipswich innfrir igjen?
Oddstips 3: United gjør det vanskelig for Brügge

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 millon SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før det skal vi blant gjennom en meget innholdsrik tirsdag som byr på fire travkjøringer. Vi starter på Gotland og Visby travbane som er V4-arrangør denne tirsdagen, før Drammen travbane overtar med en vidåpen lunsj-V5. Til kvelden er det duket for årets eneste V65-kjøring på Haugaland tråvpark, mens vi skal langt nord i Sverige og til Skellefteå for tirsdagens svenske V64-omgang.

Nettavisen i fin flyt
Det ble strålende klaff for undertegnedes V65-tips til Biri fredag kveld. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg.

Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad. Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Sist torsdag leverte Nettavisens galoppeksperter varene igjen på Øvrevoll. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

Det betyr at det renner bra på for Nettavisen om dagen, og tirsdagen inneholder altså mange muligheter.

Tirsdagens lunsj-V5 er preget av slett sportslig kvalitet og ditto høy vanskelighetsgrad. Vår lunsjbanker har ikke startet siden 19. september i fjor og det er samtidig det eneste løpet 9 Særpeprinsen har gjort. Var fantastisk god i det løpet og vant på sterke 32.0/2140 meter og en hest som Blessomen var blant annet med i det løpet. Gunnar Austevoll kusket da og han kusker også tirsdag. Han har kjørt et hurtigjobb med hesten og rapporterer at hesten kjentes veldig fin ut. Motstanden er alt annet enn avskrekkende, bakspor er et lite minus, men er 9 Særpeprinsen i nærheten av prestasjonen i seiersløpet på Jarlsberg, så taper han ikke V5-3. Vår lunsjbanker i en meget krevende omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høitomt med form
I V5-4 setter Eirik Høitomt seg opp bak fartsfylte og uryddige 3 Enger Vinto. Favorittduoen 4 Homme Balder og 1 Tangen Faks holder begge usikker form, mens 3 Enger Vinnto stadig flyr mellom galoppene. Skulle Høitomt makte å kjøre denne i trav, må han være en seierskandidat i dette løpet.

Overspilt favoritt?
I V5-1 som holder meget svak sportslig klasse, blir 1 Euforia tung favoritt. Fireårshoppa er seiersløs på ni starter i karrieren, og selv om hun motstandsmessig ikke kan få en særlig enklere oppgave enn i ettermiddag, kan jeg ikke forsvare hennes store favorittstempel. Jeg spiller seks hester på de to minste forslagene og betaler for åtte hester på det største og jakter favorittfall i V5-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag