Storetvedt innfrir med vår banker


Odd Storetvedt kjører vår banker tirsdag.
Odd Storetvedt kjører vår banker tirsdag. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark

Bankeren er totalt overlegen på kapasitet! Et enormt objekt senker alt som en ellevill 15-oddser!? Vi er klar for å kjempe om tusenlappene i lunsjen!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Östersund:
Vidåpen V4-omgang med skrell fra Norge
V65 Momarken:
Mjølnerød viser frem et talent
Oddstips 1: United ryker ut av Champions League

En innholdsrik tirsdag venter, og moroa starter allerede kl.12.20 med en herlig V4-omgang fra Östersund. Deretter er det Bergen, og deres lunsj kl.13.40. Om kvelden braker det løs med en topp V65-omgang på Momarken, før det hele avrundes med en interessant V64-omgang på Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark er en av de banene vi liker best, og det er ikke uten grunn. Her er det nemlig ofte fine menyer, og litt av hvert å gripe tak i. På tirsdag anbefaler vi et bankerspill på 9 Bjørkeknekten i V5-3. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 6 Sordo (17,9%) – Lille Jerkeld var altså av på midten for kun fem dager siden, og her skal man være litt forsiktig med å gå ALL IN. Skulle dog Lille Jerkeld plutselig fungere igjen, ja, da sier jo det seg selv at den er HET. På tirsdag føler vi uansett at det kan være smart å spekulere litt, og ideen står faktisk ikke tilbake for den store favoritten på ren kapasitet. Kommer også ut i ny regi, og den skal bli uhyre spennende å følge på tirsdag. Prøves som et frekt drag mot den store favoritten.

V5-2 : 8 Schulze Fair (21,1%) – Er en veldig bra hoppe, og den virker også å utvikle seg fint for tiden. Kontret hjem seieren nest sist, mens den kun tapte for kanonen Whatsoflying SS sist. Er meget kjapp i vei, og innvendig her så tviler vi på at noen ønsker å svare. Skulle vår analyse stemme, ja, da snakker vi om en banker. Schulze Fair må bare prøves, og det beste av det hele er at den kanskje ikke blir noen favoritt.

V5-3 : 9 Bjørkeknekten (62,1%) – Feilet seg bort ned mot den første svingen sist, men den gikk bra etter galoppen, og det er ingen fare med formen. Nå er Odd tilbake i vognen, og den har vært veldig fin for han. Var for eksempel helt overlegen til en sprettlett seier nest sist. Taper ikke dette løpet i en feilfri utgave, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 1 Tristan Dalimo (10,1%) – Er helt overlegen på kapasitet i et dårlig løp. Viste 14,4/1000m etter galopp nå sist, og også nest sist gikk den enormt etter galopp. Nå får den en bedre kusk opp, og kommer denne bare seg ordentlig av gårde fra start, ja, da kan fakta løpet være over. Ett av dagens beste objekter, og den må spilles!

V5-5 : 8 Riana Cross (12,8%) – Gikk kun på det jevne etter en liten pause sist, og den kan ventes MYE forbedret til tirsdagens oppgave. Er dessuten best når den er med der foran, og her vil nok Ove Wassberg søke fremover direkte. Kan vinne dette løpet fra dødens, for her er det ikke veldig hardt imot. OBS!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.