Storetvedt med en sprek nykommer


Odd Storetvedt kommer ut med en meget spennende hest i B-spillet på Bergen travpark torsdag.
Odd Storetvedt kommer ut med en meget spennende hest i B-spillet på Bergen travpark torsdag. Foto: hesteguiden.com

To V5-spill! Bankerfritt i A, mens vi banker i B! Spennende objekter! Du blir vel med på moroa fra Bergen?

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Frekk banker i vrien lunsj
V65 Øvrevoll: Jackpot med herlig V65
V4 Vaggeryd: Untersteiner innfrir med norgeskjenning
Oddstips 1: Hafnarfjordur er ingen spøk
Oddslangskudd: Godset trenger ikke å vinne
Midtukekupong: Strålende norske utgangspunkt
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En meget spennende helg er i vente, og vi gleder oss mest til det som skal skje på lørdag! I Harstad skal det nemlig kjøres V75 for første gang, og ekstra spennende blir det når det også er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet! Vi i Nettavisen har satset tungt mot Harstad, disse hestene kan vi, og vi gleder oss stort til løpene på lørdag. Vi kommer selvfølgelig med FYLDIGE tips til banen i Nord, og de vil bli lagt ut i løpet av fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En spennende torsdag venter, og dette er dagens meny:

Kl.12.20 - Vaggeryd (V4)

Kl.13.30 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V5-A)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65 med jackpot)

Kl.20.00 - Bergen (V5-B)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen byr på to interessante V5-spill på torsdag. Vi tror på mest penger i a-spillet, og der prøver vi oss uten banker. I B-spillet skal 2 Bjørkeknekten (V5-5B) være en banker om den er i nærheten av det den viste i prøveløpet.

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V5-1 : 8 Ramsjerven – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har vært god ved begge anledninger. Nå sist gikk den solid etter galopp, samt at han var ute av det på siste bortre. Distansen er til Ramsjerven sin fordel når man setter han opp mot den store favoritten, og det er ingen tvil om at hesten til Lars Tore Hauge elsker denne distansen. Har en akilleshæl fra start, men kommer den seg bare avgårde, ja, da skal sjansene være fine. PS. 9 Hauan Prinsen – Var vår ide sist, og den hadde vunnet uten galopp da. Er i en hysterisk form, og selv om distansen ikke er noe pluss er den likevel tidlig aktuell.

V5-2 : 7 Alsaker Piril – Den «klokeste» vinner? Ja, her er vi klart inne på at det vil bli kjøring mellom favorittene Kringelandtellus/Vertigo Bjørn. Da kan dette løpet åpne seg litt opp, og en hest som Alsaker Piril er da spennende. Hadde et flott fjorår, mens den har slitt mer i år. Kommer nå til Bergen med bra rapporter i ryggen, den får Åsbjørn Tengsareid opp, og i dette lille feltet er den garantert et fint ryggløp. Står ikke tilbake for favorittene på kapasitet, og den er verdt et forsøk her. OBS!

V5-3 : 5 Apollo Hornline – Har nå fått seg en liten pause, og det har nok gjort den godt. Var ikke helt på topp i sine to siste løp, og vi forventer den forbedret til denne oppgaven. Er lynrask ut bak bilen når den blir laddet med, og magefølelsen sier at det her blir tet. Når den tidligere har kommet seg foran så har den omtrent virket umulig å knekke ned, og vi tror mest på favoritten. Motivert.

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-4 : 3 Vossbonpierre – Er veldig bra for klassen, og vi gleder oss å se den i nye omgivelser i Bergen. Gikk en 16-tid, og var bra i sitt siste løp i Danmark. Kan nok i hvertfall en 17-tid i Bergen, og den har sett fin ut i jobb på sin nye plass. Dette er en av dagens mest spennende hester, og vi må bare prøve den litt direkte. SPILLES!

V5-5 : 4 Jet Coral – Er ikke stabil, men det er den traveren i feltet som vil dra størst fordel av distansen. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og det er i første rekke galoppen imot. Feilfritt, og om den er på hugget etter pause, ja, da kjemper den helt sikkert om seieren. OBS! PS. 5 Tornado Lavec – Er veldig kapabel, og distansen er intet minus. Gikk en rå 1000m etter galopp sist, og vi har 13,5/1000m på klokken. Er HET om den går feilfritt.

3B : 5 Nesvik Rapp – Er trolig den hesten i feltet med best kapasitet. Gikk helt strålende mellom galoppene nå sist, og den skal ikke ha noen problemer med å gå en 32-tid. Trenger neppe å gå så fort her, og den fortjener et forsøk. 2 Tømmerprins – Er en lillebror av mer kjente Eldjor. La inn 32 s 1000m i prøveløpet, og dette er den store outsideren i feltet. OBS!

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

4B : 6 Timber Mile – Nøkkelen til å vinne dette løpet for Svein Ove Wassberg er å komme seg først ut fra tillegget. Det kan nemlig bety tidlig tet, og da skal dette dreie seg om en flott mulighet. Timber Mile fikk maks sist, men da var den trossalt ute mot gode hester i V75’en. Her er det billigere imot, og vi ILER til med førstevalget.

5B : 2 Bjørkeknekten – Gikk et strålende prøveløp med en sisterunde på langt under 30. Dette kan se ut som en ny vinnermaskin i hendene på Odd Storetvedt, og på torsdag i svært billige omgivelser så må det dreie seg om en kanon sjanse. Dagens sikreste banker.