Stortalentet bankes

Explosive Lane og Pål Buer blir hardt betrodd i V5-spillet på Bergen travpark torsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Explosive Lane og Pål Buer blir hardt betrodd i V5-spillet på Bergen travpark torsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Bankeren duger om lørdagen! Superobjektet er trolig bedre enn den store favoritten! Nye godbiter er pågang fra Bergen torsdag!

Sportspills meny torsdag:
V75 Halmstad: Ekstra V75 med kanonløp
V65 Jarlsberg: Gundersen presenterer ny kanon
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball:
Sjekk ukens oversikt

En helt strålende dag er i vente, og høydepunktet, ja, det skjer i Sverige hvor det skal kjøres en EKSTRA V75-omgang. Sprintermesteren er hovedoppslaget på Halmstad, og her får man igjen stifte bekjentskap med fantastiske Nuncio. Hele 18 millioner ligger å venter på en alenevinner, og vi byr selvfølgelig på fyldige tips til travfesten i Halmstad! PS. Flere godbiter er pågang!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder lunsjomgangen på Bergen så velger vi å banke 10 Explosive Lane (V5-4). Denne ser for tiden helt enorm ut, og den taper ikke uten uhell på veien.

Her er dagens objekter til Bergen:

V5-1 : 8 Proud To Be Wise – Gikk helt greit etter pause sist, men den trengte en blåser i kroppen. Kan ventes klart forbedret til denne oppgaven, og selv fra et spor litt langt ute så ser vi ikke bort ifra at den kan komme seg tidlig foran. På hesten sin beste distanse så dreier dette seg da om en topp mulighet. 11 Espoir Charisma – Er bedre enn raden, og den leverte et bra oppløp etter galopp nå sist. Er dessuten klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den har form til å skrelle med flyt. OBS!

V5-2 : 9 Føynland Jerven – Har vunnet 13 av 14, og den blir garantert en av dagens tyngste favoritter. Har dog blitt vaksinert siden sist, og slikt kan slå negativt ut. Er uansett ikke den vi skal servere her, for vi er bare nødt å gå for 12 Hauan Prinsen som er MYE forbedret i regi Gaute Lura. Nå sist gikk den et helt vilt løp etter galopp, og da møtte den langt bedre hester enn dette. Vi har 23,9/950m på klokken etter feiltrinnet, og da satt den dessuten fast over mål tilslutt… Kommer til å fly fort på denne sprinten, og vi ranker det vi mener er feltes beste hest først!

V5-3 : 3 Troll T. – Feilet med grepet sist, men var uvillig nedover oppløpet, og den må fakta vise noe bedre her om den skal vinne. Har uansett fått seg en blåser i kroppen, og den kan ventes forbedret. Må med på alt. 1 Vertigo Drøm – Denne skal imidlertid passes. Er helt sikkert en av de med mest styrke i feltet, og den solgte seg meget dyrt nå sist. Er bra i fra start, og den er garantert et bra opplegg. Legg også merke til at den nå er 20m billigere ute kontra Vangen Kimmi fra løpet sist. Tas med som en frekkis!

V5-4 : 10 Explosive Lane – Her har Ragnar Johan Risholm fått en potensiell stjerne blant hoppene. Den har utviklet seg etter at den kom til Bergen, og den har sett helt enorm ut de siste tre gangene. Nå sist så jogger den 12,4 s 1000m / 10 s 400m med krefter igjen. Vi tror bestemt den kan sprinte en 12-tid på en bra bane, og da er jo den selvfølgelig klin overlegen. Dagens beste banker!

V5-5 : 3 Vikar – Er ofte undervurdert, og det er den også på torsdag. Nå skal man dog være ordentlig på vakt, og vi setter i hvert fall varsellampene på full styrke. Kom ut etter en syv ukers pause sist, og den gjør et fullt godkjent løp. Fungerte fint, og tiden som den gikk var ny bestetid. Er nok en del lettere i kroppen sin før denne oppgaven, og tidsmessig så skal den enda ha litt å gå på. Kan åpne når den tramper av gårde på riktig fot, og fra dette sporet så klinker nok Svein Ove Wassberg til direkte. Vårt klare drag!