Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Momarken: Herlig V75-omgang med to bankere
V5 Århus galopp: Banker allerede i V5-1
Tippetips
: Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen
Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal
Oddssingel fotball-VM: Italia skal sende europamesteren ut av EM
Oddssingel fotball-VM: Sverige skal gi Tyskland kamp
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk fin trav- og galopphelg står foran oss. Momarken byr på en rekke storløp i lørdagens V75-omgang og lørdag kveld byr Øvrevoll på en strålende galoppkveld med en rekke storløp på programmet. Søndag er det store jackpotter i både V64 og V75 i Sverige. På Bro Park er det dobbel jackpot i V64-spillet med hele 977 946 SEK ekstra i sekserpotten. På Hagmyren er det hele 3 967 830 SEK ekstra i sjuerpotten i søndagens V75-omgang der det kun er kaldblodsløp på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Øvrevoll som altså byr på et superstevne lørdag kveld. Her er skal avvikles både V5 og V4. V5 er først ut med spillestopp kl 18.05. V4 innledes i V5-4 og har spillestopp kl 19.20.

Nettavisens galoppeksperter leverte strålende tips til V5-løpene i Gøteborg forrige søndag, til V4-løpene på Klampenborg forrige lørdag hadde også fine treffere til Jägersro sist onsdag.

Herlig V5-klaff i Gøteborg søndag 23. juni
Denne søndagen ble det herlig fullklaff i V5-spillet. V5-forslaget på Nettavisen med innl. pris på kr 900 satt som et skudd og betalte tilbake flotte 9 235 kr.

936 kr ble til 10 742 kr i V4 på Klampenborg lørdag 22. juni
Våre galoppeksperter traff meget bra med tipsene denne lørdagen. V4-forslaget med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og V4-utbetalingen ble på meget flotte 10 742 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Heldekk i riktig løp i V4 onsdag 19. juni
I V4-spillet på Jägersro onsdag 19. juni, helgarderte våre eksperter V4-3 der omgangens aller største favoritt var. Det viste seg helt korrekt. 9. valget 5 Mystic Town vant. V4-forslagetNettavisen med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 673 kr.

Enda bedre i V5
Også i V5 ble det fullklaff. 5 Mystic Town skrellvant også i V5, her var det V5-1. V5-forslagetNettavisen med innl.pris på kr 936 satt klokkerent. I V5 ble utbetalingen flotte 5 863 kr.

Strålende lørdagskveld - Niels Petersen og Wido Neuroth har favorittene i lørdagens storløp på Øvrevoll.

Det er et fantastisk program Øvrevoll tilbyr sitt publikum. Oslo Cup, 1000 og 2000 Guineas står i fokus. I 1000 Guineas (V5-3) 6 blir Nouvelle Lune favoritt. Hun har imponert stort og blir vår banker på de tre minste V5-forslagene. 5 Meringue hos Bent Olsen er trolig verst i mot, men Nouvelle Lune har fordelen av å kjenne den spesielle Øvrevoll-banen. Vi tar dog med 5 Meringue på det største V5-forslaget.

2000 Guineas er V5-4/V4-1, og Petersen-duoen 1 Privilegiado og 4 Izakaya får kamp av Neuroths 7 Topas Royal. Sistnevnte har vunnet svært lett de to siste startene, og han kan fort vekk gå helt til topps. De tre hestene skiller seg noe ut og blir våre utvalgte i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I Oslo Cup (V4-3) mønstrer Niels Petersen fire hester, mens Wido Neuroth har tre startende. For førstnevnte er 10 Our Last Summer og 2 Square de Luynes de to beste. Når de er i topp orden, er det kanskje Skandinavias to beste hester over distanser fra 2000 til 2400 meter. Men det har vært skjær i sjøen, og Square de Luynes har ikke startet siden den strålende Derbyseieren. Begge to trener flott, og i topp orden skal duoen være helt i toppen. De står alene på de tre minste V4-forslagene. Av Widos trio er 5 Pas de Secrets den beste, men han liker ikke at banen blir alt for rask. Vi tar denne med på det største V4-forslaget.

10 Our Last Summer blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det kan virke som om det kun dreier seg om to trenere på Øvrevoll, men slik er det selvsagt ikke. Dog har begge en god evne til å matche hester mot de store løpene, så de får nok en fin kveld. Ellers er Øvrevoll- spesialisten 1 My Cup of Tea i V5-2 på plass, en hoppe som har tatt tre lette seire på under en måned. Denne gang dobler vi med 9 Muskat, som er på vei oppover og har dessuten en veldig god rytter.