Tengsareid fikser lunsjen


Åsbjørn Tengsareid får full tillit som dagens bankerkusk. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Åsbjørn Tengsareid får full tillit som dagens bankerkusk. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Toppkusk har bankeren! Er bedre enn storfavoritten, og nå skal man være på vakt! Mulig sjokk i finalen! Dette er en lunsj etter vår smak! Ta rygg da vel!

Sportspills meny:

Tippekupong: Rosenborg kan ikke slappe av

På torsdagens langoddsprogram er det tettpakket med kamper fra Europa League-kvalifisering og internasjonale treningskamper.

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fullklaff på Mantorp 21. juli - Kr.58 766 innspilt!

Det ble ikke uventet litt vrient å være spiller under JACKPOTOMGANGEN på Mantorp tirsdag 21. juli. Et av våre V64-systemer (Fire andeler a 1000) kom dog i mål, og det betalte ut flotte Kr.58 766,-. Systemet satt igjen med singel utgang på et av våre herlige objekter denne tirsdagen - Ågårds Mats (6-valg - 7,1%)! Vi gratulerer på det varmeste de som kjøpte en andel, og kan love mye mer moro i tiden som kommer.

Vi gir deg tips til følgende baner på torsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Drammen (V5)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Veldig ofte så er det slett kvalitet på de lunsjene som blir kjørt her i Norge. Det gjør det svært utfordrende, og de er ikke alltid lett å ranke. På torsdag er kvaliteten på løpene bedre, men det er likevel en lunsj som har sine utfordringer. Vi velger å banke 2 Høvåg Ask (V5-4), og føler at dette er en hest som hører hjemme på litt andre dager enn dette.

Sjekk ut følgende objekter:

V5-1 : 11 Nightwish Powercill – Er feltes klart beste hest, og får den bare tempo her, ja, da skal den ikke bli lett å ha med å gjøre nedover oppløpet. Nå sist kom den helt ubrukt til mål, og Oddmund Wallevik kjørte ikke en meter. Er ordentlig bra på sitt beste, og det er dette som er hesten med stor H i feltet! Prøves til sjeldent fine odds i lukene. PASSES!

V5-2 : 9 Andova – Er ranket helt ut som et 9-valg i et «Fagblad», og det blir i våre øyne grovt feil. Er nemlig MILEVIS bedre enn raden, og snart må vel denne lykkes!? Gikk helt enormt etter galopp nest sist, og da har vi 11,7 s 900m på klokken. Nå sist så ble alt fullstendig feil, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Her kommer den ut mot en mildt sagt overkommelig gjeng, og den må bare prøves!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-3 : 7 DJ’s Magic – Er slett ingen dum traver, og den gjør denne torsdagen en svært spennende start i ny regi. Har kommet inn på stallen til Vidar Engebretsen, og han er klart opp på sin springer direkte. Er veldig kjapp fra start, og den vil garantert være med helt der fremme direkte. Prøves som et frekt drag i det som er et småskummelt løp.

V5-4 : 2 Høvåg Ask – Vinner dette lett om den er som de siste gangene. Sist på Sørlandet så jogget den en lav 30-tid, og den kan nok 28 om nødvendig. Virker å utvikle seg veldig fint, og her har Åsbjørn Tengsareid funnet en helt riktig oppgave til sin hest. Bilstart er den eneste usikkerhetsmomentet, men går den biten greit så lar den seg neppe stoppe. BANKER!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-5 : 4 Chickamauga – Åpen finale med flere aktuelle objekter. Vi prøver oss med en ordentlig dypvannsfisk, og roper et varsko for kapasitet-hesten Chickamauga. Dette er nemlig en traver som er BETYDELIG bedre enn raden, og den så fin ut nå sist uten at den fikk sjansen tilslutt da. Det løpet i kroppen etter en liten pause skal bare ha gjort godt, den kan åpne, og fra et perfekt spor så er den verdt litt kroner. OBS!