Tina fikser lunsjen

Tina Voss, og Enjoy Avenue møter på billig motstand i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tina Voss, og Enjoy Avenue møter på billig motstand i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Småfrekk banker! En av dagens tyngste er i trøbbel! Bra rapporter på et frekt drag i kaldblodsløpet! Vi jakter tusenlappene på Bjerke!

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1: Spill til 3,80 i odds
V5 Bjerke: Tina fikser lunsjen
V4 Solvalla: Først på foto
Bli abonnent:Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker Enjoy Avenue (V5-1) i lunsjen denne tirsdagen, for et billigere løp enn dette kan ikke den kapable hesten få! Sjekk ellers ut følgende objekter:

V5-1 : 2 Enjoy Avenue – Har et rent gaveløp foran seg i innledningen, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. Sist så kjørte kusken oppi, og det var ikke hesten sin feil at det ble galopp. Nest sist i Sverige så sitter den fast over mål i knallharde omgivelser. Tåler å bli brukt underveis, og Tina Voss burde ha full kontroll med Enjoy Avenue selv om hun skulle havne utvendig leder. MOTIVERT!

Bankeren ble strøket tirsdag formiddag. Hester som kan vinne innledningen: 1-3-8-11-12. Draget er 12 Dirtballer som er betydelig bedre enn raden, og som vil ha stor fordel av tre strykninger. SE OPP!

V5-2 : 5 Haugs Tornado – Har slitt med sykdom, og den har derfor fått god tid på seg. Kommer nå ut etter en lengre pause, og det er fine rapporter på den. Når denne var som best i fjor, ja, da var den fakta veldig bra. På Drammen 23.09.2014 så slår den enkelt en såpass god hest som Teo. Er lynkjapp fra start, og skulle den komme seg tidlig foran her så trenger den ikke å bli enkel å fange. SE OPP!

V5-3 : 2 Most Wanted – Her er det småskummelt da favorittene ikke er helt til å stole på. Vår ide har vunnet i sporlottoen, og det ble utslagsgivende for oss. Den så VELDIG fin ut når den jogget inn til en lett seier nest sist, og tidsmessig skal det være mye å gå på. Takler den bare bilstart så blir vi overrasket om denne ikke er å finne på foto. MÅ MED PÅ ALT!

V5-4 : 9 Nightwish Powerchill – Vi kjøper IKKE at Trond Lindbak skal bli storfavoritt når han står til slik som dette. Ideen vår er minst like bra på kapasitet, og den står langt bedre til. Her vil Nightwish Powerchill sitte i et fint utvendig par direkte, og med tempo så skal den bli utrolig vrien å ha med å gjøre nedover oppløpet. Dette er en ordentlig bra hest, og distansen nå er et stort pluss kontra løpet sist. MÅ BARE PRØVES!

V5-5 : 6 Oscar Ribb – Er nok bedre med pisk, og den har gjort det veldig skarpt i Sverige. I klass-1 finalen nå sist så feiler den med krefter igjen mot oppløpet. Hadde vært topp tre uten galoppen, og tidsmessig så hadde den gått en 12-tid over denne distansen. Risikerer å måtte gjøre mye grovjobb på torsdag, men på form så er den nå så bra at det ikke skal by på problemer. Motivert, men den står allikevel ikke alene på våre bonger da det finnes kapable motbud!