*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To bankere og samlebonger på Bjerke

Harley Quinn har en god sjanse i V5-avslutningen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi tror ikke fem rette gir altfor mye på Bjerke, og anbefaler derfor å gange opp rekkene!

03.06.19 10:56

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: V65-bankeren jakter sin første seier siden 2015
V4 Hagmyren
: Lunsjfest med Skoglund
Oddstips U-20 VM: Norge-dødarene i monsterform
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019

Oslo Grand Prix uken er endelig her, og vi har MYE å glede oss til lørdag/søndag. Dette kommer vi naturligvis tilbake til litt senere i uken, og det vil bli fyldige tips til begge dager. Når det gjelder dagen i dag så skal vi som vanlig først til Bjerke hvor det blir fransk lunsj kl.12.10. Hagmyren byr så på sin V4-lunsj ti minutter senere. Leangen står for den norske V65-omgangen med start kl.18.55, mens det er Halmstad som er sist ut kl.19.30. Fra Halmstad er det JACKPOT i V64-spillet, og det ligger hele 1 048 551 ekstra i sekserpotten.

Lerum med V4-FEST 1. juni - Kr.1 152 ble til Kr.10 177!
Det ble ikke spesielt lettløst i lørdagens V4-omgang til Dannero, men vi "serverte nøkkelen" til hvordan man skulle komme til lukene. Vi kjøpte nemlig ikke helt at Lome Storm skulle være gigfavoritt, og betalte for SUPERSJOKKET Mana Estelle (2,7% - 25,54 i odds). Den største V4-bongen på Kr.1 152 satt som støpt, og betalte ut meget fine Kr.10 177,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Husk at de tre første løpene så spiller vi samme franskmennene i Vinner og Plass-potten. V5-spillet virker noe lettløst og vi tester å gange opp rekkene.

V5-2: 5 Drivjerven har gjort fire løp i år, og det er ikke å overdrive når vi sier at denne hesten har blitt kolossalt mye bedre. Teknikken og steget er det samme som tidligere, men nå plutselig orker jo hesten å springe. Det er en helt annen ork på denne Åsajerven-sønnen. Nå sist går Drivjerven i fra feltet og vinner med 30 meter. Om Drivjerven presterer slik han har gjort hittil i år så tror vi han vinner dagens løp. Konkurrentene er ikke tøffere enn hva han har møtt på de siste gangene. All in!

V5-5: 8 Harley Quinn. I dag sliter vi også å se denne tape. Hoppa er slik jeg ser det klart best i V5-avslutningen. Etter å ha gått gjennom konkurrentene var det egentlig ingen som fristet å spille. Det mangler form på de aller fleste. Harley Quinn står med to andreplasser på rad, men har vært god i begge disse løpene. Nå sist måtte hoppa åpne 09,2 den første 500-meteren, og ble derfor litt sliten oppunder mål. Ingen skam det. Vi tror dette er en vinner. All in i begge spilleformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

advarte jeg for sist, men hesten åpnet ikke i nærheten av så fort som jeg trodde den skulle bak bilen. Derfor ble det et innvendig løp, og hesten satt fast til slutt. Vi liker denne da det er god kapasitet i 5-åringen, men det er ikke en enkel traver å få inn på bestilling. I morgentimene mandag så er hesten spilt på seks prosent. Vi synes det er for lite. I tillegg er det Vidar Hop som kusker. Vi anser dette som et pluss.

V5-3: 9 Scar skal regnes tidlig her. Hesten har nå gått to løp hos Lars O. Romtveit, og de har begge vært svært positive. Nest sist spurter vallaken strålende ned oppløpet. Mens nå sist satt han langt bak i et løp hvor tempo var lavt. Med tanke på det synes vi Scar gikk flott til mål. Hentet lengder på hester som Chio Gilbak og Paulino. Sterkt gjort! Med litt klaff tror vi formen og kapasiteten er der til å vinne i dag. Må testes som et objekt.

V5-4: 5 Iggy B.R er en talentfull traver. 3-åringen etter Trixton var imponerende i løpsdebuten på Årjäng for en drøy måned siden. Det var klein motstand den dagen, men det har ingen verdens ting å si. Iggy B.R så ut som en kanon og danset hjem sisterunden på 1.13,0. Imponerende måte å innlede karrieren på. Nå sist kom han igjen ut på Årjang. Da rullet han over og galopperte i første sving. Kom flott tilbake og ble nummer to bak en god Hamre-traver i tet. Nok en gang imponerte Iggy B.R. Gundersen-familien er dyktige og vi tror på en meget god vinnermulighet.

De møter dog på 1 Alpha Secret R.R. Dette er også en flott traver, og Iggy B.R tåler ikke en galopp her i dag. Alpha Secret R.R imponerte stort nest sist på Bjerke ved seieren. Nå sist ble han tatt ned av gode Partyman, men gjorde det sterkt til andre.I dag har han også et godt spor og bør ha gode muligheter på tet.

To hester her skal være heldekk. Vi tror 5 er best, men 1 kan sitte i tet underveis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag