*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Topphest taper ikke i lunsjen på Jarlsberg

Thai Explosive årsdebuterer på Jarlsberg denne mandagen. Vi gleder oss stort til å se hesten. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Uka åpner med V5-lunsj fra Jarlsberg. Flere fine hester kommer til start, og omgangen ser spennende ut!

08.04.19 20:15

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Klosterskogen: I kveld må Helene tape
V4 Halmstad: Årsdebutant spilles i Halmstad
Oddsdobbel
: Rosenborg slår tilbake
Oddssingel Allsvenskan: Tøff oppgave for AIK og Elyounoussi

Vi har herlig trav- og galoppuke foran oss. Det er Leangen som er vertskap for V75-omgangen lørdag og søndag er det duket for en ellevill jackpotdag. Den innledes med V64-galopp på Bro Park med 276 449 SEK ekstra i sekserpotten. Deretter det er dobbel jackpot med formidable 3 978 550 SEK ekstra i sjuerpotten til V75-løpene på Axevalla. Som om ikke det var nok er det også stor V65-jackpot på Sørlandets travpark med hele 632 126 kr ekstra i sekserpotten.

Herlig søndag på Leangen
Det var nære på for Leirvågs systemspill på Leangen søndag kveld (fire andeler a kr 1000). Det hadde banker på 8 Helle Spik i V65-4 og kjempeoverraskelsen 2 Locamotion (0,6 prosent i V65-2) og 3 Oro Boy (0,3 prosent i V65-5) var i likhet med øvrige vinnerne markert på systemet. Dessverre ble det litt for mange poeng og systemet endte opp med åtte femmere til 3 032 per stk og flotte 24 256 kr i utbetaling. På de flate bongene hadde Leirvåg helgardert V65-5 på V65-forslaget med innl.pris kr 900 og dette forslaget endte opp med to femmere og flotte 6 064 kr i utbetaling.

Galoppekspertene slo til direkte
Også Nettavisens galoppeksperter slo til søndag på Bro Park. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1920 kr) satt som et skudd og V4-utbetalingen endte på herlige 24 995 kr. I V64-spillet var det nære storeslem for systemspillene (fire andeler a kr 1000 og 20 andeler a kr 200). Ingen spillere fikk seks rette, på systemspillene var alle vinnerne markert, men dessverre fikk vi ett poeng for mye. Systemspillene inneholdt fire femmere (1 120 kr for fem rette) og 70 firere (66 kr for fire rette) og betalte tilbake 9 100 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Husk at det er fransk lunsj i dag! Dette betyr at vi spiller i felles pool i vinner og plass med franskmennene i de tre første løpene. Omsetningen i disse løpene er veldig høy, og forutsetningene er derfor veldig interessante i disse løpene.

I V5-spillet sliter vi med å se bankeren vår tape. Sjekk ut følgende V5-analyser:

V5-4: 3 Thai Explosive årsdebuterer her i V5-4 på Jarlsberg. Til tross for dette så mener jeg det er snakk om dagens i særklasse beste banker. Rapportene fra treneren Kim Pedersen er veldig fine, og hesten har trent fint gjennom hele vinteren. Vallaken har et stort talent, og vi så hvilken flott traver dette var i fjor. Hesten debuterte løpskarrieren med å vinne på 1.16,7 på dagens bane. Han ble litt senere på året andre i kvalifisering til travkriterie. Her vant Max Brady. Thai Explosive slo hester som Noble Tile, Stoletheshow og Gogo Hall. I dagens løp er det ingen hester som skremmer, og dette løpet skal hesten bare vinne. Han bør være tidlig å finne i tet. Det er og gledelig å se at treneren Kim Pedersen sender ut vinnere hver uke nå. All in på 3 Thai Explosive i V5-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-1: 9 C.C Sugar er spennende i V5-innledningen. Hesten gjør i dag sin første start for Ole Johan Østre. Etter å ha stått en stund hos Olav Mikkelborg, og gjort flere flotte løp i hans regi, er det duket for Østre-debut. For noen uker siden debuterte en hest som heter Ingemar Palema for Ole Johan Østre. Den hesten fikk aksjonsproblemer kort før mål, men viste seg klart forbedret i ny regi. I dagens felt er jeg ikke i tvil om at C.C Sugar er en av de med best kapasitet. Har ytt miljø og ny trener slått postitivt ut, skal dette dreie seg om en fin vinnersjanse.

V5-2: 4 Thai Knight er en hest jeg har veldig sansen for. Allerede i varmingen innenfor debutløpet så man at dette var noe spesielt. Fredrik Solberg sin traver har nå tatt to fine seire. I debutløpet var han meget god fra dødens, og viste virkelig hvilken flott kapasitet han innehar. Nå sist ble det enkelt tet og slutt. Nok en gang så Scarlet Knight-sønnen fin ut.

I dag kan det være hesten må trave utvendig for 1 Dansken. Sistnevnte åpnet fort bak bilen på Sørlandet sist, og vil vel sitte foran her? Jeg tviler på at kusk Lars Anvar Kolle slipper teten til Thai Knight. Da må sistnevnte gjøre jobben utvendig for Dansken. Jeg har en følelse på at Thai Knight bare skal klare det, men Dansken er den tøffeste konkurrenten hesten har møtt hittil og jeg mener to hester er løsningen i dette løpet.

V5-3: Dette er et flott lunsjløp. Det her kunne fine vært et V75-løp på en onsdag. Til å være lunsjløp holder løpet veldig fin klasse.

Mitt objekt i løpet blir 10 Riccochet Face. Det er nemlig flere raske hester i første rekke her, og det ligger an til at det blir en rask første 500-meter. Da kan mitt objekt sitte flott til i et fint utvendig par. Riccochet Face har ikke start på seks uker nå, men rapportene på hesten er veldig flotte. Han har sett meget fin ut i trening og jeg synes dagens betingelser ser veldig spennende ut. I tillegg synes jeg Vidar Hop passer veldig godt på denne hesten. Han får ordentlig fart på Raja Mirchi-sønnen.

V5-5: 1 Rive Rakett virker til å utvikle seg på en flott måte. Hesten gjorde meg noe skeptisk på Färjestad nest sist, da han ikke overbeviste veldig. Nå sist var vallaken mye bedre. Han kjørte sitt eget løp og vant med stor margin. I tillegg åpnet hesten ganske fint bak bilen. Dette er helt klart en alternativ banker, men skal vi få noe penger i dag mener jeg vi må prøve å felle Mikkelborg-traveren. Dette er en hest som kan tape dette løpet, men inntrykket sist var såpass bra at det er en helt riktig favoritt. For dere som skal spille samlebonger, spiller denne alene.

Hestene 6 Åsa Ø.K, 9 Odin Ø.K, 11 Malala og 12 Skeie Trym er alle aktuelle i løpet. 9 Odin Ø.K likte jeg godt sist. Igjen er det Ole Johan Østre som kusker, og dette funket flott sist.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag