*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Topplunsj i Drammen

Truls Desserud har en fin vinnersjanse i den tredje V5-avdelingen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi brukte god tid på å finne bankeren. Omgangen er alt annet enn lettløst, og vi tror det kan gi store penger i V5-spillet!

09.05.19 10:24

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Visby: V4-lunsj med et hett objekt på menyen
Oddstips 1: Arsenal får det ikke lett mot Valencia
Oddstips 2: Chelsea kan gå på sjokkexit

En innbringende torsdag står for tur. Det er flust av travløp som skal kjøres, og vi skal gjøre vårt ytterste for at dere kunder skal gå i pluss. Dagens starter opp med en internasjonal V4-lunsj fra sommerbanen Visby. Det er en sjarmerende bane, og ofte veldig fine og jevne løp. Etter Visby skal alt dreie seg om V5-lunsjen i Drammen. Til kvelds er det flotte løp på Bergen travpark. 18:55 er som vanlig V65-fristen. Denne kvelden spiller vi ikke til svensk V64-omgang, da det er galopp på Øvrevoll. For første gang denne sesongen kjøres det V65-omgang på Øvrevoll. Fristen er 18:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Da skal det handle om V5-lunsjen i Drammen. En veldig fin omgang venter. Det er jevne løp, og vi synes det var vrient å finne et godt holdepunkt.

Sjekk ut V5-analysene:

V5-5: 3 Digital Bronze. Det var ingen enkel oppgave å finne banker i Drammen i dag, men jeg går for Digital Bronze. Ja, 7-åringen gikk virkelig i kjelleren senest, og slikt er aldri gledelig med tanke på fremtiden. Jeg tror egentlig ikke det er noe galt med formen, for nest sist gikk jo hesten ekstremt sterkt til andreplassen på Jarlsberg. Dagens løp tror jeg ikke blir som sist. Scenarioet mitt er at hesten tar seg til tet, uten å måtte ofre noe særlig krefter. Det er nemlig 5 Digital Star som er den som kan utfordre på startsiden, men dette er stallkameraten. Og da vil det ikke bli voldsom kjøring mellom disse. Om Rolf Mangelrød sin traver ikke har mistet all psyke etter løpet sist, så bør det være fine muligheter for at Digital Bronze vinner dette løpet fra tet. All in!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-1: 9 Jasmin Sund har nå sittet fast to ganger på rad. Det har virket veldig bevisst. Hoppa innledet nemlig godt hos Kristian Malmin og Trond Anderssen. Etter noen tvilsomme prestasjoner, tok dem hoppa ut av løpene i drøye to måneder. Og i de to løpene etter denne pausen har hun altså sittet bom fast med krefter spart. Dagens motstand skremmer ikke, og i dag er det dags for å gi henne sjansen. Jeg tror det er fine vinnermuligheter. En frekk banker, kan dette være. Førstevalg!

V5-2: 1 Trø Flax, som er stallkamerat med 9 Jerkla O.K, er for meg mer spillbar. Järvsöfaks-sønnen gikk et hyggelig løp sist til femteplass. Formen er nok ikke på topp, for da hadde han vært enda bedre nå sist. Det er en grunnkapabel traver, han er rask bak bilen og sporet er ypperlig i dag. Dag Sveinung Dalen er god kusk på 9-åringen. Skal regnes tidlig! - Skulle 6 Vik Jet fungere i dagens løp, er han og god nok til å vinne. Det som er med Vik Jet, er at noen ganger kommer det svært fine prestasjoner - helt uten forvarsel. Må passes tidlig.

9 Jerkla O.K har et fint løp, men det viser seg at dette ikke er en enkel traver å vinne med. Nå sist på Bjerke hadde hun et gaveløp og jeg synes hun burde vunnet enklere. Jerkla O.K er i form, men fra bakspor i Drammen trenger ikke dette være en vinner. I tillegg synes jeg hun virker vanskelig å få fart på innimellom. Og hun skal starte allerede på lørdag, kun to dager etter dette løpet. Da skal hun neppe ned i kjelleren i dagens løp. På kapasitet er hesten mer enn god nok, og må regnes.

V5-3: 12 Willy Invalley var jeg inne på å lansere som dagens beste banker. Desserud-traveren møter nemlig på hester som han er bedre enn i dag. Problemet er bare dette sporet, på en sprint, i Drammen. Ekle forutsetninger. I dagens løp bør han egentlig bare bli sendt frem til dødens og vinne. Men det er ikke alltid slik det blir fra dette sporet. Plutselig blir det litt for mange hester i andresporet, så blir det helt feil. Derfor kunne jeg ikke lansere hesten som banker, men at han er best på kapasitet hersker det ingen tvil om.

V5-4: 9 Riga Viktoria er en meget vrien dame, men svært kapabel. Alm Viktor-hoppa har gjort to starter i år. Nå sist viser hoppa at neste gang hun går feilfritt, blir dette en konkurrent å regne med. Det ble galopp på startsiden og på dette tapte 8-åringen mye. Hun tok igjen feltet, og over mål sitter Riga Viktoria bom fast. Det var en hel del krefter spart. Dag Sveinung Dalen har klart å kjørt henne i trav tidligere. Et motivert objekt!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag