*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Torsdag er det dags igjen

Bork Juni (her med Eirik Høitomt som kusk) har en flott oppgave i V5-2 på Bjerke torsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Nettavisens lunsjbanker på Bjerke har ikke vunnet løp siden mars. I ettermiddag tror vi det er dags igjen.

12.11.15 13:27

Sportspills meny torsdag:
V64 Gävle:
Saftig jackpotomgang med 1,6 mill ekstra
V65 Klosterskogen: Jackpot med Jessen
V65 Täby: Giganten viser vei på Täby
Oddstips 1: Norge VINNER mot Ungarn
Oddstips 2: Skademareritt for Argentina
Oddslangskudd 1:
Katastrofe om Norge slipper inn mål
Oddslangskudd 2: Modo og Skrøder til skyhøy odds
Tippetips: Norge selvskreven sikker

TV-kampene: Slik ser du Norges skjebnekamper

En meget heftig torsdag står foran oss med hele fem løpskjøringer å spille til. Det åpner med V4 fra Kalmar, før Bjerke overtar med sitt sedvanlige lunsjtrav på torsdagene. Til kvelden er det duket for gedigen jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle, siden ingen klarte seks rette på Jägersro tirsdag. 1 657 540 SEK ekstra venter i sekserpotten der, og på Klosterskogen er det også jackpot i V65-spillet, med 410 718 kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg er det duket for en herlig V65-omgang fra Täby galoppbane, der det også venter V4-omgang torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her skal det handle om torsdagens lunsj-V5 på Bjerke, og som vanlig er det variabel sportslig kvalitet på disse lunsjløpene. Og selv om det er få hester til start i de tre første V5-løpene er det ikke ensbetydende med at det blir lettløst.

Jeg finner min banker i V5-2 som er omgangens eneste kaldblodsløp. I det løpet har fireårshoppa 4 Bork Juni en flott oppgave sammen med Vidar Hop. Hoppa som vant tre løp i perioden desember 2014 til mars 2015, har ikke smakt på seierens sødme siden, men torsdag bør det kunne være dags igjen. Har vist form i sine to siste løp og motstandsmessig er det skralt imot torsdag. Dyktige Vidar Hop tester nok mot tet her og normalt skal det være en flott vinnersjanse da. Er selvsagt ikke avhengig av tet mot slik motstand. Jeg tror på seier og bankerspiller 4 Bork Juni i V5-2 på Bjerke torsdag.

På tide å vise seg fram igjen?
I V5-5/DD-2 blir 6 Recommendational ganske så klar favoritt og den hesten bankerspilles også i fagbladet TGN. Jeg finner dog min favoritt og friske DD-banker i fireårige 9 Da Vinci B.R. Hesten som trenes av Geir Kihle viste svært lovende takter som treåring, men har ikke klart å følge opp i år. Nå gjør hesten sin første start etter å ha blitt kastrert, og Da Vinci B.R. trenger trolig ikke være i absolutt toppform for å vinne dette. Jeg tar en frekkis og bankerspiller hesten i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En vinner direkte i ny regi?
Kun sju hester til start i V5-1 og mon tro om ikke 6 Maserati Jetset kan være en vinner på direkten i regi Tor Olaf Halle. Treåringen har avslørt fin fart i regi Geir Flåten hittil, men ikke fått klaff i løp. Halle er ofte flink til å forbedre hester han får inn i trening, og det er ikke rare motstanden hesten møter her. Klar utgangshest i V5-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag