Treårig talent V5-banker

Trespasser og kusk Hans Christian Holm blir vår V5-banker på Bjerke onsdag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Trespasser og kusk Hans Christian Holm blir vår V5-banker på Bjerke onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Treårige Trespasser har avslørt fint talent og blir Nettavisens V5-banker i Drammen onsdag.

Sportspills meny onsdag:
V76 Drammen: Får sin revansje
V4/V5 Täby: Galopp med høy vanskelighetsgrad
Tippekupong: Midtukekupong med potensial
Oddstips: Tre "sikre" fra norsk 3. divisjon
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille


Bjerke travbane hviler ut etter sin fantastiske OGP-helg og dermed er det Drammen travbane som er gjestearrangør av onsdagens V76/V5-DD-løp. Sportssjef Tron Gravdal har snekret sammen en flott meny, og det er spesielt gledelig at elitehesten Gylden Balder er tilbake etter langvarig skadeavbrekk i V76-6/V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rolf Lerum leverte strålende objekter til Sørlandet tirsdag. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. var hans store objekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 tro Lerum til med bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om V5-spillet som består av de fire siste V76-løpene og 9. løp som utgjør V5-5. Det er også i dette løpet vi finner vår V5-banker.

Gaveløp for vår V5-banker
Treårige 8 Trespasser har en svært fin oppgave i V5-5, og Anderssen-hetsen har levert to riktig fine løp her til lands. Vant på sterkt vis i debuten, og gjorde et nytt flott løp til andre på Bjerke for to uker siden. Bakspor fra start, men møter slett motstand og normalt skal dette være en meget fin vinnersjanse og vi bankerspiller 8 Trespasser i V5-5.
Rangering V5-5: A: 8 B: 1-12-3-4 C: 9-7-11-6-2-5-10

V76-4/V5-1 - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Teten kan fort bli avgjørende i V76-4/V5-1 og det er ingen tvil om at forhåndsfavoritten 1 Forever Va Bene har de beste kortene på hånden fra spor en i volta. Fast Photo-sønnen er imidlertid ikke den tøffeste gutten i klassen og det skal ikke bli for mye hardkjør, før vi snakker om en favoritt i fare. Uansett førstevalget.

Også 3 Kingstile kan flytte beina fra start, slik han gjorde i seiersløpet på Klosterskogen tredje sist. Kommer denne seg foran, er han seig å ta ned. 5 Cosmic B.T. er svært variabel, men går noen pangløp fra tid til annen. Ikke helt utenkelig at Gunnar Austevoll kamn prikke teten her. 12 Whisky In The Air står i det "lure" tolvtesporet på volte, og Eirik Høitomt finner som kjent luker på startsiden som få andre gjør.

På de større V5-forslagene betaler vi også for 10 Dream Superb (har vist formstigning på slutten og det klaffer fra bakspor, kan hesten muligens vinne) og 2 Thai Bazaar (står fint til og sprint er ikke noe minus).
Rangering V76-4/V5-1: A: 1 B: 3-6-12-2 C: 10-5-4-9-8-7


V76-5/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Stor favoritt på farten i V76-5/V5-2 i form av 2 Ronato og Thor Borg. Hesten som eies av Rolf Mangelrød fra Larvik har levert varene etter at han kom til Norge, og spor to betyr normalt tet. Men var i kjelleren sist og blir etter vår oppfatning for stor favoritt onsdag og vi garderer.

Først med startkvikke 5 Perhaps Dalimo som holdt farten strålende til fjerde i det samme løpet Ronato ble tredje sist. 4 Pantini er høykapable, men også ujevn i prestasjonene. Har kapasitetstraveren en "på-dag" matcher han alle i dette feltet. 8 Gigant Invalley er en herlig traver, men åttendespor i Drammen gjør det sjanseartet.

På videre gardering betaler vi også for trøndergjesten 6 J.J. Funkies (sørget for Leangenfest for Nettavisen i seiersløpet sist og er i kalasform) og lite spilte 9 Next Photo Diamant (bom fast tredje sist, flott toer bak unntakshesten Dejaterio nest sist og god treer bak to topphester sist).
Rangering V76-5/V5-2: A: 2 B: 5-4-8-6-9 C: 7-3-1-12-11-10

V75-6/V5-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Herlig kaldblodsløp i V75-6/V5-3 der vi setter 11 Elmer knepent først, vel vitende om at hesten har pauset i to måneder. Gjorde et strålende løp i siste starten før pausen, og selv om startsporet er litt trangt på 20 meter tillegg, har Elmer møtt bedre hester enn dette det siste halvåret. Silje Kristin Eilertsen kjenner hesten godt fra tidligere oppsitt.

Årsdebuterende 14 Gylden Balder har tilsynelatende en tøff oppgave med 40 meter tillegg i et 15-hesters felt.Men treningsrapportene etter gaffelbåndskaden er positive og hesten hadde som kjent en fenomenal fjorårssesong før han brøt ned i september i fjor. Kai Johansen varsler at hesten ikke skal kjøres "i hjel" i den første starten etter skadeavbrekket, men elitehester er som kjent elitehester og trenger neppe blåsere i kroppen for å være best.

Vi har valgt å stpå på disse to i V76-spillet, men i V5 får vi plass til ytterligere fire hester. 13 Fetter'n T.G viste formstigning i Sverige sist, men har ingen enkel oppgave her. 15 Timian Scott har vært matchet i sprintløp på slutten og kommer nok betydelig mer til sin rett på 2100 meter. 1 Rognfaks er ikke like tøff som han var i glansdagene, men står fint til på strek og i Drammen kan hesten lede lenge. 12 Pedrus er i knallform og skulle noen av favorittene rote seg bort, er det ikke helt usannsynlig å hesten vinne.
V76-6/V5-3/DD-1: A: 11-14 B: 15-13-1 C: 12-5-10-9-8-7-3-2-4-6

V76-7/V5-4 - Varmblodshester. 2500 meter autostart.
Også i V76-7 står vi på to hester, men i utgangspunktet er dette langt mindre sjanseartet. 3 Thai Navigator og 12 Glen Ord Superb er normalt klassen bedre enn sine jevnaldrende konkurrenter per dags dato og kanskje er det så enkelt at 3 Thai Navigator gjør som han gjorde i Stavangerløpet og leder rundt om og i DD-spillet bankerspiller vi. I tillegg kommer vi garantert til å bankerspille hesten på noen andelslag på Eksperten.

Men 2500 meter er kanskje en ørliten fordel 12 Glen Ord Superb og selv om Gundersen-hesten var sjanseløs mot nettopp Thai Navigator på Forus sist, så gir vi Glen Ord Superb en sjanse til onsdag. 

I V5-spillet får vi også råd til et "slengkryss" på 2 Lightman O. Har kanskje ikke imponert voldsomt i årets to første starter. men her blir det lederrygg på Thai Navigator og i Drammen er rygg leder en bra posisjon.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 3-12 B: 2-8 C: 7-6-5-9-11-10-4-1