Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4-lunsj:
Spennende lunsjomgang med flere sjokk på menyen
Oddstips 1: Toppkampen ingen vil tape
Oddstips 2: Pangodds på Iver Fossum's Hannover
Oddstips 3: Ulvene jakter revansje

Tirsdagens travmeny starter opp i Sverige med internasjonal V4-lunsj fra Axevalla. Kun et lite kvarter etter at V4-4 har gått i mål, går vi til Bjerke og fokuserer på V5-lunsjen derfra. Til kvelds er det Stavanger og Forus som får fokuset her hjemme i Norge. V65-omgangen starter som vanlig opp 18:55, men merk at på Forus kjøres det også en V4-omgang, og denne har frist på 18:10. I Sverige er det Solvalla som kjører V64-omgangen. Lever spill før 19:30 til hovedstads-banen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens lunsjomgang på Bjerke er ganske så fin, til tross for at det ikke er fulle felter. Mange formsvake hester gjør det vrient, og det er artig. V5-rekken har et potensiale til å gi oss fine lunsjpenger.

V5-analysene:

V5-2: 1 Visentini. Etter mye grubling var det denne jeg falt ned på som dagens beste banker. 5 Frozen Sun og 6 Gladys E.P er utfordrerne bak bilen, men for meg virket det som Visentini hadde mye mer å gå på bak bilen. Så spørs det selvfølgelig på hvor mye kusk Glenn Kramer Stenberg tør å satse. Han har en god traver her, og er på ingen måte avhgengig av tet. Men jeg tror helt klart hesten er rask nok til å forsvare sporet her. Innsatsen i debutløpet var meget bra. Det ble tet tidlig, og 4-åringen var aldri truet. Det ble en sprettlett seier. Vallaken virket helt upåvirket oppunder mål, og så ut til å ha en hel del krefter igjen. Hovedopponenten 9 Obama Royal var ikke noe særlig imponerende i debuten. Jeg tror 1 Visentini vinner den andre avdelingen, og går all in!

V5-1: 11 Nightwish Powerchill. Bare på kapasitet så bør denne hesten vinne dette løpet. Det er nemlig et svakt innledningsløp som venter oss, og det er ingen tvil, på en god dag, at Nightwish Powerchill bør ha en god vinnersjanse. Hesten viste god form lenger opp i raden, og satt fast i det lengste på Momarken femte sist. Fjerde sist fulgte hun to gode hester til mål, og slo den dagen 2 Tedo O.K med tyve meter. Det har ikke vært mye greiene i de tre siste løpene hesten har gjort, men han har en viss klasse og bør ha en god vinnersjanse herfra. Tipsener!

V5-3: 2 Lightning Excklusive er en finfin traver, men som trives best i Sverige. Det er også derfor at jeg ikke bankerspiller hesten. Ni forsøk i Norge har endt uten seier, mens to forsøk i Sverige har endt i to førsteplasser. Dagens løp er dog såpass billig at han bør regnes med hyggelig vinnersjanse her. I fjor, på klasseløpsfredagen, møtte han på hester som Gilbert B.R, Rocket Man og Dupont. Han åpnet meget positivt da, og var ikke langt bak de aller raskeste. Han er rask bak bilen, og uten galopp bør det være snakk om fine tetsjanser. Lightning Exclusive galopperte i det kusken sendte han i angrep etter 700 meter sist. Opphentingen var fin den bak feltet. Nest sist var han dønn overlegen i Sverige. Bør være en fin sjanse for å lede rundt om dette.

V5-4: 8 Hauan Odin. Undertegnede har vært i kontakt med Flåten, og han var inne på det samme som meg, og ta opp fra start. Det er flere meget raske hester fra start her, og da er det større sjanse for at det blir feil fra åttendesporet på en sprint, enn at det blir riktig. Er han heldig kan han dette ned i tredje, kanskje fjerde par utvendig. Derfra skal hesten være et klart førstevalg i løpet. Tredje sist traver hesten en siste 500 metere på 25-tallet, og viser fart ingen i dagens felt har vist tidligere. Dette har blitt fulgt opp med to svært enkle seiere. Undertegnede mener bestemt at hesten er best i dette feltet, og bankerspiller Hauan Odin i DD-spillet. Grunnen for at ikke dette ble en banker, er fordi at det er en viss sjanse for at det blir riv ruskende galt på startsiden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-5: 9 Sao Paulo
kan vinne dette løpet, for nå synes jeg formen til 8-åringen begynner å bli ordentlig god. Nest sist var han foran favoritten 5 Riccochet Face i mål, men sistnevnte fikk dagen spolert da sulkyhjulet ble ødelagt tidlig. Uansett, Sao Paulo leverte en sugende avslutning til tredjeplass. Nå sist på Biri gjør han det samme, og farten over mållinjen var finfin. Hester som Place Your Bet og Teddy Boy O.K var med i løpet. Dette er gode hester i grunnlaget. I et løp der flere hester er raske bak bilen, og noen stiller med litt tvilsom moral, tror jeg vinneren kan komme bakfra i femte avdelingen. Sao Paulo blir blir objektet i V5-5.

Favoritten 5 Riccochet Face tar neppe en lengde på 1 Scarlet Creation innledningsvis, og med tanke på at sistnevnte vant sist blir nok den kjørt foran. Med andre ord, det er stor fare for at Riccochet sitter i dødens underveis. Sprint er nok en fordel for denne Raja Mirchi-sønnen, men jeg må innrømme at hesten har skuffet meg et par ganger. Og da tenker jeg ikke på løpet nest sist når hjulet ble ødelagt. Moralen er ikke som best, og det er kun en av fler for meg.