Urutinert banker i Drammen


Vidar Hop, og Birk Jerven får mye spill på seg tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Vidar Hop, og Birk Jerven får mye spill på seg tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren senker rekorden sin mye! Herlig ide som vant et rutineløp for noen dager siden... Nytt lunsjsnadder er pågang tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla:
Åpen lunsj i vente
Oddstips:
Cardiff roter det ikke til igjen
Oddsdobbel 1: Nordtveit slår tilbake
Oddsdobbel 2:
Nedenom og hjem med Birmingham

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen byr på en VRIEN V5-omgang denne tirsdagen, og dette er en meny som det OSER store kroner av! Vår banker er urutinert, men vi må bare tro hardt på 5 Birk Jerven (V5-2) etter å ha sett den sist. Så da ut til å være en grunnlagsklatrer! ALL IN!

Sjekk ut følgende:

V5-1 : 5 JC Royale – Pleier å levere bra løp etter pause, og den er spennende i innledningen. Formen er nemlig bra, og dette viste den på Biri i et rutineløp 8. desember. Vant det, og gikk da en kjapp sisterunde. Her er den VELDIG BILLIG ute, og den er langt mer herdet enn for eksempel 1 Spenda Spirit. JC Royale må bare prøves!

V5-2 : 5 Birk Jerven – Blir vår banker denne tirsdagen. Den så nemlig MEKTIG bra ut i debuten for Arthur Bø sist, og den kom helt ubrukt til mål da. Hadde ALT igjen. Tiden kan man bare se bort ifra da banen var krevende. Vi er klart inne på at den kan langt under rekorden sin, og i en åpen omgang så går vi for en banker!

V5-3 : 8 Gukko Fin – Feilet i angrep sist, og den gikk glipp av en plass langt der foran. Er ikke stabil, men feilfritt, ja, da duger den i såpass billige omgivelser som dette. Prøves, men garder løpet da dette ikke er noe helt stabilt kort.

V5-4 : 10 Soffi Reerstrup – Var Renate Aarlie ekstremt opp på sist, men da holdt det ikke helt hjem. Det løpet har nok gjort veldig godt, og med flyt på startsiden kan den sitte fint på det. Har stor fart i kroppen sin, og mot svært billig mostand så må den tas på alvor. OBS!

V5-5 : 2 JC Superstar – Gir vi oss ikke på. Sist ble det feil, og det løpet velger vi å se bort ifra. Gangen før avsluttet den meget sterkt, og den var ordentlig positiv. Er på vei inn i sin beste tid på året, og den tok fire strake seire fra januar til mars før i år. Står perfekt til her, og vi plasserer den knepent først!