*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Utfordrende lunsjomgang i Drammen

Magnus Teien Gundersen, og Sogni er en av outsiderne i finalen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Småvrien omgang uten banker! Frekt objekt på vei mot formen i finalen! Storfavoritten ikke til å stole på! Vi jakter nye fremganger til lunsj!

13.10.15 11:56

Sportspills meny tirsdag:
V4 Gävle:
Vi jakter ny suksess i lunsjen
V65 Momarken:
Jackpotkveld med en solid banker
V64 Axevalla: Saftig jackpot med 1,6 millioner ekstra
Oddstips 1: Alt ligger til rette for Tyrkia
Patriotisk oddslangskudd: Norge kan stå for et mirakel
Tippekupongen: Norge får neppe Malta-hjelp

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV
Videoquiz: Hvor mye kan du om landslaget?

Lunsjfest i Boden 12. oktober - Kr.480 ble til Kr.6 907!
Det ble igjen servert flotte tips til vårt naboland denne mandagen! Vi synes på forhånd at omgangen var spennende, og det viste seg å være helt riktig. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut flotte Kr.6 907,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 10. oktober - En bra dag for våre kunder!
På Bergen Travpark så slo en av våre godbiter i V75-omgangen til, og det var lekestue for overraskelsen Trygfaks (7,8%). Vårt mellomste forslag på Nettavisen, med en innleveringspris på Kr.420, satt igjen med 7x1x5 i de tre siste løpene, og det var litt surt at det ble tre favoritter. Vi måtte derfor nøye oss med en utbetaling på Kr.1 950,-.

Under jackpotomgangen i Harstad samme dag så suste også vårt mellomste forslag på Nettavisen inn. V65-forslaget kostet Kr.480, og betalte ut fine Kr.2 744,-. Her serverte vi også en ordentlig godbit, og Truman Zet (7,2%) skuffet oss ikke! Den var faktisk et sistevalg når vi la ut tipsene, og selv om den ble mer spilt, ja, så var det en lekkerbisken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fikk du med deg delikatessen vår på Jarlsberg søndag 11. oktober? Fjord Jerka (8,0%) slo til som en av dagens virkelige godbiter i V65-finalen! Nå tar vi nye tak, og i fra Drammen denne tirsdagen så prøver vi å løse en småvrien omgang bankerfritt. Her er dagens objekter:

V5-1 : 5 Linnstjernen – Er trolig helt overlegen i innledningen om den bare kommer seg rundt uten galopp. Har nå fått seg to løp i kroppen etter et skadeavbrekk, og den har vært knallgod etter galopp ved begge anledninger. Nå er det volte, og normalt sett så burde den komme seg avgårde uten noe tull da. Dette er en motivert tipsener, og en banker for dem med is i magen. 11 Kryyling Sol – Dette kan være noe for dem som leter etter en skrell. Den ble sittende bom fast nest sist, mens den fullførte bra etter et veldig upassende opplegg sist. I svært overkommelige omgivelser så skal den ikke undervurderes.

V5-2 : 7 Princess Pedro – Har gjort to fine løp, og dette er en 4-åring under utvikling. Var helt nede på 17-tallet sist, og det er det ikke mange i dette feltet som kan straffe. Er litt over middels fra start, og det er langt fra utenkelig at GV Gundersen er å finne tidlig i tet. Veldig motivert tipsener i det som er et dårlig løp.

V5-3 : 8 Sima Odin – Vant fire av de fem første løpene som den gikk, men så fikk den en reaksjon, og fulgte ikke opp. Har nå fått seg to løp i kroppen etter et avbrekk, og den var forbedret nå sist. Er kjapp i beina, og selv om den står litt dumt til spormessig så blir ikke vi veldig overrasket om Gunnar Austevoll klinker til direkte. Det er nå denne skal spilles, og vi roper et stort varsko!

V5-4 : 1 King Va Bene – Tar tet, får dempe veldig, og overrasker!? Det kan fort skje, for her er det veldig billig imot. Fikk maks sist, og den har gjort flere løp på jevne den siste tiden. Gikk flere fine løp på samme tid i fjor, og skulle den finne den samme fine formen i år, ja, da kan den fakta vinne dette. Prøves som et mulig sjokk i et dårlig løp.

V5-5 : 11 Sogni – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og det har den trengt. Den så OK ut i kulissene nest sist, og da var den altså ute mot Gigant Invalley/Good’s Of Norway. Slike kanoner finnes ikke med her! Nå sist så fikk den veldig sene luker, og den gikk helpigg i mål! Har varslet form på slutten, og med tempo på tirsdag så kan det fort være duket. SE OPP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag