Utfordrende lunsjomgang på Bjerke


Gunnar Austevoll, og El Jaros møter på billig motstand i innledningen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Gunnar Austevoll, og El Jaros møter på billig motstand i innledningen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Utfordrende V5-omgang på Bjerke! Flere frekke objekter, og det går fort mot flotte kroner for dem som kommer til lukene!

Sportspills meny torsdag:
V4 Hagmyren: Vrien lunsj
V65 Bergen:
Ny strålende omgang mellom de syv fjell
V64 Jägersro Galopp: Millionjackpot med V64-galopp
Dagens oddstips 1: Stjernespekkede Betis innfrir
Dagens langskudd:
Henke får svi mot formlaget

Gio Follo (3,2%) sørget for suksess på Biri 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kr.192 ble forvandlet til Kr.5 021 på Täby 20. september!
Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innholdsrik torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Hagmyren (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro galopp (V64)

Vi spiller uten banker i det som er en svært utfordrende lunsjomgang på Bjerke denne torsdagen. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 8 El Jaros – Et dårlig løp innleder denne torsdagen, og her er det langt mellom høydepunktene. Ideen vår er en av dem som har litt innstilling igjen, og den har fått seg en blåser i kroppen etter pause. Er lynrask fra start, og giftig med et riktig ryggløp. Kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand enn dette, og vi må bare tro hardt. BANKER FOR DE FREKKE!

V5-2 : 1 Cremona – Er bedre enn raden, og dette var en hest som Marcus Hultman var litt opp på sist. Feilet da med alle kreftene sine igjen i stengt posisjon på oppløpet. Passer garantert bedre på Bjerke kontra Momarken hvor svingene ikke var optimale for den. Står nydelig til her, og blir den bare ikke fast så kjemper den om seieren. MÅ MED PÅ ALT!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V5-3 : 4 Silhouette – Var SOLID i nederlaget mot Anizette nest sist, mens den gikk bra etter galopp sist. Er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og i en vanlig lunsj så duger den alle dager i uken! Her er det nemlig ikke akkurat veldig hardt imot, og med tanke på at Silhouette også tåler å bli brukt litt underveis så skal sjansene være fine. STOR OBS HEST SOM STÅR FØRST PÅ VÅR RANK!

V5-4 : 1 Slotts Uffa – Her er det åpent. Hesten vi velger å varsle litt for har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er slett ikke verst. Den har nå gått tre klart godkjente løp etter dette avbrekket, og normalt sett skal den bare bli bedre og bedre fremover. Er sikret et optimalt opplegg her, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene. OBS!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V5-5 : 1 Quentin Frontline – Ble strøket for en bagatell den 10. september, og det er ingen fare med formen. Passerte mål med krefter igjen sist, og en lav 16-tid i Åmål er sterkt. Har løst OK ut bak bilen i Sverige, og treneren håper på tet. Skulle den forsvare sitt spor, ja, da burde fakta dette løpet være over. Med få unntak så er kvaliteten her meget slett. MOTIVERT!