*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V5-banker med enestående statistikk

Restless Cash og Thor Borg bankerspilles i V5-3 på Bjerke lørdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Seiersmaskinen Restless Cash stortrives på Bjerke og blir Nettavisens frekke V5-banker på Bjerke lørdag.

12.09.15 14:00

Sportspills meny lørdag:
V75 Bjerke lørdag: Gundersen har bankeren
Oddstips 1: Det må være fordel United
Oddstips 2: Malmö på fortsatt gulljakt
Oddstips 3: Simeone og Atletico Madrid utfordrer Barca
Oddslangskudd: West Bromwich burde vært favoritt
Tippetips: Hvem skal stoppe Manchester City?
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet

Lørdag er det duket for finaleløp på Bjerke og en glitrende V75-omgang er i vente. Men det skal også avvikles en V5-omgang og det er en sjeldent flott omgang som venter. Vanskelighetsgraden er høy og Nettavisen klemmer til med en V5-banker som neppe blir favoritt i sitt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fantastisk Bjerkestatistikk
I V5-3 blir trolig 2 Flirtin Beach favoritt. Hesten er bra den og har utviklet seg fantastisk fint i år. Men jeg setter 1 Restless Cash klart først og tror hesten har en bra sjanse til å forsvare sitt innerspor.

Seiersmaskinen til Trond Thorseth (13 seire på 22 starter) har startet sju ganger på Bjerke. Det har resultert i seks seire og et løp hesten galoppert seg bort i. Galopprisikoen er nesten eliminert og dermed kan kusk Thor Borg også slippe av hest fra start mye bedre enn før. Lykkes Borg'n i å forsvare sporet, tror jeg løpet er kjørt.

I en svært utfordrende V5, klemmer jeg til med Bjerke-spesialisten 1 Restless Cash som min banker i V5-3.
Rangering V75-1/V5-3: A: 1 B: 2 C: 3-9-6-10-8-7-11-4-12

V5-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
V5-spillet innledes med et strålende spilleløp, der 11 Global Republique blir min favoritt. Sviktet som storfavoritt i V75 sist, men var da tett i halsen. Trond Thorseths flotte fireåring var strålende i tre strake seiersløp før det, men uansett årsaker til innsatsen sist, gir det alltid litt grunn til uro.

Folkehesten Leangen 12 Cherubino har møtt klart tøffere motstand enn dette i det siste, men har samtidig vist litt sviktende stridsmoral et par ganger. Bakspor på 20 meter tillegg trekker også litt ned, men normalt skal Cherubino være med helt fremme i slike omgivelser. 1 Sao Paulo har vunnet to på rappen i billige omgivelser. Står forlokkende til på strek, men må nok heve seg litt for å duge mot disse.

5 Mr. Nelson hadde slått både Restless Cash og Riordan Kronos på Bjerke nest sist, men galopperte seg bort direkte som storfavoritt i et lunsjløp på Leangen i siste starten. Feilfritt er han god nok. 6 Avalon tok ned gode Thai Voyager fra dødens i et lunsjløp sist. En av mange vinnerkandidater her.

På videre gardering tar også med 14 Reveleer (vrien utgangsposisjon, men trolig god nok hvis det klaffer) og 2 Calvin Classic (kommer til å få et smørløp fra strek). Sju hester på de større forslagene i V5-1 med andre ord.
Rangering V5-1: A: 11 B: 12-1-5-6-14-2 C: 8-10-13-6-3-9

V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter. Ungdomsløp.
Nytt flott spilleløp i V5-2 der ungdommene skal avgjøre TGN-serien. Jeg setter Mari Løve og 5 Jærvinn S.K. først på min rank. Femåringen har utviklet seg flott gjennom sommeren og har absolutt toppform. Flott startspor er heller ikke noe minus.

Egenrådige 11 Joker C.K. blir trolig spillefavoritt sammen med dyktige magnus Teien Gundersen. Er ikke hver dag denne krabaten byr seg til, men med en av de beste kuskene i feltet, kan det gå. 8 Art Nøkkve strakk ikke til i Derbykvalifiseringen for snaue to uker siden, men møter klart billigere motstand her. Outsider.

1 Prins Odin var overraskende vinner av et lunsjløp i Åmål i siste starten. Sporet her er bra, kusken likeså. 6 Trø Kato galopperer stort sett hver gang, men har fin fart. kanskje kan Christina Kjenner få hesten feilfritt rundt, seiersaktuell da.

På videre gardering betaler jeg også for 10 Vesle Carmen (radet opp tidligere i sommer, formen mer uviss nå) og 12 Lykkje Snert (avsluttet bra sist og kusk Rennesvik er i form. Det skulle bety sju hester også i V5-2 på de større forslagene.
Rangering V5-2: A: 5 B: 11-8-1-6-10-12 C: 2-3-9-4-7

V75-2/V5-4 - Hoppecupen. Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Skummel finale i Hoppecupen, der fem hester får plass på de større forslagene. Variable 15 Urd blir min favoritt, og er hoppa like bra som på Bjerke sist, skal det være flott sjanse for hoppa.

Fra strek er 7 Ulydia et spennende kort. Nå er ikke denne dama den enkleste å vinne med, således er det perfekt med sindige Dag-Sveinung Dalen som kusk. Satt bom fast bak Nadine U.N. sist og står 20 meter bedre til kontra denne lørdag, uten at det er av avgjørende betydning. Her er det mer vinnerviljen det går på.

13 Vestpol Dronninga ser sjelden ut som en vinner 500 igjen, så også sist i debuten for Jenny Thygesen, men hun er utrolig flink til å holde farten helt inn og skal regnes påny. 1 Tyri Mai risikerer å bli kraftig overflydd, men er tøff og går til mål. 14 Nadine U.N. står 20 meter dårligere til enn i seiersløpet sist, men utvikleg seg stadig og var strålende i seiersløpet sist. De fem blir mitt lås i V75-2/V5-4.
Rank V75-4/V5-4: A: 15 B: 7-13-1-14 C: 12-9-10-2-3-6-4-5-8-11

V75-3/V5-5 - Hoppedivisjonen. Varmblods. 2100 meter autostart.
I dette løpet blir 8 Alwaysinblackpedia stor favoritt og manges holdepunkt som V75-banker. Jeg velger likevel å sette 3 Rose Garden først på min rank. I amerikanervogn og skoløs var hoppa veldig forbedret og gjorde et kanonløp til andre bak gode 6 Deweyscamper i V75 sist. Fra spor tre er det slett ikke utenkelig at Simen Bjørbæk Jessen kan få tet, og dette er ei hoppe jeg alltid har hatt sansen for. Er Rose Garden like bra som sist, kan hun bli tøff for de fleste fra tet.

8 Alwaysinblackpedia har levert det ene toppløpet etter det andre i år, men spor åtte er vrient mot god motstand. Kanksje er Hamre-hoppa god nok til å vinne fra dødens også her, men det må være verd å spekulere mot henne lørdag. 6 Deweyscamper fikk uventet hard motstand av Rose Garden sist og nå er det 2100 meter, som kanskje er et ørlite minus.

7 Kijafa står sjanseartet til spormessig, men klaffer det ned startsiden er hoppa kapabel til å vinne dette løpet. Jeg står på fire hester, selv om det fin form på både 12 Nikka Broline (iskaldt tolvtespor), 10 Windy Ammik (vrien utgangsposisjon) og 11 Dream Superb (trives ikke like bra bakfra).
Rangering V75-3/V5-5: A: 3 B: 8-7-6 C: 12-10-11-5-1-2-9-4

Annonsebilag