V5-favorittene blir utfordret


Roar Hop har noen fine sjanser denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Roar Hop har noen fine sjanser denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To V5-spill skal kjøres på Bergen Travpark denne kvelden. Flere av favorittene føler vi er i trøbbel, og det kan bli en riktig så innbringende kveld.

Sportspills komplette torsdagsprogram:
V4 Karlshamn: Bankerfritt i lunsjen 
V5A Bjerke: Talenter på farten
V65 Øvrevoll: Ny spennende omgang på Øvrevoll
Tippetips: Stoler ikke helt på Godset
Oddstips: Rosenborg får null problemer

Nye pangtips ble servert på Øvrevoll sist. Sjekk ut dette:

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

På torsdag så jakter igjen våre galoppeksperter på Øvrevoll. I spillboksen under kan du kjøpe deg en bong til torsdagens løp.

En helt praktfull helg står foran oss, og her blir det topp travsport samt et høyinteressant spill. To V75-omganger skal nemlig kjøres, og moroa starter som vanlig på lørdag. Her er det Sørlandet som arrangerer ukens V75-løp, og nok en gang er det DOBBEL-SYVERPOTT med ca 4 millioner ekstra i potten! Om søndagen venter en internasjonal V75-omgang fra Axevalla, og her ligger det 18-millioner å venter på en alenevinner! Vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark byr på to V5-spill denne kvelden, og her er våre objekter til V5-omgangene:

V5-1 : 1 Reventon – Er motivert her. Dundret til tet sist, og den vant sikkert selv om det gikk litt på stumpene tilslutt. Forsvarer sitt innerspor om den løser som sist, og da snakker vi om en topp sjanse. Har dog vært noe ustabil tidligere så vi tør ikke å la den stå alene.

V5-2 : 2 See Me Brogård – Kom ut etter pause sist, og den virket veldig forbedret direkte! Fikk aldri sjansen tilslutt, og det var godt med krefter igjen over mål. Blir nå kraftig kuskeplusset med Åsbjørn Tengsareid, og skulle den nå føringen her, ja, da kan fakta dette være over. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-3 : 1 Paris Turf – Tramper denne avgårde som den skal, og rytteren rir etter klokken, ja, da kan den lede hele veien. Var ekstremt tapper i nederlaget mot Herecomesthesun nest sist, og Paris Turf er i toppform! Står enda gunstigere inne i dette løpet kontra monteløpet nest sist, og den skal passes!

V5-4 : 5 Doremi – Dette kan opplagt dreie seg om en småfrekk banker. Begge favorittene innvendig er blitt strøket, og nå blir det tet på Doremi. Da burde dette løpet være kjørt, for det er ikke veldig hardt imot. Har vært meget god de siste gangene, og den er mye forbedret i ny regi. MÅ BARE SPILLES NÅ!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-5 : 2 Hanna Fame – Gaute Lura forteller om en traver som er bedre enn raden, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Ble klippet ned like etter start sist, og galoppen var ikke til å unngå. Nå blir det laddet mot tet, og på hesten sin beste distanse så leder den fort rundt om. Klar OBS som må med på alt!

3B : 10 Selenason – Vi er usikker på Ida VA. Var riktignok syk sist, men den var heller ikke på topp nest sist. Vi spekulerer, og vi gjør det med en hest som pleier å levere bra etter pause. Nå får dessuten Selenason gå med i rygger, og spare speeden sin. Feller fort alt med flyt, og den er spennende!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

4B : 4 Ness Tjo Stjerna – Er best på kapasitet, og fungerer den så vinner den. Har vært noe variabel, og vi vil gjerne se denne i en eventuell oppvarming før vi går tyngre til på den. Skal stå først på ranken, men den må selvfølgelig garderes første gang ut etter pause med litt usikre rapporter i ryggen.

5B : 4 Bjørkeknekten – Jogget en 31-tid sist, og den har mye å gå på. Vinner normalt sett lett igjen om den viser det den gjorde sist. Vi stoler dog ikke 100% på den, og vi dobler derfor opp bongene med 3 Tømmerprins som vi likte svært godt sist. Denne har mye inne, og den vil senke rekorden sin en god del!