Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Momarken: Herlig V75-omgang med to bankere
V5/V5 Øvrevoll:
Superkveld på Øvrevoll
Tippetips: Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen
Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal
Oddssingel fotball-VM: Italia skal sende europamesteren ut av EM
Oddssingel fotball-VM: Sverige skal gi Tyskland kamp
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk fin trav- og galopphelg står foran oss. Momarken byr på en rekke storløp i lørdagens V75-omgang og lørdag kveld byr Øvrevoll på en strålende galoppkveld med en rekke storløp på programmet. Søndag er det store jackpotter i både V64 og V75 i Sverige. På Bro Park er det dobbel jackpot i V64-spillet med hele 977 946 SEK ekstra i sekserpotten. På Hagmyren er det hele 3 967 830 SEK ekstra i sjuerpotten i søndagens V75-omgang der det kun er kaldblodsløp på menyen. I tillegg venter det en flott V5-omgang på Århus galoppbane lørdag ettermiddag før V75-løpene på Momarken tar til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp løpene i Århus det skal handle om i denne artikkelen. V5-løpene starter forøvrig kl 13.20. Nettavisens galoppeksperter leverte ellers strålende tips til V5-løpene i Gøteborg forrige søndag, til V4-løpene på Klampenborg forrige lørdag hadde også fine treffere til Jägersro sist onsdag.

Herlig V5-klaff i Gøteborg søndag 23. juni
Denne søndagen ble det herlig fullklaff i V5-spillet. V5-forslaget på Nettavisen med innl. pris på kr 900 satt som et skudd og betalte tilbake flotte 9 235 kr.

936 kr ble til 10 742 kr i V4 på Klampenborg lørdag 22. juni
Våre galoppeksperter traff meget bra med tipsene denne lørdagen. V4-forslaget med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og V4-utbetalingen ble på meget flotte 10 742 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Heldekk i riktig løp i V4 onsdag 19. juni
I V4-spillet på Jägersro onsdag 19. juni, helgarderte våre eksperter V4-3 der omgangens aller største favoritt var. Det viste seg helt korrekt. 9. valget 5 Mystic Town vant. V4-forslagetNettavisen med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 673 kr.

Denne helgen har Århus lørdagslunsjen med galopp i Danmark. Klampenborg avholder derimot sin løpsdag på søndag.

Banker på direkten
På de flate V5-forslagene går vi tøft ut i V5-1 og bruker banker på 5 Aros. Sist slet rytteren med stigbøylene, så det løpet er bare å se bort fra. I tillegg setter dyktige Shane Karlsson seg opp i salen, og uten å si noe vondt om Jan Olsen, er det et stort pluss. Av de jockeyene som rir i Århus lørdag, anser vi Shane for å være den beste.

Løpsdagen er ellers slett ikke så enkel. Vi velger å satse på å gå ned litt i finalen, hvor duoen 5 Frankthetank og 3 King Charles er de vi tror aller mest på.