Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Åby: Herlig V64-jackpot med over 900 000 kr ekstra
V4 Østersund:
Vi stoler på Ohlsson i Østersund
Oddsdobbel 1
: Atalanta kan snyte Milan for konfekten
Oddsdobbel 2: Tertnes er en hard nøtt å knekke på hjemmebane

Vi er på vei mot en strålende trav- og galopphelg med Jacob Meyers pokalløp på Bjerkes V75-lørdag som helgens store sportslige høydepunkt. Før den tid skal vi gjennom en meget innholdsrik torsdag. Den innledes med V4-lunsj fra Østersund, og deretter er det V5-lunsj i Drammen. Torsdag kveld byr så Bergen Travpark på V65 her hjemme, mens Åby travbane byr på stor jackpot og 910 851 SEK ekstra i sekserpotten til sin V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med supertips til Eskilstuna 2. april - var du med på oppturen?
Rolf Lerum gjorde rent bord i V64-omgangen til Eskilstuna tirsdag kveld, og tipsene var meget sterke. Knifetown Winner og Hulk Boko (3-valg) stod begge alene på bongene. Godbiter som Omaha Zenz (6-valg) og Maverick Dream (4-valg) innfridde som deilige tipsenere, og det minste V64-forslaget på Nettavisen (innl. pris kr 216) betalte ut knallfine 5 511 kr

Da får vi håpe på at torsdagen også kan bli innbringende. I denne artikkelen skal det heretter handle om Drammen og deres V5-lunsj. Som vanlig i Drammen er det spillemessig interessant og vi trenger virkelig en banker i dagens V5-lunsj. Den kommer ut i V5-3.

Første seier i Norge
Det handler om 6 Armani Flamingo og Eirik Høitomt. Den danskfødte vallaken har gjort tre starter i Norge etter ankomsten fra Danmark. Det endte i galopp i begge de to første løpene, mens hesten holdt seg på beina i det siste løpet på Momarken. Da kjørte Eirik Høitomt seg tidlig til tet, men måtte gi tapt for en meget god Monbaleno og Tom Horpestad. Holdt uansett farten helt inn og landet på flotte 15.6/2140 meter. I dag er motstanden flere hakk ned, og Eirik Høitomt er veldig positiv på forhånd. Hesten er trolig god nok til å vinne fra dødens om nødvendig. 6 Armani Flamingo blir den klart største favoritten i dagens V5, og den blir også Nettavisens V5-banker.

Seks hester i V5-1
Jeg står på seks hester på samtlige V5-forslag i V5-1. 4 Lady Revenue blir min småfrekke favoritt. Hoppa har klart bedre form enn det raden gir inntrykk av og motstandsmessig ser det klart overkommelig ut. Formkusk Dag-Sveinung Dalen kan sitte bak en vinner allerede i V5-1.

Overspilt favoritt
I V5-2 blir 7 Tronmar ganske klar favoritt. Vi bankerspilte hesten i V5-spillet under Bjerkes torsdagslunsj for 14 dager siden, men da fikk hesten alt sydd opp. Og var nærmest forpliktet til å vinne. Han er bra fra start Tronmar, men det er ikke gitt at han når føringen fra spor sju bak startbilen. Det er variabel klasse på V5-2, jeg spiller fem hester på samtlige V5-forslag.

Gaveløp for favoritten
Det er ingen tvil om at 12 Thale er "hesten" i V5-4/DD-1, men tolvtespor bak bilen har felt klart større favoritter enn Thale før. Torbjørn Smedsruds flotte hoppe kunne ikke svare gode Solkongen på Momarken sist torsdag, men møter ingen Solkongen i dag. Motivert favoritt og i DD-spillet blir 12 Thale min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mye bedre enn raden
I V5-5/DD-2 kan det fort smelle til. 3 Riva Renn er en mil bedre enn raden, men var uforståelig svak i årsdebuten på Momarken for 14 dager siden. Stian Eilefsen velger å sende henne til start igjen, og da må vi tro at alt fungerer som det skal. På gamle meritter skal Riva Renn ha en ypperlig mulighet i dette løpet og hoppa blir min klare tipsener i V5-finalen.