Vi bankerspiller et andrevalg


Gunnar Austevoll kusker vår lunsjbanker denne tirsdagen. Foto: Roger Svalsrød/ Hesteguiden.com
Gunnar Austevoll kusker vår lunsjbanker denne tirsdagen. Foto: Roger Svalsrød/ Hesteguiden.com

Lunsjen i Drammen ser fin ut på forhånd, og vi har funnet oss en tetbanker vi mener leder rundt om!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4-lunsj Sverige: Lunsjmoro fra Sverige
Oddstips Nations League: Oppturen fortsetter for Russland
V4/ V5 Øvrevoll: Øvrevoll-bankeren elsker sand
Oddstips Nations League: Polen med topp sjanse mot Portugal
Oddsdobbel SHL: Växjö Lakers har startet klatringen
Lotto: Gulltrekning med 29 millioner på lørdag

OBS! Spiller du før fredag kl. 19.00, er du med i trekningen om formidable 570 millioner kroner. Spill Eurojackpot her!

En svært innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og galopp. Visby er først ut denne torsdagen, og deres V4-lunsj starter kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Øvrevoll byr så på galopp med både V4 + V5. Her er man i gang kl.16.15. Bergen Travpark står for den norske V65-omgangen, og løpene fra banen mellom de syv fjell starter til fast tid, kl.18.55.Gävle avrunder torsdagen, og her begynner V64-1 kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Drammen byr på en finfin lunsj, og vi byr på en frekk banker til dere. 
Sjekk ut følgende analyser: 

V5-5: 1 California Estelle har drømmebetingelser foran seg i dette løpet. Førstespor, sprint og kusk med ambisjoner - det kan ikke bli så mye bedre. California Estelle har gjort nå syv starter i regi Gunnar Austevoll, og enda har ikke duoen fått lov til å vinne. Men hesten er jo i knallorden for tiden, så seieren, mener vi, kommer i dag. I dag tror vi at kusken kjører alt det går fra start med hoppa, og da skal det veldig mye til for å hente en lengde på denne traveren. Vel i tet, tror jeg kusk Austevoll får dempe, og til tross for noen gode konkurrenter skal vinnersjansene være veldig gode. Jeg husker et løp denne hoppa gjorde i tet på Bjerke for en stund tilbake. Da svarte kusken opp alt og alle i tet, og vant overlegent. Det var et tøffere løp enn dagens. All in i begge spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-1: 1 Åls Faksen er min favoritt i dette løpet, men han møter tøffere på noen tøffe konkurrenter i dagens løp. Nest sist, etter pause, så hesten strålende ut og satt bom fast. Derfor hadde vi stor tro på han nå sist, og Åls Faksen innfridde som dagens beste banker fra tet. Han er en lur traver denne, og mot noen gode konkurrenter i dag, så stoler vi ikke fullt ut på han. Det er dog en meget god sjanse for at 6-åringen forsvarer sporet, og leder dette løpet veldig lenge. 

Jeg er veldig spent på 5 Lykkje Birk. Dette er en god traver som kommer ut etter en liten pause nå. Om det fungerer for denne Arthur Bø-trente hesten så er hesten mer enn god nok i et løp som dette. Det samme gjelder 6 Briljant

V5-2: 2 Kaffelars har en finfin oppgave foran seg, og det er helt riktig favoritt. Men han er veldig usikker denne vallaken. I dag tester 5-åringen Drammen for første gang. Åtte av tolv løp har hesten vært innom galoppen. Jeg går i mot. 

3 Bare Christina avsluttet hyggelig etter et fint løp sist. Med klaff underveis i dette løpet så er hesten i form til å vinne. Passes litt!

V5-3: Mitt objekt blir 3 Sugar Dream. Hoppa var meget svak på Momarken nest sist, og skuffet meg veldig. Det overrasket meg derfor at hun var såpass mye forbedret nå sist. Hun fulgte hyggelig hester helt inn til mål, og over mål ser man at det er krefter spart. Ut fra den innsatsen, mot dagens motstand, så synes jeg hesten skal regnes som førstehest på ranken. Hun har vunnet et løp i karrieren, og i det løpet slo hun Weinberry. Sistnevnte som vant et V76-løp så sent som i går. 

V5-4: Dette løpet holder ganske så fin klasse. Min klare favoritt blir 6 Toto. At han skal blåse forbi hestenen innenfor, og spesielt 1 Sanner Sid, tror jeg ikke veldig hardt på. Men jeg tror ikke Toto trenger tet for å vinne dette. Han har møtt på helt annen motstand den siste tiden, og gjort det bra etter trenerbytte. Han spurtet svært sterkt til andreplassen bak Rapide Frecel på Bjerke nest sist. Nå sist på Forus ble han sendt i angrep allerede ut av den nest siste svingen, og det i et V75-løp mot hester som Come Vacation, Urakas Gilbak, Thai Profit og Frankel D.E. Det ble for tøft, men jeg synes Toto sto på godt. Vallaken skal ha fine vinnermuligheter her.