Vi går all in i V5-innledningen i Drammen


Herman Tvedt og Among Hastrup kommer ut i V5-innledningen i Drammen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Herman Tvedt og Among Hastrup kommer ut i V5-innledningen i Drammen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det er V5-lunsj i Drammen, og vi føler oss sikre på at dagens beste holdepunkt kommer ut i det første løpet!

Sportspills øvrige torsdagsmeny: 
V5/V4 Øvrevoll: Herlige løp på Øvrevoll
Oddstips 1: Vålerenga lager cupfest i Gudbrandsdalen
Oddstips 2: Frankfurt ødelegger Chelseas råsterke bortestatistikk
Oddstips 3: Torsdagsdobbel til nesten fire ganger

Torsdagene er som vanlig særdeles innholdsrike, og her blir det igjen både trav og galopp. Moroa starter på Romme hvor V4-lunsjen er i gang kl.12.20. Deretter blir det også lunsj i Drammen, og da med start kl.13.40. Galoppsesongen er kommet godt i gang, og på Øvrevoll blir det både V4 + V5 med start kl.18.30.Åby står så for den svenske V64-omgangen, og det til fast tid kl.19.30. Klosterskogen avrunder torsdagen med sitt V65-spill kl.20.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen har ansvaret for V5-lunsjen denne torsdagen. Vi har funnet oss en banker, men også flust av spennende objekter. 

V5-1: 1 Among Hastrup er en klasse over dagens konkurrenter. Vallaken står med to galopper på rad, men vi skal ikke bekymre oss for mye over dette. Trener og kusk Herman Tvedt melder at hesten har blitt behandlet siden sist, og ser veldig fin ut. Det er sjeldent Among Hastrup har, motstandsmessig, hatt et billigere løp enn dagens. Måten hesten vant på tredje sist er det ingen i dette feltet som kan vise til i raden. Among Hastrup vinner dette uten galopp. All in i V5-innledningen. 

V5-2: 7 Revenue Endurance
. Dette er en vanskelig traver. Når selveste Vidar Hop, en av våre beste kusker, sliter med å kjøre denne er det tøffe vilkår. Nevnte Hop klarte dog å få hesten i trav rundt Bjerke-ovalen nå sist. Langt bak feltet kom hesten i mål, etter å ha levert en sisterunde på rundt 15-tallet. Det er en hel del kapasitet i den vanskelige Revenue-sønnen. Nå har Vidar Hop kjent på hesten, og jeg håper og tror han kan få enda litt mer fart på han i dag. Dagens motstand er billig, og på ren kapasitet står ikke Hamre-traveren tilbake for noen. Prøves som et objekt. 

V5-3: 10 Opseth Alsvinn tror jeg kan være fremme hos strekhestene tidlig her. Nå sist på Bjerke så vi hvilken stor fart hesten innehar. Uten galopp kan han faktisk være foran favoritten rundt den første svingen. Jeg synes Opseth Alsvinn gjorde det sterkt sist. Han rekordforbedret seg med to galopper, og viste at han er på vei opp i form. Klaffer det på startsiden her så tror jeg hesten kan utfordre den klare favoritten 4 Nume Bris. 

V5-4: 4 Angelina Hall bør ha en fin tetsjanse her, og da er dette hesten å slå. Normalt sett blåser 3 Golden's Pride til tet, men over mellomdistanse bør denne slippe tet. Angelina Hall får i dag opp dyktige Dag Sveinung Dalen som kusk. I tillegg er formen veldig fin. Hun leverte nemlig en fin spurt på dagens bane sist. Hoppa er ikke aller verst, og dagens motstand er jo ikke skremmende. Triller unna i tet? Vi tror det. Førstevalg. 

V5-5: 8 Tangen Stegg. Det er ikke et pluss at distansen er 1700 meter for 10-åringen, men vi tror han kan vinne for det. Her er det her bare å kjøre rett frem for kusk Erlend Rennesvik på startsiden. Kommer Tangen Stegg seg frem til dødens etter 3-400 meter, så mener vi vinnersjansene faktisk er fine. Dette er en sterk traver, som er vant med å møte mer kvalifisert motstand enn dagen. Han gjorde det veldig sterkt utvendig for Tyri Loke (Vant på Bjerke senest onsdag) sist på Jarlsberg. Vi tror på 8 Tangen Stegg, og prøver oss med en DD-banker her. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.