Vi jakter ny opptur i Harstad


Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker i Harstad søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker i Harstad søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Solid banker! Frekt objekt som får løpet nå!? Ligger i skorpen, og nå lykkes man!? Vi er klar for å kjempe om tusenlappene i Harstad!

Sportspills meny søndag:
V4 Hagmyren: Vrien omgang i Hudiksvall
V64 Täby: Supersøndag med millionjackpot

V65 Sørlandet: Marius fikser cashen
Oddstips 1: Napoli setter skapet på plass
Oddstips 2: Ranheim jakter Tippeligaen
Oddstips 3: Tromsø må gripe sjansen
Tippetips: Rosenborg kan sikre gullet
TV/Streaming: Slik ser du søndagens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

En herlig søndag står for tur og denne søndagen er det galoppen som har hovedfokus, all den tid det er gedigen storløpsdag på Täby med V64 og V4. Det er samtidig spreke 982.922 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Bollnäs fredag. I tillegg til V64-stevnet på Täby, er det V4 fra Hagmyren, det er V5 fra Harstad og til kvelden er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under jackpotomgangen i Harstad 10. oktober så suste vårt mellomste forslag på Nettavisen inn. V65-forslaget kostet Kr.480, og betalte ut fine Kr.2 744,-. Her serverte vi en ordentlig godbit, og Truman Zet (7,2%) skuffet oss ikke! Den var faktisk et sistevalg når vi la ut tipsene, og selv om den ble mer spilt, ja, så var det en lekkerbisken!

Nå jakter vi nye fremganger i Harstad, og Mye Faksen (V5-1) er dagens banker. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 9 Myr Faksen – Pleier å vinne disse løpene i Harstad, og vi blir overrasket om han ikke vinner påny. Nå sist så vant den lett fra tet, og HC Holm trengte aldri å gasse for fullt. Trives klart best med å gå i rygg, og et slikt opplegg får han på søndag. Blåser normalt sett rundt denne gjengen, og vi åpner med en banker!

V5-2 : 10 My Golden Point – Dameløp, og dette er ikke helt lettløst. Ideen vår kommer ut etter pause, og den er behandlet siden det siste løpet. Rapportene på den før denne oppgaven er fine, og motstanden skremmer mildt sagt ikke. Flott sjanse, og vår ide. På de litt større bongene så garderer vi dog bredt da dette er et løp uten de helt store stjernene.

V5-3 : 7 X. Factor – Her tror vi på full fart da flere er ute etter teten. Det passer hesten vi plasserer først midt i blinken, da den skal gå med i rygger, og spare speeden sin tilslutt. X. Factor ble sjenert til galopp sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Gikk en 12-tid nest sist, mens den var positiv etter galopp tredje sist. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og den er verdt et forsøk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 11 Scott Odin – Her er det ikke mange hester som har den helt store viljen igjen, og vi blir langt fra overrasket om det kommer et sjokk her. Ideen vår har vi jaktet en stund, og det er en hest i flott form. Nå sist så var den klart godkjent, og da var den altså ute mot Myr Faksen… Gangen før så lignet den en vinner i det lengste, men ble da plukket ned helt oppunder mål. Dyktige Louise Trudvang får nå sjansen, og skulle det bare ikke bli helt feil på veien så må sjansene være fine.

V5-5 : 12 Malik – Er en ordentlig bra hest i grunnlaget, og den var tapper i nederlaget nå sist. Nest sist så avslutter den helt strålende etter en passiv styring. Har vinnerform i kroppen sin, og den skal bli utrolig spennende å følge i hendene på Dag-Sveinung Dalen denne søndagen. Selv om sporet er dårlig så tror vi at den dyktige tømmeføreren løser dette på beste måte, og vi må bare prøve oss her! SPILLES!