Vi jakter ny suksess på Bjerke

Øvern Jerva har avslørt enorm form de siste gangene. Lykkes endelig nå!? foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Øvern Jerva har avslørt enorm form de siste gangene. Lykkes endelig nå!? foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Mulig sjokk i monteløpet! Frekk ide mot dagens tyngste favoritt! Over 1,3 millioner innspilt de siste dagene, og på Bjerke jakter vi mer!

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: 77 er navnet
Dobbel V5 Klosterskogen: Solberg må fikse cashen
V4 Axevalla: Nye godbiter til lunsj
Oddstips 1: Gode gamle Rangers jakter opprykk
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt fra Lindesberg 24. mai! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. Totalen fra stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

På Eskilstuna tirsdag 26. mai så serverte vi ideer som Tequila Palema 3-valg og banker på siste info bongene) og Love Ain't Easy (6-valg / Odds 18,59). Det ble fem riktige på samtlige bonger, mens det ble full pott og seks riktige på vårt ene system. Her ble utbetalingen flotte 26 347,-.

Fra Forus samme kveld så satt alle siste info bongene, også de lille med en innleveringspris på Kr.500 (4 andeler a 125). Her spilte vi inn ca.50 000,-

På Bjerke onsdag 27. mai så ble det syv riktige for 37-andelslag. Den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 suste også inn! Totalen her stoppet på ca 130 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Bjerke denne torsdagen så venter en spennende V5-omgang, og vi spiller uten banker. Her er dagens objekter:

V5-1 : 9 Lord Aristo – Dette er fakta en veldig undervurdert montehest, og den er betydelig bedre enn sitt rykte. Rytteren er også meget bra, men hun sliter dessverre med å ikke få sjansen på annet enn C-hester, og da er det ikke så lett å lykkes. Nå sist så leverte Lord Aristo en strålende sisterunde i kulissene, og den var ikke tom i mål. Viser 15,5 den siste runden, og vi likte det vi fikk se. Står ikke tilbake for de beste, og den kan overraske. OBS!

V5-2 : 4 Robben – Er veldig bra i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og man skal være svært forsiktig med å undervurdere den her. Er nybehandlet i forkant av dette løpet, og den har sett fin ut i lette jobb. Man skal huske på at dette er en hest som tidligere har hentet tillegg på Andovers Victory, og den har møtt klart bedre hester enn det den her møter. Prøves som et frekt drag mot den store favoritten!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-3 : 10 Øvern Jerva – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må bare prøves her. Nå sist så gjør den rett og slett et «versting løp», og du verden hvor fort den gikk mellom galoppene da. Kom med noen voldsomme klyv ned mot siste sving, men så ble den grovt sjenert, og galoppen var ikke til å unngå. Kan helt sikkert senke rekorden sin MYE, og med Eirik Høitomt opp så setter i hvertfall vi på alt av varsellamper! SPILLES!

V5-4 : 10 Desperatehousewife – Var klart bra første gangen ut for Erik Killingmo, og den møtte da bedre hester enn dette. Burde uansett ha gått frem med en blåser i kroppen, og her er det med få unntak ikke veldig hardt imot. Prøves som en frekkis i et dårlig løp.

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-5 : 8 Joker C.K. – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og det skal bare ha gjort veldig godt. Nå sist går den en 27-tid på Klosterskogen, og det er sterkt på en 800m bane. Er normalt sett travsikker, og får den bare gå med i de rette ryggene så duger den alle dager i uken. Settes først, men dette er et flott løp, og vi krydrer bongen med kapable motbud.