Vi jakter ny suksess på Sørlandet


Magnums Othello og kusk Øystein Tjomsland. Torsdag kommer de ut på Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Magnums Othello og kusk Øystein Tjomsland. Torsdag kommer de ut på Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Knallfin V5-lunsj på Sørlandet! For ikke lenge siden tømte vi lukene på nettopp Sørlandet, og nå er vi sugen på en ny skikkelig opptur. Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Klosterskogen: Kolle innfrir med storfavoritten
V64 Jägersro:
Dobbel V64-jackpot med 1,9 millioner ekstra
V4 Romme: Hete objekter i lunsjen
V75: Drømmelørdag i V75 med 22,2 millioner ekstra i sjuerpotten
Oddstips 1: Ingen walkover for Russland i åpningskampen
Oddstips 2: Neppe målrik åpningskamp
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

En praktfull torsdag venter for vi som elsker å spille på trav og galopp. Først ut denne torsdagen er Romme, og her starter V4-1 kl.12.20. Deretter skal vi til undertegnedes hjemmebane, Sørlandet, og her begynner V5-1 kl.13.40. Klosterskogen står for den norske V65-omgangen, og V65-1 begynner kl.18.55. Sist ut denne torsdagen er Jägersro, og her blir det galopp i dagens V64-omgang. På Jägersro er det DOBBEL V64-JACKPOT med enorme 1 969 518 ekstra i sekserpotten, og løpene starter kl.19.30.

Lerum med solid trøstegevinst i Harstad 10. juni
Det ble igjen servert meget sterke tips til Harstad, og vi var ytterst nære ordentlig storcash denne søndagen. Vår største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) inneholdt en femmer i den uløselige omgangen, og betalte ut Kr.27 708,-. Dessverre innfridde ikke vår banker, Polar Northug (ble nummer tre), og vi måtte derfor nøye oss med en solid trøstegevinst. Zetus (3-valg), og Lady's Blue News (odds 30,28) stod begge først på vår rank, og følgende info ble servert på stjernesmellen Lady's Blue News:

V65-3 : 10 Lady’s Blue News – Er svært grunnkapabel, og det er kun et tidsspørsmål før denne får vinne igjen. Leverte et helt enormt løp etter galopp tredje sist, men har ikke vært så vass de to siste gangene. Har gjort greie løp, men den har ikke levert på sitt aller beste. Dog er feelingen at det snart kommer en seier igjen, den møter helt riktig motstand, og med tempo/de riktige ryggene, ja, da er den skummel i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble servert KRUTTSTERKE tips på Sørlandet 26. mai, og bongen til undertegnede på Kr.864 betalte ut Kr.13 736,-. Ask Eld (5,6% - odds 19,06) / Ervin Boko (3-valg) stod begge først på ranken, og solid info ble servert. Nå jakter vi en ny SOLID opptur på hjemmebanen til undertegnede, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V5-1 : 5 Cantaro – Hadde vi litt feeling for etter pause nest sist, men da var den under pari, og fikk maks. Nå sist var den forbedret i monte. To løp i kroppen har nok gjort godt, den liker mer offensive opplegg, og nå er vel det dags å kjøre litt med vogn også? Gikk et enormt løp for samme kusk fjerde sist, og noe tilsvarende her rekker normalt en bra bit. 9 Graceland EP – Er jevn/flink, og den pleier å henge med de fleste i dette grunnlaget. Nest sist hadde den bare Annie’s Boy foran seg i mål, og da travet den 14,5/2100ma. Møter ingen som er i nærheten av en hest som Annie’s Boy her, og fra et fint smygspor er vi på vakt.

V5-2 : 5 Magnums Othello – Var godkjent i nederlaget etter pause sist. Distansen var nok ikke noe pluss, og det var ikke noe å si at den trakk seg litt tilslutt etter å ha fått jevn trykk på seg det meste av veien. Har normalt gått frem med det løpet i kroppen, og mot den «vante gjengen» på Sørlandet blir det fort en seier igjen. Dog vil vi ikke ryke på det som trolig er feltes beste hest, 8 Havblikk. Glem ikke at denne feilet fra seg en plass til Derby i fjor (28.08), og uten galoppen på oppløpet hadde den altså vært på linje med Will Prinsen… Kommer nå ut etter pause, og leverer den i nærheten av sitt beste, ja, da skal den tunge favoritten få kjørt seg. DOBBELTBANKER!

V5-3 : 2 Rock’n Rolling – Vinner dette billige løpet om alt går riktig for seg. Var god toer bak løftet til Team Tjomsland nest sist, mens den nå sist vinner enkelt fra dødens. Har løftet seg MYE den siste tiden, og det er liten tvil om at treneren Preben Haagensen vet hva han driver med. Kan ikke få et finere løp når det gjelder motstand, og det skal dreie seg om en stor sjanse. 3 Cecilia I. Velur – Var fire tideler bak Rock’n Rolling nest sist, mens den nå sist feilet med krefter igjen ca 500m fra mål når proppene ble dradd. Her er det opp med Lars Anvar Kolle, og Cecilia I. Velur kan fort overta om favoritten skulle prestere under pari.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 7 Ervin Boko – Har vært god i begge løpene for Team Tjomsland, og den vant altså enkelt på en knallgod tid sist. Vi er dog ikke sikker på om den blir like enkelt vinket til tet nå, og da kan fort dette bli litt mer utfordrende for den store favoritten enn hva mange tror på forhånd. Motivert, men… 9 Massive Speed – Er egentlig en knallgod 5-åring, men den presterte altså langt under pari sist. Tilbake på sitt beste speeder den fort ned en gjeng som dette, og den tas med på alt som et HETT motbud til den store favoritten.

V5-5 : 11 Gomnes Hans T. – Er veldig pågang i regi Marius Høitomt, og den kan nesten ikke få et finere løp enn hva som venter på torsdag. Havnet altså utvendig for Magnums Othello sist, trykket på, og falt virkelig med flagget til topps. Er billigere ute nå, og feilfritt er den på foto i omgivelser som dette. SE OPP!