*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi lover at bankeren er Real Deal på Jarlsberg

Joakim Hansen har flere fine vinnermuligheter i dagens V5-lunsj på Jarlsberg. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com

Innsatsen sist vitner om en hest i full utvikling. V5-lunsjen på Jarlsberg er spennende, og flere gode objekter er funnet!

13.05.19 11:10

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Bankeren er i knallform
V4 Åmål: Toppobjekter serveres
Oddssingel Eliteserien:
Ny målfest på Marienlyst
Målscorerspill Eliteserien: Mos er i scoringsform
VM ishockey: Finland kan overraske igjen

Det er nok en herlig trav- og galoppuke vi har foran oss. Den har sitt soleklare spillemessige og sportslige høydepunkt med lørdagens V75-omgang på Jarlsberg. Der er det nemlig dobbel jackpot og formidable 6 255 572 kr ekstra i sjuerpotten etter lørdagens uløselige V75-omgang på Bjerke. Ellers det som vanlig stor V65-omgang på Øvrevoll på nasjonaldagen 17. mai.

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med fransk V5-lunsj på Jarlsberg med spillestopp kl 12.10, deretter er det lunsj-V4 på grensebanen Åmål. Til kvelden venter det jackpot i V64-spillet fra Halmstad med Hillary B.R. på startstreken i V64-3. 1 052 535 kr finnes ekstra i sekserpotten på Halmstad. Og til sist, men ikke minst er det også flott V65-omgang på Leangen.

Herlig V65-opptur på Biri 10. mai - Kr.1 980 ble til Kr.13 959!
Under JACKPOTOMGANGEN til Biri denne fredagen disket Petter opp med solide tips, og det ble fullklaff for Nettavisen sin største bong på Kr.1 980,-.Denne betalte ut knallfine Kr.13 959,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt fire bonger, og de kostet fra Kr.1 980 til Kr.2 760,-. Vi gratulerer fredagens vinnere på det varmeste.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er dags for å rette hele vårt fokus mot Jarlsberg. Det er V5-lunsj, men ikke glem at dette er en såkalt fransk lunsj. Vi spiller i felles pool med franskemennene i de tre første løpene. Det er kun i Vinner/ Plass-spillet dette gjelder. Dette betyr at omsetningen blir klart større enn vanlig, og forutsetningene blir naturligvis bedre.

Sjekk ut våres V5-analyser til lunsjen på Jarlsberg:

V5-5: 3 Mama's Real Deal tror vi har en ypperlig vinnermulighet i V5-innledningen. Motstanden, til å være et lunsjløp, er ikke elendig. Men vi tror Mama's Real Deal er en klasse over resten. Hesten har imponert oss så langt i karrieren, og innsatsen sist på Jarlsberg var veldig fin. 4-åringen går svært godt til mål, og taper for en god hest i grunnlaget. Glem det. De to går 12,5 den siste 500-meteren og ser svært fine ut begge to. Mama's Real Deal har vist hyggelig tegn bak bilen, og bør ha en fin tetsjanse. Dette er en veldig fin traver, og kusk Joakim Hanssen kjører bedre enn noen gang. Han bør vinne dette. All in!

V5-1: 2 Harley Quinn blir helt riktig favoritt i V5-innledningen, men det er sprint i dag. Det store spørmålet er dermed om 1 Ballroom Queen har lyst til å slippe fra seg føringen? Sistnevnte spurtet godt sist, og vil fort sitte foran. Harley Quinn kan vinne uansett. Spurten til fjerdeplassen sist viser bare at formen er meget fin enda. Skulle det bli tidlig tet så er dette en vinner, men hoppa kan tape dette.

6 Europa er en hest vi liker. Nå sist satt hun bom fast i et løp gode Orlando Classic vant. Hun er helt klart best med et ryggløp underveis. Med rett reise kan denne fint slå favoritten. Ta også med 4 Hillarys Revenge. Denne har spurtet sterk to ganger på rad og virker til å være i god form.

V5-2: 11 Gonzales B.R. Denne likte vi veldig godt i Malmin/ Anderssen-debuten. Det var et lekkert inntrykk og kusk Malmin løftet nærmest ikke en tomme ned oppløpet. Vi tror Gonzales B.R har en hel del å hente fremover. Det er et par gode i mot i dagens løp, men vi tror 5-åringen er best. Med litt klaff fra det dårlige sporet, er dette fort en vinner. En banker for dere som tester samlebonger i dagens V5-lunsj. Vi har funnet en enda sikrere vinner, og tar med 10 Aida Mae og 11 Gogo Hall her.

V5-3: 3 Boynton eller 5 Viking Ivi i tet? Vi tror mest på at sistnevnte får overta tidlig. Førstnevnte var positiv sist, men trenger enda et oppbyggende løp før det er dags med tetkjøring?

5 Viking Ivi fra tet er veldig spennende i dette løpet. Da tror vi det faktisk dreier seg om en meget god vinnersjanse. Hesten er i godt slag, og var svært god fra nettop tet nest sist. Tapte da bare for gode Chio Halbak. Viking Ivi blir vårt førstevalg på sporene.

V5-4: 2 Tronmar. Dette er en god favoritt. Dotterud Teddy-sønnen funker perfekt i amerikanervognen, og fra dagens spor ligger det an til tet hele veien. Nest sist er hesten meget sterk toer på Klosterskogen. Da fikk hun en tøff reise, og står på utrolig godt. Nå sist på Romme ble det feil, da hun fikk dårlig rygger på den siste langsiden. Spurten hun viste frem da hun endelig fikk fritt frem var av beste merke. Formen er på topp og sjansene er gode.

Vi prøver en rekke i DD-spillet. 2 Tronmar mot 3 Mama's Real Deal.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag