Vi spekulerer i mot favorittene på Leangen


Atle Solhus kjører dagens beste objekt på Leangen.
Atle Solhus kjører dagens beste objekt på Leangen. Foto: hesteguiden.com

Rå info på en ide som kan felle en mye spilt favoritt! Supersjokk var som forvandlet sist! Leangen byr på et deilig vorespiel før lørdagens V75-omgang!

Sportspills tirsdagsmeny:
Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4 på Lindesberg: Deilig lunsj i vente
V65 på Forus: Årets beste V65-omgang venter

V65 Täby galopp:
Nye utfordringer på galoppen

Leangen inviterer til et aldri så lite vorespiel før den strålende V75-omgangen som venter lørdag! I dag skal det dreie seg om lunsj, og vi er inne på at flere favoritter fort er i trøbbel. Våre objekter finner du lengre ned i denne artikkelen.

Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

Meget hektisk tirsdag venter! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Lindesberg (V4)

Kl.13.40 - Leangen (V5)

Kl.18.50 - Täby galopp (V65 + V4)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Leangen:

V5-1 : 1 Toronto Love – Har en rytter som vi har sansen for, og hun er opplagt en av de bedre på Leangen. Hesten tror vi vil gjøre det bra i monte om den bare får starte litt oftere der, for krefter har den nok av. Var solid til seier i monte femte sist, og fra dette sporet så kan det fort bli riktig. Her blir den uansett ikke fast, og den går til mål. Duger, selv om den er litt tøft ute grunnlagsmessig. OBS!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V5-2 : 10 Pave Nora – Feilet i en klar ledelse på oppløpet sist, og den gikk glipp av det som hadde vært en lett seier. Utvikler seg MYE for tiden, og feilfritt så skal mulighetene være gode. Vi kan dog ikke stole på en hest som feiler såpass umotivert som denne gjorde sist. For dem som leter et supersjokk, ja, de skal streke for 7 Voll Prins. Vi er fullt klar over at kusken ikke er den enkleste å sveive inn, men nå sist virket hesten å være forbedret med en mil. Ble da sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Ved tilsvarende innsats her, og at den får sjansen tilslutt kan bety en storskrell i V5-spillet.

V5-3 : 8 Diana Vixi – Har nok en 16-tid i kroppen sin, og den var helt strålende etter en grov galopp sist. Kom da meget sterkt tilbake i kulissene, og den hadde fin fart nedover oppløpet. Opplagt tidlig aktuell nå om den oppfører seg! Løpet ellers er vidåpent, og vi streker av for samtlige 12-hester.

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V5-4 : 2 KLM Doublejoy – Gikk noe helt enormt mellom galoppene sist, og den varslet storform da! Hadde garantert kjempet om seieren i en feilfri utgave. Inntrykket av den var meget bra, og vi er klart inne på at det kun er små justeringer som skal til før den går feilfritt. Gjør den det på tirsdag, ja, da skal sjansene være gode. Motstanden skremmer nemlig ikke.

V5-5 : 2 Orlando Triss – Tror vi er feltes beste hest i finalen, og vi er altså inne på at den store favoritten kan få stryk. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den gikk et voldsomt løp nå sist etter galopp. Viser da 13,9 s 1800m / 12,1 s 800m, og det virket til å være litt krefter igjen på det. Atle Solhus opp er spennende, og får han denne bare feilfritt rundt så skal favoritten få kjørt seg. Omgangens beste spill!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen