Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel EL:
Arsenal må skaffe seg et forsprang
Oddssingel EL: Chelsea vinner i kveld
Oddssingel EL: Jovetic kan ødelegge for sin egen klubb
Oddssingel EL: Nedrykkstruede Villarreal tar første stikk i Kvartfinalen
Oddssingel Get-ligaen: Storhamar tar kommandoen fra start
V4-lunsj Sverige: Godbiter i lunsjen på Jägersro
Lykkespill: Potten stiger - bli mangemillionær i påsken!

NB! Fredag er det ca 376 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

En særdeles innholdsrik torsdag venter, og her er det MYE å glede seg til. Jägersro åpner med sin V4-lunsj kl.12.20, før vi deretter skal til Drammen hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Bergen står for den norske V65-omgangen denne kvelden, og løpene fra byen mellom de syv fjell er i gang kl.18.55. Örebro avrunder torsdagen med en rålekker V64-omgang, og det til fast tid kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En deilig V5-lunsj i Drammen denne torsdagen. Vi tror sterkt på en hest i V5-2. På to av tre bonger blir dette en banker for oss. I V5-3 tror vi det står mellom to hester.

Sjekk ut følgende analyser:

V5-1: 8 Tracy Kronos. Nest sist var Raja Mirci-datteren veldig svak på Bjerke. Nå sist ble hun derfor kjørt veldig defensivt. Det endte med at hun satt bom fast oppunder mål. Jeg synes det var et veldig flott inntrykk på Tracy Kronos. Dette har garantert gjort godt, og jeg mener dette skal være førstevalget i løpet.

3 Veggie Hanover er og en traver vi skal passe opp for i V5-innledningen. Hesten har vist tegn på form en god stund nå, og dagens løp er billig.

V5-2: 9 Riva Renn. På de to minste V5-forslagene er jeg nødt til å prøve denne alene på forslagene. Hesten kom ut sist i et lignende løp som dagens, men galopperte i det bilen slapp feltet. Det var synd, for Riva Renn så veldig fin ut for dagen. Dagens motstand er han nemlig klart bedre enn. Husk at denne hesten ledet med tyve meter da det gjenstod 400 meter på Bjerke fjerde sist. Det løpet vant altså Amarone Classic foran S.M.K Silvousplait. Riva Renn har en veldig god vinnersjanse i dagens løp, om han går i trav. Vi må prøve denne alene på noen av bongene i dag.

V5-3: 6 Maxey Melanin startet på Klosterskogen så sent som på mandag. Kusk Joakim Hanssen kjørte et innvendig løp med den flotte hingsten. Det ble åpning rundt den siste svingen, og i drøye spor spurtet hesten forrykende. Det var virkelig et flott inntrykk. Jeg mener dette er en god vinnersjanse. Det er dog en konkurrent som skremmer meg.

Og det er snakk om 3 Voje Per. Denne traveren radet opp seire tilbake i 2016. Hesten har slitt mye i karrieren, og sjeldent fått det til å fungere. I dag gjør han sin første start i regi Glenn Kramer Stenberg. Rapportene er veldig fine, og gode Vidar Hop kusker. Denne må med på alt.

V5-4: 8 Neseldi. Dette er en av feltets beste hester, det er jeg sikker på. Hoppa går et meget sterkt løp på Momarken nest sist, og viser at formen virkelig er inntakt. Da galopperer hun på siste bortre, men kommer veldig flott tilbake. Uten galopp tror jeg faktisk hun kunne utfordret vinneren. Skulle hun fungere slik igjen, så er sjansene for seier fine.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-5: 10 Logical Mystic blir klar favoritt i V5-avslutningen. Det er en helt grei favoritt, men ingen banker. Hingsten tok seg til tet ut mot siste bortre på Bjerke nest sist, men ble enkelt spurtet ned oppunder mål. Jeg mener hesten burde stått inn noe bedre. Nå sist går hesten hyggelig, men det var på ingen måte en enorm innsats. Grei favoritt, men med dagens betingelser er ikke dette noe banker for meg.

8 Winning Mistress står i et leit spor. Skulle det klaffe så er hesten mer enn god nok. Gikk et fint løp sist, og formen er veldig fin.

Jeg mener dette avslutningsløpet er litt åpent, og det kan fint komme en lite spilt hest her.