*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi starter påskeuka med V5-lunsj fra Bjerke

Lars Anvar Kolle og Chio Halbak imponerte sist, og har fine vinnermuligheter under V5-lunsjen på Bjerke. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com

Mandagen byr på mye trav, men først av alt er det fransk lunsj på Bjerke!

15.04.19 12:55

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Jarlsberg: Supersterk banker i V65-spillet på Jarlsberg
V4 Skive:
Lunsj med Jensen
Oddssingel PL: Arsenal er en katastrofe på bortebane
Oddssingel ishockey: Sensasjonell odds på Frisk Asker
Oddssingel La Liga: Real Madrid venter bare på neste sesong

Det blir igjen V75-BONANZA denne påsken, og det betyr FIRE DAGER PÅ RAD med spillet som vi elsker, V75! Omgangen som blir kjørt på Romme 21. april er hovedomgangen, og her venter en MULTIJACKPOT med voldsomme kroner å spille om. Men, det hele starter med en flott V75-omgang i Gävle 18. april! Totalt kan man spille om spinnville 160 millioner denne påsken!

Før 18. april er det masse trav å vinne penger på. Vi starter nemlig påskeuka med brask og bram. Mandagen åpner med deilig V5-lunsj fra Bjerke 12:10. Merk at vi spiller i felles pool, kun Vinner/ Plass, med franskemennene i de tre første løpene på Bjerke. Mens løpene avvikles på Bjerke, så presenterer Skive altså en flott V4-omgang. Her skal bongene inn før 12:20. Til kvelds er det Jarlsberg som står for V65-omgangen her hjemme. I Sverige blir V64-omgangen kjørt på Mantorp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info V75-suksess på Leangen 13 - april!
Kurt Leirvåg serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen denne lørdagen. Det var dog på SISTE INFO-BONGENE det var størst suksess. Hele TOLV V75-BONGER med en innleveringspris på Kr.2 000 til Kr.6 000 suste inn, og betalte ut fra Kr.16 556 til Kr.18 344,-. Du vet vel hvem du skal ta rygg på når vi skal jakte storcashen i V75 denne påsken?

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Undertegnedes lunsjbong til Kr.960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%)ble begge servert som deilige tipsenere.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-BONG på Kr.192 suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE Kr.4 048 om man hadde tatt rygg. World Peace innfridde som en V65-banker av stål!

Nå skal denne artikkelen dreie seg om V5-lunsjen fra Bjerke. Mange gode hester kommer til start, og vi var en stund inne på tanken om samlebonger, men kom så frem til at vi prøver å fokusere på å få fem rette. Det er nemlig et par storfavoritter som kan tape, og med samlebonger så vil vi da ryke.

Merk at vi spiller i felles pool, kun Vinner/ Plass, med franskemennene i de tre første løpene på Bjerke.

Sjekk ut følgende V5-analyser til Bjerke:

V5-2: 9 Chio Halbak blir dagens beste banker. Jeg ble virkelig ekstremt imponert over hesten i debuten for Sigbjørn Kolnes sist. Måten 5-åringen gjorde det på var vitner om stor kapasitet. I dag synes jeg ikke motstanden er all verden. I tillegg vant Chio Halbak helt uberørt senest, og det skal være mer å hente her. Jeg tror fakisk ikke denne traveren taper på en stund. Det spørs jo naturligvis på motstanden, men de skal være gode for å slå denne i dette grunnlaget. Dette synes jeg er en meget god vinnersjanse. All in!

V5-1: 1 Strong Case. Det er ingen tvil om at nyervervelsen til Anders Lundstrøm Wolden har gode muligheter i dag. Hesten har vist seg rask ut bak bilen, og det er snakk om fine tetmuligheter. Blant annet holdt han tet, fra dagens spor, i kriteriekvaliken på dagens bane i fjor. Dette er feltets beste hest, men de siste løpene hesten gjorde før ankomst Wolden var ikke all verden. Det er en god traver, men jeg føler det er muligheter for at han kan tape i debuten hos ny trener.

2 Tahiti Lady var endelig positiv igjen nå sist. Etter en pause på tre måneder spurtet hoppa fint til tredjeplassen på Biri sist. Dette er en traver som hadde en formtopp fra juni til august i fjor. Etter dette var hesten elendig i mange starter. Nå er hun dog tilbake i form. Hun er rask bak bilen, det kan fort bli rygg leder på favoritten i dag og da kan hun vinne. Må med!

V5-3: 7 Veels Netta blir veldig farlig i denne avdelingen. Dette er en meget god traver. Før pausen sto hesten med tre seire på de siste fire startene. Han kom så ut for noen uker siden på Bjerke, og det etter en pause på tre måneder. Her ble det en kort galopp da kusken sendte i angrep 500 meter igjen. Da var egentlig dagen spolert, men Veels Netta så lysende ut over mållinjen. Jeg likte virkelig inntrykket. Formen er med andre ord tilstede, og trolig enda bedre i dag. Han har vært innom galoppen i tre løp på rad, så ingen banker. Går det i trav er det fine sjanser. Mitt førstevalg.

V5-4: 1 Abrakadabra blir stor favoritt her. Dette er en hest med flott kapasitet. Jeg husker hesten debuterte på dagens bane i juli i fjor. Du så det var en god traver, da han etter en tøff reise kriget seg først på mållinjen. I de to neste startene her til lands, tapte han som gigafavoritt. Det ble en så lang pause, før han var tilbake i løpsbanen for litt under en måned siden. I pausen ble hesten halsoperert, og dette så ut til å ha gjort godt. Abrakadabra presterte sterkt og vant veldig enkelt. Det er klart om hesten gjør om det løpet, så er sjansene her veldig gode for seier. Jeg vil dog gjerne se gigafavoritten gjøre et slikt løp igjen. God vinnermulighet, men hesten kan tape.

2 I.D Ownerdestiny er nemlig en god konkurrent. Om favoritten ikke er på topp, så kan jeg love at ikke denne nøler med å knuse han. Dette er en hest med stor kapasitet, og som jeg liker godt. Han gjennomførte en solid 3-årssesong i fjor. Etter pause er man spente, men hesten er god nok.

6 Revenue Endurance har kapasitet, men galopperer hver gang. I trav så er hesten dog god nok.

V5-5: Jeg tror 1 Katie Mae forsvarer innersporet her, men når Tom Erik Solberg klinker til med 3 S.K.'s Mystic Titan tror jeg han slipper. Det er store muligheter for at 3 sitter i tet med 1 i rygg leder.

3 S.K.'s Mystic Titan er en god favoritt her. Det rapporteres om at det skal kjøres defensivt med hovedutfordreren. S.K.'s Mystic Titan er en god traver som duger langt i et løp som dette. Hesten sto på flott, kanskje uten å være helt på topp i et tøft V75-løp på Momarken sist. Gangen før tok hesten enkelt ned Dillion K.W på Jarlsberg. Seieren ble meget enkel. En god vinnersjanse dette. Det blir DD-bankeren for dagen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En hest som trolig blir for lite spilt i dette løpet er 8 Exciting Chip. Det blir nok vanskelig å sveive inn denne med dagens forutsetninger. Men hesten er i svært god form. Hoppa spurtet meget sterkt etter sen åpning sist. Det var hyggelig motstand den dagen. Skulle favoritten rote seg bort eller ha en svak dag, så kan Exciting Chip sjokkere her. Som lite spilt synes jeg hesten er verdt oppmerksomhet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag