*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi starter uken med fransk lunsj på Bjerke

Fredrik Solberg og Vidar Hop har nytt fine fremganger sammen med superstjernen B.B.S Sugarlight. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En spennende lunsjomgang venter. Flere store favoritter kommer ut, men vi tror kun en er klink!

29.04.19 11:20

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Mantorp: Herlig V4-lunsj med frekke objekter
Oddssingel Eliteserien 1: Vålerenga skal slå Odd
Oddssingel Allsvenskan 2:
AIK og Norling imponerer ikke
Oddsdobbel:
Mandagsdobbel til 3,50 i odds

Lerum med stjernetips i V4-lunsjen 25. april - Kr.350 ble til Kr.8 187,-
Tipsene har satt meget bra de siste ukene, og i lunsjen til Östersund knallet undertegnede til med nye topptips! Fanny Tabac (21%) ble banket på de litt mindre bongene, og vant som ventet veldig enkelt. Down And Dirty (9,5%)innfridde som vår tipsener, og var en skikkelig godbit mot dagens nest tyngste favoritt. Bongen på Kr.350 satt som støpt, og betalte ut svært fine Kr.8 187,-. På Eksperten satt samtlige 20-andelslag, og de hadde en pris fra Kr.480 til Kr.1 960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke drar i gang mandagen med en fin V5-lunsj. Vi tror hardt på en traver som har vunnet tre av fire løp hittil i karrieren. Dagens beste objekt tror vi kommer ut i V5-innledningen.

V5-4: 5 Thai Knight. Dette er dagens beste banker. Hesten til Fredrik Solberg er en svært fin traver å se til i banen. Dette kan faktisk vise seg å være en hest for derbyfinalen i september. Han har vunnet tre av fire så langt, og innsatsen sist var nok en gang veldig fin. Grunnen for at hesten har tapt en gang, er at han ble redd for en skygge runden igjen på Momarken. Slike ting kan skje, og vi tror det kun er skyggene i mot i dagens løp. Han er best i dette feltet, og en god banker. All in!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-1: 10 Prince Tanic duger godt mot dagens motstand, og på når hesten er spilt på syv prosent mandags morgen må vi varsle dere. Hesten var ute i et tøft løp sist på Färjestad. Det ble kjørt veldig fort den siste 500-meteren, og det var ingen fremgang i andresporet på siste bortre. Prince Tanic var sliten i mål, men det ble også feil den dagen. Glem det. Nest sist på Åby fullfører hesten strålende. Da var det hyggelig motstand og Prince Tanic kom i mål på en flott 11-tid. Femte sist, på dagens bane, ble han tredje i et løp meget gode M.S Triple J vant. Med tempo i front, så kan syv prosent på denne vise seg å være et toppspill.

V5-2: 1 Gjølmes Magistrate blir det klare førstevalget vårt. Hesten har virkelig utviklet seg fint, og de to siste andreplassene i raden har vært gode innsatser. Nest sist satt han i tet, men Ibra Boko ble for sterk ned oppløpet. Vi synes uansett at Wolden-traveren holdt strålende til andreplassen. Nå sist møtte han igjen på en topphest i Orlando Classic. Igjen fulgte han denne flott inn til mål og imponerte. Om han forsvarer sporet er usikkert, men det er uansett feltets klare førstevalg. En banker for de frekke.

Merk dere at 3 Hilton B.R hadde vunnet med åpning tidligere nå sist. Etter noen svake innsatser, så viste Hamre-traveren at han er i form.

V5-3: 3 Jackson Avery har gode vinnersjanser. Hesten til Erlend Rennesvik har virkelig imponert den siste tiden. I dag er det lunsjløp, og etter to V75-seire skal man ikke tro at hesten taper dette. Det er dog ikke tomt for konkurrenter. Det er faktisk flere fine hester i dette løpet, som kan utfordre favoritten. Har Jackson Avery en svak dag, vinner han ikke dette. En god favoritt er det uansett, men vi tester i mot.

V5-5: 7 Moe Tyr. Vi synes også her at salen har valgt ut riktig favoritt, men denne må ikke vinne dette. Moe Tyr er nemlig usikker og kan galoppere når som helst. Hesten viste tegn på at formen virkelig er på vei opp på Bjerke nå sist. Da fløy han i overlydsfart på siste bortre, og hadde full kontroll på løpet i den siste svingen. Da kom galoppen. Tekno Odin-sønnen så svært fin ut før uhellet. Uten galopp er mulighetene gode for seier her, og for dere som skal spille samlebonger så er dette en alenestrek.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag