Øvrevoll-bankeren elsker sand


Pal O'Mine har vunnet to løp på Øvrevoll mai sammen med Silja Støren.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Pal O'Mine har vunnet to løp på Øvrevoll mai sammen med Silja Støren. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Nettavisens V5-banker på Øvrevoll elsker å løpe på sand og har tatt ni av sine ti seire i karrieren på sand.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Knallfin V65-omgang i Bergen
V64 Axevalla:
Frekke objekter på Axevalla
Oddstips Nations League
: Oppturen fortsetter for Russland
Oddstips Nations League: Polen med topp sjanse mot Portugal
Oddsdobbel SHL: Växjö Lakers har startet klatringen
Lykkespill: Elleville potter denne uken

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En svært innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og galopp. Visby er først ut denne torsdagen, og deres V4-lunsj starter kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Øvrevoll byr så på galopp med både V4 + V5. Her er man i gang kl.16.15. Bergen Travpark står for den norske V65-omgangen, og løpene fra banen mellom de syv fjell starter til fast tid, kl.18.55. Gävle avrunder torsdagen, og her begynner V64-1 kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om galoppløpene på Øvrevoll. Det er snakk om ettermiddagsløp og verd å merke seg at V5 starter først med spillestopp kl 16.15. V4 har spillestopp kl 17.05 og de tre siste V5-løpene er alle med i V4. Nettavisens galoppeksperter har vært inne i en bra periode de siste ukene og søndag ble det klaff for vårt skrellsystem på Eksperten.

Skrellsystem-klaff på Øvrevoll søndag 7. oktober
Våre galoppeksperter annonserte på forhånd at søndagens V4-omgang på Øvrevoll var vrien og det ble den den. Ingen favoritter vant. På Eksperten har vi de siste løpsdagene lagt ut såkalte skrellsystem, der forutsetningen går på utbetaling over kr 10 000. Søndag ble det klaff for dette (fire andeler a kr 499) og utbetalingen ble flotte 16 486 kr.

Solid V5-klaff på Gøteborg galoppbane søndag 30. september
Det ble en helt favorittfri V5-omgang på Gøteborg søndag, men Nettavisens største V5-forslag (innl.pris kr 1 920) det traff også denne dagen. Flotte 11 991 kr ble det i utbetaling og to andelslag på Eksperten (fire andeler a kr 500) fikk ta del i den flotte gevinsten.

14 640 kr på største V4-forslaget på Klampenborg 29. september
Til tross for at to favoritter vant i V4-spillet på Klampenborg lørdag, ble det solid utbetaling. De to øvrige V4-avdelingene ble nemlig vunnet av store overraskelser. Nettavisens V4-forslag på med innl.pris kr 1 960 satt som støpt og betalte tilbake flotte 14 640 kr. På Eksperten ble det klaff for to andelslag, begge med fire andeler a kr 500.

Kanontreff i V64 på Jägersro torsdag 27. mai
Nettavisens galoppeksperter leverte strålende tips til torsdagens V64-omgang på Jägersro. V64-forslaget med innleveringspris på kr 1 944 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget flotte 34 304 kr. På Eksperten ble det klaff for tre andelslag med fire andeler a kr 500.

Flott V4-treff på Øvrevoll onsdag 26. mai
Også på Øvrevoll onsdag ble det bra klaff, da i V4-spillet. Her innfridde storfavoritten 5 Duca di Como som vår banker i V4-1. Det ble likevel langt fra lettløst. Nettavisens V4-forslag med innl.pris kr 1400 satt dog som støpt og betalte tilbake flotte 7 493 kr.

Pal O'Mine har sjansen
Søndag ble Pal O'Mine god toer mot veldig gode sprintere. Nå er det sandbane, og det er intet minus. Har vunnet ti ganger i karrieren, hvorav ni på sand. Bare banen ikke blir alt for løs, for det liker ikke 4 Pal O'Mine, tror vi på tet fra start til mål i V5-3/V4-1. Vi bankerspiller 4 Pal O'Minesamtlige V5-forslag og på de to minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er ingen helt enkel rebus å finne frem i på Øvrevoll torsdag. På de flate bongene har vi satset på en kvartett i V5-1, hvor 4 Fix Fox og Carlos Lopez er en hest vi tror kan overraske spillerne. Lopez har ridd Fix Fox i løp fire ganger, med to seire, en annen og en tredje. Ingen tvil om at de to passer godt sammen.

Mot slutten av V5 og V4 ser det veldig vrient ut. Tre av løpene inngår i begge V-spillene, mens det siste løpet kun går i V4. En mulighet kan 9 Cape Hollow i V5-5/V4-3 være. Vant sikkert sist, og han er den av favorittene som har gjort det best på sandbanen. 9 Cape Hollow blir vår DD-banker på Øvrevoll i ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen