Vrien V5-omgang i Harstad


Maja Kanstad, og Image Va Bene har et spennende løp foran seg i dag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Maja Kanstad, og Image Va Bene har et spennende løp foran seg i dag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vrien V5-omgang! To supersjokk som begge kan skrelle med flyt! Mulig banker som endelig har et riktig løp foran seg! Vi jakter tusenlappene i Nord!

Sportspills søndagsmeny:

Oddstips 1: Strømsgodset hater denne banen
Langskudd: Wenger jakter fortsatt sin revansje
Tippekupongen: Rosenborg fosser videre

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4/V5 Klampenborg: Derbysøndag med utfordrende V4/V5-spill
V64 Åmål: Westergaard med tunge favoritter

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende søndag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Klampenborg (V4 + V5) Derbysøndag med flotte/åpne løp!

Kl.15.10 - Åmål (V64)

Kl.15.40 - Harstad (V5)

Kl.18.00 - Sørlandet (V65 + V5) Jackpot i V65-spillet med 536 635 ekstra!

Meget spennende V5-omgang fra Harstad i dag, og det ligger an til bra penger for dem som greier å løse denne rebusen. 3 Image Va Bene (V5-5) banker vi på de litt mindre bongene, men på den store så spiller vi uten banker.

Få med deg følgende objekter:

V5-1 : 2 Eng Rappa – Blir veldig undervurdert i innledningen, men får den ryggløpet sitt så kan den felle denne gjengen på speed. Har nå fått seg et par løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. På denne distansen så skal den gå med i rygger, og blir den bare ikke fast tilslutt så kan den altså speede ned en overkommelig gjeng. Prøves til brakodds i lukene. Når vi la ut denne artikkelen så hadde den USLE 3,9% av innsatsene på seg. Det mener vi er feil.

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet

V5-2 : 12 Hamis Speedbuster – Småskummelt løp hvor vi gjerne skulle ha sett 2 Danilla i varming før vi stemplet bongen. Nå settes bongen opp før hestene har varmet, og her jakter vi en ny storskrell. Når det gjelder dette supersjokket så var den hakk i hel på Super Track sist den var i Norge (02.05.2015), og den møter ikke i nærheten av noe slikt her. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og viser den bare noe tilsvarende av det den viste sist når den besøkte Harstad så kan bomben smelle.

V5-3 : 10 Malik – Er en bra hest for klassen, men dessverre så er den noe variabel. Nå sist var den dog smellgod, og det var ikke hesten sin feil at den galopperte. Tom-Christer Nygård er nemlig uheldig, og kjører oppi foranliggende hest. Taper en del på galoppen, men varsler form med å komme sterkt tilbake i kulissene. Feilfritt, og om den har dagen, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg her.

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet

V5-4 : 12 Marco D’Estino – Ble helt tømt sist, og selv om den vant så kan det løpet ha kostet mer enn det smakte. Vi liker ikke at hester er såpass langt nede i kjelleren, og på de litt større bongene denne søndagen så velger vi å gardere i jakten på store kroner. 11 Rubintor Finn – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har storform i kroppen sin. Har vært ordentlig positiv i begge løpene etter pause, og det er en hest som virkelig ligger i skorpen. Tåler å bli brukt litt underveis, og den er spennende på søndag, spesielt om ikke favoritten skulle være helt på topp.

V5-5 : Image Va Bene – Har et helt riktig løp foran seg på søndag, og dette var det nærmeste vi kom det som kan være en banker i omgangen. På det mellomste forslaget, og det lille så står den derfor alene. Er i en helt strålende form, og nå som den endelig står perfekt til spormessig så taler MYE for at den vil lede dette løpet rundt om. Legg merke til at Team Kanstad har med tre hester i første rekke bak bilen her, og det vil overraske oss om ikke den som er best for dagen får teten gratis. Er veldig god når den kommer foran, og den kan spore dette rundt om. SPILLES!