Vrient på Bjerke


Eirik Høitomt, og Cornetto Man skal utfordre dagens tyngste favoritt. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Eirik Høitomt, og Cornetto Man skal utfordre dagens tyngste favoritt. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankerfritt! To vidåpne løp! Et par herlig frekke objekter! Dagens tyngste kan tape! Vi er klar for en smakfull lunsj! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny torsdag:
V4 Åmål:
Nye godbiter blir servert
V65 Bergen:
Utfordringer mellom de syv fjell
Oddstips 1: Superpatriotisk dobbel til svimlende odds
Oddstips 2:
Deila reiser Europa-kjerringa
Oddstips 3: Spanjolene tar Europa League seriøst 
Langskudd
: Dortmund-sjokk ligger i kortene
Milliondryss onsdag: Nordmenn tok førstepremiepotten i VikingLotto

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

Enorm pott i V75-spillet lørdag!
Lørdag 3. oktober braker det altså løs på Leangen! Det er SUPERJACKPOT I V75-SPILLET med helt ville 6,6 millioner ekstra i syverpotten! Menyen som venter byr på en rekke utfordringer, og det kan igjen gå mot riktig store kroner for dem som løser rebusen!

Hos oss i Nettavisen kan du kjøpe deg inn i et "V75-MILLIONLODD", og vi har bonger i alle prisklasser. Fra Kr.50 per andel til Kr.2 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:
Kl.12.20 - Åmål (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bollnäs (V64) Jackpot med hele 1.146.788 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lunsjen som venter på Bjerke denne torsdagen er alt annet enn lettløst, og det burde bli en bra bunke med tusenlapper for dem som kommer helt til mål. Vi spiller uten banker, og dette er våre objekter:

V5-1 : 5 Unitron – Gjorde flere fine løp på høsten i fjor, og da mot klart bedre hester enn hva den møter her. Har nå vært lenge borte grunnet skade, men rapportene på den etter avbrekket er oppløftende, og den har trent fint. Har gått 16 s 1000m i jobb, og det er optimisme rundt den direkte. Skal passes i det som er SVÆRT BILLIGE omgivelser.

V5-2 : 3 Cornetto Man – Vant enkelt fra tet etter pause nest sist, mens den gikk helt OK i kulissene sist. På torsdag blir det tet igjen, og der tror vi at Eirik Høitomt blir sittende. Selv om Avery så veldig bra ut sist så er det noe helt annet psykisk å måtte vinne et løp på utsiden. Vi tror bestemt at Cornetto Man kan vinne dette, og roper et varsko som vi gjorde nest sist!

V5-3 : 1 Gull Odin – Skummelt løp, med flere OK, men ustabile hester. Draget vårt hadde kjempet helt der foran uten galopp sist, og den kom bra tilbake etter dette uhellet. Er moden for å senke rekorden sin mye, den står spennende til, og kusken er bra. Må med på alt av seriøse bonger! OBS!

V5-4 : 12 Missychip – Et nytt løp som krever garderinger. Ideen vår er variabel, og den var ikke som best sist. Leverte imidlertid et klart bra løp nest sist, og der viste den litt av hva den kan. Her er det ikke mange fightere som har psyken til å vinne travløp, og viser Missychip seg frem fra sin beste side, ja, da er den god nok til å overraske. Prøves som en skrell!

V5-5 : 1 Arn – Kan fort lede dette løpet rundt om skulle den være som best. Leverte et meget sterkt løp etter en liten pause sist, og den varslet form da. Her tar den tet om den løser normalt ut, og på en kjapp bane så vil den lede lenge. Motivert, men ingen banker på de litt større bongene.