Wallevik setter straffesparket


Oddmund Wallevik, og Wizard Of Ousse blir hardt betrodd på Bjerke. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Oddmund Wallevik, og Wizard Of Ousse blir hardt betrodd på Bjerke. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som har et sjeldent fint løp foran seg! Smellfrekt drag i monteløpet! Sjokk som ligger litt i skorpen! Vi er igjen klar for å hente cashen på Bjerke!

Sportspills meny torsdag:
V4 Bollnäs:
Vi jakter ny suksess i lunsjen
Oddstips 1:
Napoli har null motivasjon
Oddstips 2: Europa-eventyret fortsetter for Molde

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tipsene satt knallbra under lunsjomgangen på Bjerke tirsdag, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Det gjorde også Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480,-. Forslagene betalte ut Kr.3 186 per stk. På Bjerke torsdag jakter vi på tusenlappene igjen, og nå byr vi på følgende objekter:

V5-1 : 2 Haugs Tornado – Skummel innledning hvor ingen er 100% sjanseløse. Ideen vår får nok mange tilhengere i totoen, og den har definitivt bra betingelser foran seg her. Kan fort taue dette løpet rundt, men da må den henge sammen i aksjonen sin, og akkurat det gjør den langt ifra hver gang. Motivert, men vi stoler ikke helt på den.

V5-2 : 6 Chip Line SE – Er garantert en av de bedre hestene på kapasitet i dette feltet, og den er dessuten bedre enn raden. Fullførte nå sist fint mellom hester i kulissene, og vi hadde 13,0 s 500m på klokken. Her møter den omtrent ikke noe, og i en feilfri utgave så må sjansene være meget gode. SE OPP!

Dagens klare banker:
V5-3 : 7 Wizard Of Ousse – Var indisponert sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Før løpet sist har den gjort meget sterke løp, og er den 70% av slike innsatser her, ja, da vinner den lett. Rapportene på den er fine, og dette er en hest vi ikke kan spekulere imot denne torsdagen. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 9 O’Lillen – Vi håper på tempo, og klemmer til med et frekt drag som vil dra nytte av et litt oppdrevet tempo. O’Lillen føler vi ligger litt i skorpen nå, og den fullførte OK sist. Burde normalt bare bli bedre og bedre i tiden fremover, og det er mot en slik motstand som dette den skal prøves! Står dessuten i et ypperlig smygspor, og den er verdt et forsøk!

V5-5 : 10 Tayno Dream – Interessant monteløp hvor vi tror en del på en spennende hest. Tayno Dream var riktignok ikke på topp med vogn bak seg sist, men så er vi heller ikke sikker på om det er slike løp som sist den skal ha. Har ellers levert flere flotte løp uten å få noen spesielt god uttelling, og vi likte den meget godt i monte nest sist. Kommer da strålende tilbake etter galopp, og vi har 16,6 s 1900m på klokken. Siv Emilie Løvvold er landets beste rytter, og her må man være på vakt!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene: