Wassberg har luringen

Svein Ove Wassberg kjører en av våre luringer på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg kjører en av våre luringer på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To V5-spill! Kvasnes slår til i monteløpet! Storfavoritt garderes! Vi er klar for en ny opptur på banen mellom de syv fjell! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny torsdag:
V4 Eskilstuna: Deilig lunsj fra Sverige
V65 Øvrevoll: Ny festaften i Bærum
Oddstips:
Overraskelse i Copa-semifinalen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

100 000 innspilt i V76 24. juni!: Under omgangen på Bjerke onsdag så ble det SYV RIKTIGE på totalt seks av våre andelslag. Fem flate andelslag (seks andeler a kr 332 – og fire andeler a kr 500). I tillegg til systemet som var på fire andeler a kr 1500). Utbetalingen ble ca 15 000 for hvert av andelslagene. I tillegg så ble det spilt inn ca 10 000 på femmere på de andre andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark er en av de banene i Norge som greier å fylle opp feltene på et bra sett, og det er alltid litt av hvert å gripe tak i. Fra banen mellom de syv fjell på torsdag så finner vi ikke de helt klinke vinnerne, og vi velger derfor å spille uten banker på de noe større bongene.

Her er dagens objekter:

V5-1 : 2 Røster – Sophus KG skal ikke gå i tet over denne distansen, og vi er klart inne på at Roar Hop slipper til en god hest så tidlig som mulig. Da er vi litt inne på at Røster er den som vil komme og spørre først, og skulle Røster bli sluppet tidlig til tet her, ja, da må den være spennende. Er blitt plassert ut som et nest siste valg i begge «Fagbladene», og det blir for oss helt feil. Har nemlig fått seg to blåsere i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er på rett vei. Nå sist så viser den 23,0 s 500m, og den avsluttet fint i kulissene. Må med på alt av seriøse bonger torsdag, og våre varsellamper er slått på full styrke!

V5-2 : 12 Grey Man – På utregning så er 4 Herecomesthesun en vinner her, men etter vi fikk se den i volten fra samme spor sist på Sørlandet så ble ikke akkurat vi veldig sugen. Ble skrittet i vei der, og den er helt avhengig av en bedre start her om den skal slå vårt store drag. Grey Man er nemlig lynrask ut, og den har dessuten den klart beste rytteren i feltet. Bommer man starten med Herecomesthesun som sist, ja, da er fort Grey Man en klink vinner på torsdag. Har møtt betydelig bedre hester enn dette, den er travsikker, den har stor fart i kroppen, og den er i våre øyne SVÆRT SPILLBAR!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-3 : 11 Super Brown – Får Inchgower Level tet, ja, da blir det ikke lett, men vi er inne på at det kan bli kjøring innledningsvis her, og da er det aldri feil å komme bakfra med spart krutt. Super Brown er dessuten en traver under en rivende utvikling, og den var bunnsolid i nederlaget nå sist. Legger da inn 13,9 s 1000m fra dødens, og den var ikke veldig mye slått. Er sylvass på en speed, og den skal passes med flyt! TAS MED PÅ ALT! PS. 1 Gary Volcano – Feilet som mulig vinner, og en sterk 15-tid på Klosterskogen sist. Er bedre enn raden, og går den feilfritt så er den god nok. Outsideren!

V5-4 : 11 Proud To Be Wise – Har ifølge Jan Erik Landaas hatt en liten skade, men den kan neppe ha vært veldig alvorlig når den allerede er til start igjen nå. Et lite avbrekk kan bare ha sørget for et aldri så lite overskudd, og mot en relativt formløs gjeng så er den god nok til å skrelle. Har STOR FART i kroppen sin, og får den bare gå med i de riktige ryggene så er den riktig vass! Hadde under 2% av innsatsene på seg torsdag formiddag, og det er jo galskap. Prøves som et mulig sjokk i dønn riktige omgivelser!

V5-5 : 11 Restless Evita – Blåste inn til en enkel seier nest sist, og da hentet den lett 20m tillegg på Commander Jet. Nå sist feilet den i angrep på oppløpet, og gikk glipp av en tid langt ned på 16-tallet over samme distanse. Virker rett og slett MYE forbedret for tiden, og et billigere løp enn dette kan den ikke få. Må bare settes først, og vi føler den er klart motivert!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

3B : 3 Explosive Lane – Er et stort løfte, og den var smellbra når den vant nest sist i Bergen. Nå sist på Bjerke så sitter den i tredje innvendig når første 1000m ble åpnet etter 11,7! Da satt Buer kun og holdt… Gikk pigg i mål etter sene luker, og dette er en traver som utvikler seg ordentlig bra for tiden. Er ikke avhengig av noen spesielle opplegg, men den er kjapp ut, og den står riktig til her. VÅR KLARE IDE!

4B : 10 Vertigo Ella – Om det ikke skjer noe helt spesielt på veien her så taper ikke Vertigo Ella dette. Den er raskest, og sterkest! Nå sist tapte den kun for Vertigo Bjørn, og en sånn hest finnes ikke her. Et lite felt er dessuten et stort pluss da det vil bli færre å runde/mindre sjanser for å havne opp i problemer. Blåser rundt disse på en normal dag, og dette er den favoritten i V5-spillene som har den beste sjansen.

5B : 6 Hoogerland – Kjørte man med ambisjoner sist i V75’en, og da skal man huske på at den altså møtte mange klasser bedre motstand enn hva den møter her. Nest sist så vant den helenkelt fra tet, og da kom den til mål med alle kreftene sine igjen. Skulle den komme seg foran her så går den en 15-tid, og da sier det seg selv at sjansene må være gode. SKAL MED PÅ ALT!