Wilma jakter årets første


Geir Mikkelsen og Wilma Leggrowbach er Nettavisens DD-banker på Forus tirsdag.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Mikkelsen og Wilma Leggrowbach er Nettavisens DD-banker på Forus tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Tirsdagens lunsj-V5 på Forus er preget av tynne felter. Nettavisen spiller bankerfritt, men byr på en deilig DD-banker.

Sportspills meny tirsdag:
V64 Jägersro: Millionjackpot med Lövgren
V65 Kala: Sagholen i flyten
V4 Lindesberg: Leif er nøkkelkusk
Oddstips 1: PSV vinner på direkten?
Oddstips 2: Blackpool bryr seg ikke om ligacupen
Oddslangskudd: Ny cupfiasko for Blackburn?

En særdeles hektisk tirsdag står foran oss med fire travkjøringer på programmet, i tillegg til det daglige 5+ løpet fra Frankrike. Sommerbanen Lindesberg er først ut med V4 fra Sverige, før Forus overtar med lunsjtrav her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Til kvelden er det duket for den årlige totokjøringen på Kala travbane i Sarpsborg, og i tillegg er det duket for V64-jackpotomgang på Jägersro travbane i Malmø der det ligger drøye 1,1 mill ekstra i sekserpotten.

Bankerfri lunsj
I denne artikkelen skal det handle om lunsj-V5 på Forus, der vi velger å spille bankerfritt i en omgang med ganske tynne felter. Dobbeltbankeren finner vi i V5-1, der to meget flotte treåringer skiller seg klart ut. Nå er det slik at både favoritten 3 Tripsson Ø.K. og 1 Ros Svarten begge kan galoppere, men mot denne motstanden jkan nok begge vinne selv med galoppinnslag underveis. Kjetil Djøseland vik nok prøve å lede i det lengste med 1 Ros Svarten all den tid denne står alene på strek, men på fart er nok 3 Tripsson Ø.K. best. To hester skal være et sterkt lås i V5-1.

Må testes i dag
Geir Mikkelsen har ei flott fireårshoppe i 6 Wilma Leggrowbach som starter i V5-5/DD-2. Etter en strålende treårssesong med fire seire på ni starter, har det ikke blitt seier på fem starter i år. Men de to siste startene har varslet om at årets første seier nærmer seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Møter et par gode motstandere i V5-finalen og står i tillegg litt sjanseartet til i spor seks bak bilen. Men i DD-spillet er Wilma Leggrowbach klart spillbar i ettermiddag og vi velger denne som vår spreke DD-banker.