V64-jackpot med 1.676.857 ekstra

Foto: hesteguiden.com

Banker med helt riktige betingelser! Herlige objekter i V65-4! Vi skal ta med oss MYE av "jackpotdeigen" tilbake til Norge! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Axevalla denne tirsdagen er det en STOR JACKPOT med hele 1,6 millioner ekstra! Vår banker kommer ut i V65-4, den blir kjørt av Bjørn Goop, og den heter 3 Versailles. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 12 Frozen Royalty – Her har Stall Goop funnet en NYDELIG oppgave til sin springer. Kommer nemlig ut i et dårlig løp, og med to blåsere i kroppen så burde den være kraftig på vei opp og frem nå! Nå sist gikk den fullt godkjent tidsmessig, og selv om den fikk syre tilslutt så gjør den et OK løp. Nå er den betydelig billigere ute, og uten noe tull på veien så må dette dreie seg om en kanon mulighet! SPILLES! For dem som garderer vår klare ide i innledningen, ja, de skal spandere noen småkroner på 1 Stepping Key. Er kjapp i fra start, og den avsluttet positivt i kulissene sist. Vi har faktisk 14,4 s 1000m på klokken. Kan sitte der om Frozen Royalty skulle skuffe.

V64-2 : 9 Evalina Palema – Kom ut sist etter at vintertreningen var gjort unna, og den gjør et godkjent løp direkte. Det som er kommet frem i etterkant er at den faktisk ikke var frisk for dagen, og at den hadde litt slim i halsen. Kan ventes forbedret med dette løpet i kroppen, og her står den helt ypperlig til for å smyge med. Kan fort sitte der nå, og denne må med på alt!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V64-3 : 3 Dakota Chip – Blir MYE spilt i årsdebuten, og med gode rapporter i ryggen så mener vi også at det er fullt fortjent. Utviklet seg i fjor, og den gikk flere meget sterke løp mot tøff motstand. Er kjapp i vei, og det meste taler for at det her vil bli gratis tet. Fra den posisjonen så må denne bli vrien å ta ned, og vi kan ikke gjøre annet enn å gå for favoritten her. MOTIVERT!

V64-4 : 6 Rapsodia Bigi – Kommer ut fra Sofia Aronsson sin formstall, og den er spillbar her. Etter pausen nå sist så ble den ekstremt passivt kjørt, og den passerte mål med krefter igjen. Draskylappene ble ikke nappet ned. Usikkerhetsmomentet er selvfølgelig volten, men går den biten bra så kjemper den helt sikkert der fremme. OBS! 14 Elsa F.M. – Dette kan være en småspennende hest for dem som leter et sjokk. Er nemlig meget kjapp i fra start, og fra dette sporet så burde den få en fin start. Har dessuten matchet bedre hester enn dette tidligere, og vi roper et varsko for den direkte i årsdebuten. Hadde kun 5% på seg når vi la ut denne tipsartikkelen.

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V64-5 : 3 Versailles – Blir blytungt betrodd, og det med det rette. Har aldri feilet, er kjapp ut, og den blir kjørt av Bjørn Goop. Rapportene på den er også meget solide, og det finnes ikke veldig mange gode imot i dette feltet. Ulf Stenströmer er altså stor optimist på forhånd, og denne favoritten er MOTIVERT!

V64-6 : 3 Art On Line – Trakk seg litt tilslutt nå sist, men da var den ute mot Digital Ink, og de aller beste. Gangen før så imponerte den veldig med å vinne lett på en bra tid. Kan komme seg tidlig foran nå, og med tanke på at 9 Ivar Sånna fort trenger en blåser i kroppen etter pause (Har trent 17,5/1600m), ja, da trenger ikke dette å bli veldig tøft. 6 Quarcio Du Chene skal jo også bli spennende å følge, men også den vil vi tro trenger et løp i kroppen etter et lengre avbrekk.