Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


JACKPOTFREDAG! Ja, i kveld blir det JACKPOT X 2! Først ut er Klosterskogen, og her ligger det 211 457 ekstra i sekserpotten. Løpene på Klosterskogen er i gang klokken 18.45. Deretter blir det V64 Xpress klokken 20.30, og her ligger det 1 112 678 ekstra i sekserpotten. I kveldens V64 Xpress-omgang med JACKPOT går vi hardt ut, og anbefaler et bankerspill på 3 Faeza Zet. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Faeza Zet –
Er en lillesøster til topphester som Diana Zet og In Toto Sund, og har altså litt å slekte på. Faeza Zet er lovende selv, men har kommet litt senere i gang, og derfor ikke tjent så mye penger enda. Så veldig fin ut i årsdebuten sist, jogget 13,1 s 800m, og vant enkelt med krefter igjen. Går 14,0 fra tet om nødvendig, og taper ikke dette løpet om den leverer som vi tror/håper. Dette er kveldens beste banker.

V64-2 : 1 Andover Heaven – Har imponert i ny regi, og holdt sikkert unna fra tet sist. Er lynrask fra start, og skulle den forsvare sitt innerspor, ja, da sier det seg selv at den har en meget god mulighet. Løpet er ellers jevnt, og det kan skrelle til her. Se litt opp for 8 Invisible Sun ved gardering. Gikk et voldsomt løp etter galopp i årsdebuten (14,5/2500m), og har kapasitet til å ligge alle på rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 4 Indira Split – Trakk seg noe fra tet sist, men rapporteres å være betydelig forbedret i kveld, og da sier det seg selv at den har en fin sjanse i et småbillig løp som dette. Nå rykker man dessuten skoene rundt, og det er et klart pluss. Skrellen i løpet kan 2 Annie Lennox være. Er stadig bedre enn raden, det har vært fine rapporter på den, og sist ble den altså sittende bom fast med krefter igjen. Kan overraske fra et nydelig spor om favorittene ikke leverer helt på topp.

V64-4 : 1 Nitro Sånna – Er et spennende spill i kveld, og en hest som bare må prøves med helt perfekte betingelser. Fullførte godkjent sist, men uten at det klaffet helt da. Var også innom en liten hjulhekt på oppløpet da. Gangen før kom den frem i dødens på knallgode Kagan, og fullførte helt enormt bra. Hadde Kagan stått på strek i dette løpet så hadde den vært TUNGT betrodd. I kveld tar Nitro Sånna tet, og da skal det en god hest til for å knekke den ned. ER EN BANKER FOR DE VIRKELIG FREKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 4 Seismic Wave – Her blir det naturligvis en veldig HYPE på 2 Hail Mary, og den vil bli helt enormt hardt betrodd i debuten for Reden. Rapportene på den er fine, den er blitt operert i knærne, men husk på at vi snakker om en hest som så elendig ut i samtlige starter i fjor… Kan naturligvis vinne, men vi kan ikke gå ALL IN på en slik etter en såpass lang pause. Vi tror nemlig langt mer på Seismic Wave. Dette er en fantastisk 7-åring med SKYHØY kapasitet. Er alltid knallgod etter lange treningspauser, og har faktisk vunnet 6 av 8 løp etter lengre pauser. I fjor årsdebuterte den etter en tilsvarende pause med å jogge 12,8/2100m. Gjorde det enkelt, og vant sprettlett fra tet. Rapportene på den etter oppholdet er gode, den står i et perfekt spor bak bilen, og den må bare være svært spillbar i kveld.

V64-6 : 4 Aperol Broline – I finalen er det svært jevnt, og det skiller lite. Her garderer vi bredt! Ideen har fin grunnkapasitet, og kom til mål som ubrukt etter et passivt opplegg sist. Kan nok litt under 15 på distansen, den står spennende til på strek, og skal passes. Vær OBS på at den mister nesten samtlige poeng i raden (ettall øverst) om den ikke leverer her… Prøves som en frekkis, men vi garderer altså bredt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.