V64-strykning gir endring av banker

Friskusen Daniel Redên.
Friskusen Daniel Redên. Foto: hesteguiden.com

Nettavisens V64-banker på Romme er blitt strøket og dermed blir det endring av banker.

Sportspills meny søndag:
V65 Forus:Jackpot med over 500 000 ekstra i potten
Dagens langskudd: Everton forsterker United-krisen
Oddstips singel: Malmö tar en hviledag
Oddsdobbel Tippeligaen: Bergen holder pusten
Oddsdobbel Premier League: Chelsea fosser videre
Tippetips: Roma truer Juventus
V4/V5 Øvrevoll: Ny spillefest i Bærum

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson

Nettavisen og undertegnede lanserte Frode Hamre og Denise F. Boko som sin hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte jeg også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake. det systemspillet stod for øvrig igjen med seks hester i V75-7 og hadde andrehesten 10 Preston vunnet det løpet hadde sju rette betalt ut formidable 373 446.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Søndag er det nok å henge fingrene. Det hele starter med Øvrevoll som har den internasjonale V4-kjøringen søndag. Deretter går det slag i slag med V64 fra Romme og ettermiddagsV5 fra Harstad. Til kvelden er det gedigen jackpotomgang fra Forus som kan friste med 509 083 kroner ekstra i sekserpotten.

Her skal det handle om V64 fra Romme og det skal handle om Daniel Redên som viste frem en strålende opplagt Shaq Is Back i V75 på Hagmyren lørdag. Søndag får han bankertillit i V64-4 med hesten Up Up and Away.

Spiken:
1 Up Up And Away (V64-6) har två lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll och senast var han mycket bra utvändigt om ledaren. Nu bör det vara bra chans att han håller upp ledningen och även om det är ett halvvarv längre nu tror vi han blir svårslagen.

OBS. Up Up and Away er blitt strøket og da settes 6 Betterthanchekers i samme løp (V64-6) inn som banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
1 Topfuel (V64-2) har ett lopp i kroppen efter ett kortare tävlingsuppehåll och ett riktigt intressant läge. Hon håller upp ledningen om hon körs för den, men känslan är att hon är klart vassare i ryggar. Oavsett lopp tycker vi att hon ska passas den här gången.