Adielsson fikser V64-suksess på Solvalla


Erik Adielsson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erik Adielsson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Lekker V64-omgang med godbiter på menyen! Vi jakter tusenlappene med en banker som det strålte av i årsdebuten sist...

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Årjäng: Norske sjanser i lunsjen
V65 Forus: Vi spekulerer mot storfavorittene på Forus
Oddstips 1: Oppturen fortsetter for Odd
Oddstips 2: Tottenham har festet grepet

En innholdsrik tirsdag venter for vi som elsker å spille på hester, og her er det mye å glede seg til. Først ut denne tirsdagen er Årjäng med sin knallfine lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til Stavanger og Forus hvor det igjen er duket for en fyldig meny. V65-1 starter som vanlig kl.18.55. Solvalla avrunder tirsdagen med en praktfull V64-omgang til fast tid kl.19.30.  

Ellevill V75-suksess på Klosterskogen lørdag 20. april
Det ble fantastisk suksess for Leirvågs V75-tips på Klosterskogen lørdag. Totalt ble det fullklaff for hele 70 andelslag på Eksperten. Totalt omsatte Nettavisen V75 for ca 135 000 kr denne lørdagen og totalt innspilt ble på ca 420 000 kr. V75-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake kr 5 826 kr. Det var V75-5 som var nøkkelen til suksessen. 8. valget 12 Faust Boko var krysset på kun fire hester og denne var samtidig årsaken til at sju rette ga 4 586 kr. På Eksperten ble også klaff for fem andelslag (SisteLeirvågKloster) med innl.pris på kun 450. Disse var komponert med fem andeler a kr 101/fire andeler a kr 125 og betalte tilbake flotte 5 454 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene


Pga feil med JOKERSYSTEMET, og innlevering til RIKSTOTO så ble ingen V75-systemer til Halmstad levert mandag. Vi beklager dette.

Det er som vanlig knallfine løp når det dreier seg om V64 på Solvalla, og kveldens meny er intet unntak. Det finnes flere mulige bankerkandidater, men den beste kommer ut i V64-1. 1 Global Adventure strålte det av i årsdebuten sist, og det er en av de beste 3-åringene i Sverige. Rapportene går dessuten i dur, og vi tror på tidlig tet og slutt. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 6 Global Adventure – Vant storløpet Svampen fra spor tolv som 2-åring, og dette er intet annet enn et stort løfte. Strålte dessuten i årsdebuten sist hvor den hadde full spenst i målgangen etter en svært luftig sisterunde. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den er kjapp fra start, og trolig blir det gratis tet. Vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på denne!

V64-2 : 4 Fighter Mearas – Er klink overlegen i dette feltet om alt går riktig for seg. Har sett imponerende bra ut, og da skal man huske på at den enda er litt tjukk rundt magen. Minuset er at den er etter Ready Cash, og det betyr at det er temperament i denne. Har dog kapasitet som duger LANGT utover et billig grunnlagsløp på Solvalla, og vi blir ikke overrasket om den går en 13-tid. Kun galopp i mot.

V64-3 : 5 Zolly – Har et rent gaveløp foran seg i V64-3, og ingen er i nærheten av denne om den bare ikke finner på noe tull. I årsdebuten nest sist så feilet den på startsiden etter å ha vært innblandet i litt trange situasjoner. Tapte mye, men gikk enormt i etterkant til seier. Nå sist var den kolossalt bra fra dødens mot bedre hester enn dette. Gikk 13,0 s 800m. Vinner enkelt om den ikke galopperer, og det er snakk om en motivert favoritt.

V64-4 : 11 Editor – Her er det VIDÅPENT, og en bred gardering kan fort vise seg å være smart. Hesten vi vil stormvarsle for er det veldig bra grunnkapasitet i, og vi ble derfor veldig skuffet av den i debuten for Ville Karhulahti nest sist. Da kan den rett og slett ikke ha vært helt frisk. Nå sist var den LANGT BEDRE, og vi likte det vi fikk se da. Spurtet meget sterkt nedover oppløpet etter hinder på veien, og den varslet full form. Står ikke tilbake for noen i dette feltet, og normalt er distansen kun et pluss. SKAL MED PÅ ALT!

V64-5 : 10 Inside A Dream – Her blir naturligvis 4 Archidamia gigantisk hardt betrodd, som nesten alle disse dyrene fra Gocciadoro. Gikk 13,9 fra dødens sist, og den var solid til seier. Vær dog OBS på at denne ferske hoppen er etter Ready Cash, og dermed neppe helt å stole på. Vi finner derfor verdi i å spekulere. Draget vårt hadde 0,4% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og den blir ikke spilt. Dette er dog ingen dum traver, og den gikk et sterkt løp i kulissene etter startgalopp sist. Gjør seg ikke bort med flyt på veien. OBS!

V64-6 : 4 Zanzibar Wise AS – Var faktisk ingen favoritt når vi la ut dette tipset, men det skal den være. Glem ikke at den var favorittspilt på Vincennes nest sist, og den har trossalt vært 12 ganger blant de to beste på 18 forsøk. Gikk dessuten fullt godkjent etter galopp sist. Vi stoler dog ikke på denne hesten, og det store skrellbudet i løpet er uten tvil 9 Undulat. Kom ut etter pause sist, og den så veldig bra som fastlåst med absolutt alt igjen. Er ikke så verst på sitt beste, og Claes Sjöström har det med å skrelle fra tid til annen. Gjør seg ikke bort her om hesten til Gocciadoro skulle underprestere. OBS!