Adielsson innfrir med en kanon i grunnlaget


Erik Adielsson kjører vår banker i V64-spillet tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører vår banker i V64-spillet tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som man har Frankrike i tankene med! Storskrell som er betydelig bedre enn rad! Vi jakter fine kroner i en vrien V64-omgang tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla:
Nye godsaker blir servert til lunsj
V5 Klosterskogen: Høitomt har lunsjbankeren
V65 Forus:
Tengsareid setter straffesparket
Oddstips 1: Everton taper for Championship-laget
Oddstips 2: Luleå har endelig fått opp farten
Oddstips 3:
Stoke har ikke klart dette siden 1971
Oddslangskudd:
Lyon er i elendig form

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

Galoppsuksessen fortsetter
Mandag 30. november slo våre galoppeksperter til igjen på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 821 kroner. Fjerdevalget og 8,6 prosenteren 1 Dat's Pride var deres store objekt og sterkt medvirkende til den flotte utbetalingen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Under den gedigne jackpotomgangen på Leangen 29. november klinket Kurt Leirvåg til med nye supertips til sin store favorittbane! Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt som det skulle, og det betalte ut fine Kr.9 058,-. På Eksperten gikk 15-andelslag under tråden Leirvågs V65superjackpot med en innl.pris mellom 1000-2000 inn.

Tre av systemspillene gikk også også inn. To stk fire andeler a kr 1500 – det betalte kr 10 125 tilbake. Et stk fire andeler a kr 1000 – det betalte tilbake kr 9 834.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info bonger sørget for ny V75-suksess i Drammen 28. november!
På Bjerke 21. november suste TRE V75-SYSTEMER INN! Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-.

Under V75-omgangen i Drammen 28. november så anbefalte vi et bankerspill på Brenne Rødi (V75-3), og på de faste bongene på Nettavisen kom vi ikke i mål. Det gjorde vi dog på veldig mange av SISTE INFO BONGENE fra undertegnede, og her ble det fullklaff for totalt 27-bonger! Bongene kostet fra Kr.1 000 (4x250/5x200/10x100) til Kr.2 000 (4x500/10x200/6x330). Bongene betalte ut fra Kr.7 687 til Kr.8 922,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eskilstuna byr på en småvrien V64-omgang denne tirsdagen, og flere av løpene er veldig utfordrende! Vi sparte bankeren tilslutt, og her tror vi MYE på 12 Scellino Luis. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 6 Narold Vox – Er den beste hesten i innledningen, og den skal stå først på ranken. Gikk klart bra etter pause nå sist, og den kan ventes ytterligere forbedret til løpet som er i vente tirsdag. Distansen takler den bedre enn de fleste, og et lite felt er også kun et pluss. Må med på alt, og vi må varsle!

V64-2 : 3 Digger Lord – Har fått to løp i kroppen etter en pause, og her er det form pågang! Den avsluttet bra nest sist, mens den nå sist ble for pigg på bittet, og den fikk derfor litt sur muskulatur den siste biten. Erik Adielsson opp er et solid pluss, og dette er en fin oppgave for Digger Lord. MÅ BARE SPILLES!

V64-3 : 9 Kalashnikov – Var strålende etter pause sist, og den gjør en bunnsolid sisterunde til seier da. Vi hadde 10,6 s 800m på klokken, og noe mer kan en nesten ikke kreve. Med tempo på tirsdag så skal den bli tung å stå imot. OBS! 3 Jeppas Picasso – Kan være skrellen! Avsluttet knallsterkt sist etter at den havnet opp i dårlige rygger på veien. Klaffer det bedre nå så kan den felle alt. OBS!

V64-4 : 9 Moonshine All Over – Kan fort vise seg å være løpets store luring. Avsluttet nemlig helt strålende sist via drøye spor, og vi likte den skarpt for dagen. Rutinerte Jansson opp er selvfølgelig intet minus, og sporet er dessuten perfekt for å smyge med. Prøves som en frekkis i et vidåpent løp.

V64-5 : 3 So Cute Indika – Vi prøver oss med et langskudd i dette åpne løpet! Er nemlig klart bedre enn raden, og den kan nesten ikke få et finere løp enn dette. Den har passert mål med krefter igjen de siste to gangene, og den ligger altså litt i skorpen. Tas med som en BOMBE!

V64-6 : 12 Scellino Luis – Kommer ut etter en liten pause, og det tror vi har gjort veldig godt for denne. Virket nemlig litt sliten før den fikk denne pausen, og det er aldri feil å få ladet litt om. Er en kanon i grunnlaget, og man har lyst å ta den til Frankrike. Selv om utgangsposisjonen ikke er optimal på tirsdag så lar vi det stå til. DETTE ER VÅR BANKER!

Leirvåg serverte nok en gang meget solide tips til Leangen sist! På lørdag jakter han millionene på banen han elsker! Du tar vel rygg?