Adielsson senker favoritten med vår banker


Erik Adielsson kjører en av våre to bankere på tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører en av våre to bankere på tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To herlige bankere! Flere frekkiser, og også mulige sjokk! Flotte V64-kroner i vente i dagens omgang fra Eskilstuna!?

Sportspills meny tirsdag:
V4 Visby: Ohlsson reiser ikke forgjeves
V5 Klosterskogen: Lunsjomgang med potensial
V65 Forus:
Mikkelsen har V65-luringen på Forus
Oddstips 1 tirsdag: City mener alvor i år
Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på tirsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Klosterskogen (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Eskilstuna (V64)

Eskilstuna knaller til med en spennende V64-omgang tirsdag! Vi velger å gå for to bankere, og åpner allerede ballet i V64-1 med å banke frekt! Her tror vi nemlig mye på en hest på vei mot formen, og 6 Ramboldo Jet må ha en topp mulighet til å felle favoritten. 3 Highspeed Call (V64-5) er en fantastisk sprinter, og også den står alene på våre bonger.

Få med deg følgende:

V64-1 : 6 Ramboldo Jet (19%) – Fra et tilsvarende spor 17/6-2014 så satt Ramboldo Jet tidlig i tet, og den løste veldig bra fra springsporet da… Vi er klart inne på at det her blir tidlig tet, og da skal det en meget god hest til for å knekke den ned. Havnet opp i litt dårlige rygger sist, men den fullfører fint i kulissene, og vi har kjappe 10,6 s 800m på klokken med krefter igjen. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og normalt sett så skal den bare bli bedre og bedre fremover! FREKK BANKER!

V64-2 : 6 Goal Tooma (14%) – Er en nyttig traver som har hatt et fint år. Kommer nå ut etter en liten pause, og er den tilbake i nærheten av på sitt beste direkte, ja, da skal den bli meget spennende å følge her. Er nemlig meget kjapp ut på volte, og distansen er bare et pluss. Skulle Jennifer Tillman prikke starten som vi håper/tror så kan det bære rett til tet. Fra en slik posisjon blir Goal Tooma ikke lett å ha med å gjøre, og den er verdt et forsøk!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-3 : 6 Whisky Akema (60%) – Så rålekker ut etter pause sist, og den passerte mål med krefter igjen da. Ai, Ai, Ai, hvilket lekkert inntrykk! Er kjapp i fra start, og her burde Claes Svensson ha en bra sjanse på tidlig tet. Fra en slik posisjon så skal mulighetene være MEGET GODE, og dette er for oss en klar favoritt.

V64-4 : 1 Viva Las Divas (12%) – Her er det åpent. Ideen har stadig blitt bedre, og den er MYE bedre enn raden. Har radet opp med bra prestasjoner, men hva hjelper det når det ikke finnes marginer? På tirsdag står den spennende til, det er ofte et pluss å være med der foran i disse lærlingsløpene, og blir den bare ikke fast så skal sjansene være bra. Prøves som en spennende ide i et åpent løp!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Highspeed Call (76%) – Trives på Eskilstuna, og den har vunnet 6 av 7 på den banen… Er dessuten ofte god etter pause, og rapportene på den før dette løpet er også oppløftende. Er meget kjapp i uttaket, og her ligger det meste til rette for tidlig tet. Da skal dette løpet være kjørt, og det må dreie seg om en flott mulighet. BANKES DIREKTE!

V64-6 : 14 Joy Ribb (14%) – Gjorde en spennende start etter en lengre pause sist, og den var oppløftende direkte. Leverer da en fin sisterunde, og på vår klokke stod det 11,5 s 800m. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og den kan ventes enda et knepp opp til denne starten. Møter ikke den tøffeste motstanden, og henger den bare sammen i aksjonen som den skal så dukker den helt sikkert opp der foran. MÅ MED PÅ ALT!