Åpen V64-omgang med sjokk fra Norge


Morten A Pedersen, og Gio Follo dukker opp i V64-finalen mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Morten A Pedersen, og Gio Follo dukker opp i V64-finalen mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som så magisk fin ut sist! Supersjokk fra Norge! 20-oddser som kan avgjøre løpet på en, to, tre! Vi klasker til med herlig info til kveldens V64-omgang!

Sportspills meny mandag:
V4 Färjestad:
Meget spennende lunsj
V65 Leangen:
Kai Johansen har jackpotbankeren
Oddstips 1: Aalborg i superform
Oddstips 2:
Cabaye viser vei for Palace

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-suksess på Solvalla 20. november!
Vi har gjort det skarpt om fredagene på Solvalla, og her har det vært flere oppturer både i V65 + V4-spillet de siste ukene. På fredag ble det svært vrient, og ingen fikk seks riktige i V65-spillet. I V4-spillet ble det også vrient, men her traff vi godt på to bonger på Eksperten. Bongene het Lerums V4fest, og hadde en innleveringspris på Kr.1 200 (Fire andeler a 300). Begge disse bongene betalte ut fantastisk fine Kr.34 822,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gävle byr på en FLOTT V64-OMGANG denne mandagen, og den er ikke helt lettløst. Det vil overraske oss mye om ikke dette gir en meget solid utbetaling! Vår banker så magisk fin ut sist, og vi må bare lansere 7 Playboy Face (V64-5) som dagens beste banker! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 7 Västerbo Paymyday (15,6%) – Har vært ute i steintøffe omgivelser den siste tiden, men nå ser det straks en god del billigere ut. Nest sist leder den altså i det lengste, og da ble den kun plukket ned av en smygkjørt Underpaid Hanover samt Daley Lovin… Har nå blitt strøket inn et spor, og blir bare ikke dette helt feil på veien så forventer vi at den dukker opp på foto. STOR OBS som må med på alt!

V64-2 : 7 Crosby (3,6%) – Her er det åpent, og vi jakter en skrell! Crosby feilet sist i et skummelt angrep, og den gikk glipp av en plass helt der foran. Kommer nå ut etter en liten pause, den har trukket et ypperlig spor, og skulle Claes Sjöström kommer seg tidlig foran med vårt drag, ja, da skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. Duger i massevis, og vi setter varsellampene på full styrke!

V64-3 : 8 Torwall (7,6%) – Kom ut etter litt over to mnd pause sist, og den ble trukket frem av varmingsekspertene på banen før løpene. I selve løpet feilet den, og den havnet flere lengder bak feltet. Kommer meget sterkt tilbake, gjør en bunnsolid sisterunde, og vi hadde 25,3/1900m på klokken. Møter ikke akkurat de store tøffingene i dette feltet, og feilfritt så må den være spennende. SE OPP!

V64-4 : 2 Darius Boko (76,7%) – Var bra i comebacket etter kastrasjon sist. Solgte seg dyrt da, og den var bedre enn hva vi trodde. Burde normalt sett ha gått frem med denne blåseren i kroppen, og vi ser ikke bort fra at det dreier seg om tidlig tet og slutt. Dog vil vi se denne hesten i noen løp til før vi går all in på den. Skal stå først, men vi kjøper ikke at den skal være en så stor favoritt som den ser ut til å bli.

V64-5 : 7 Playboy Face (37,9%) – Kom ut etter pause sist, og du verden hvor lekker den så ut for dagen! Fikk rygg leder på Moni To Spare, fikk aldri lukene, og den kom til mål som helt fulltanket. Vi fikk en klar WOW følelse av denne hesten etter pause, og når den her kommer ut i helt riktige omgivelser så må vi bare gå til. Dette er vår banker i et vidåpent V64-spill!

V64-6 : 12 Gio Follo (1,8%) – En helt fantastisk finale venter, og vi prøver oss med en bombe fra Norge! Det er ingen tvil om at Gio Follo er MYE forbedret hos Morten Pedersen, og den er virkelig i ferd med å slå ut i full blomst. Vi har bitvis blitt svært imponert av den, og man skal være klar over at den har møtt bra hester i grunnlaget. Fra dette sporet så trenger den tempo, men det tror vi bestemt den får. Kan komme på lette bein tilslutt, og den trenger opplagt ikke å være borte med flyt. PASSES!