Supersuksess på Täby


Icecapada (til venstre) blir vår V64-banker på Täby søndag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Icecapada (til venstre) blir vår V64-banker på Täby søndag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Full klaff for Nettavisens forslag til 192 kroner på Täby søndag og meget pene 5 012 kroner i utbetaling,

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Oppdatert spillinfo søndag kveld: Det ble strålende klaff for Nettavisens V64-tips til Täby galoppbane søndag. Bankeren 10 Icecapada innfridde og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

En fantastisk galoppsøndag stor for tur når Täby byr på Sveriges største galoppdag med Stockholm Cup som det aller største løpet. Ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette på Romme fredag, venter det 1.078.903 SEK ekstra i sekserpotten i V64-spillet. I tillegg er det V4-omgang, de fire siste V64-løpene utgjør de fire V4-løpene. Hele 29 norske hester tar turen, så det bør bli en hyggelig dag for de norske farger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vanskelig galoppuke
Det har ikke vært lett å være galoppspiller denne uken. Onsdag ble det gedigne 72 801 kroner i V4-utbetalingØvrevoll og like gedigne 71 478 kroner i V5-spillet. Lett ble det heller ikke i V4-spillet på Klampenborg lørdag. V4-utbetalingen her stoppet på solide 67 272 kroner.

Vurderinger av Birger og Morten:
Søndagens løp på Täby er i våre den galoppdagen i året med det beste sportslige tilbudet. De som så 10 Icecapada spurte til seier fra sisteplass for tre måneder siden, glemmer ikke det så lett. Hun blir vårt bankerforslag i V64-4, til tross for at hun møter eldre hopper.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Et annet bankeralternativ kan 7 Giftorm i V64-6/V4-4/DD-2 være. Har ikke vunnet i år, men dette løpet skal passe ham som hånd i hanske. Blir trolig 3. eller 4. valg og kan således være en banker for de friske. Han er også vår luring, siden han ikke blir favoritt og i DD-spillet bankerspiller vi.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4 har vi som vanlig råd til å gardere litt bredere, særlig siden V64-2 ( der vi betaler for samtlige 13 startende) ikke inngår i V4-spillet. V64-2 er løpsdagens store spillenøtt.