Banker med billig oppgave

Magnus Jakobsson kjører vår banker denne mandagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Magnus Jakobsson kjører vår banker denne mandagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker som duger! Lekkerbisken i stayerløpet! Nye godbiter er pågang i Sverige, og vi jakter tusenlappene!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Folkehesten bankerspilles
V65 Jägersro: Strålende galoppmandag i Malmö
Oddsdobbel 1: Norge trenger ikke storseier
Oddsdobbel 2: Kveldsdobbel fra Sverige
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har vært gjennom en helt utrolig travhelg hvor høydepunktet skjedde på søndag. BBS Sugarlight fikset en bejublet norsk seier foran mange tusen tilskuere i årets Oslo Grand Prix med 1 500 000 til vinneren. Peter Untersteiner uttalte etter løpet at han var utrolig glad som hadde fått være med på den sensasjonelle reisen sammen med norges beste hest. Fredrik Solberg som trener hesten har gjort en strålende jobb med det som en gang var en vanlig lunsjhest i Norge.

Papagayo E. ble tredje, mens Support Justice måtte nøye seg med femte. Spesielt Papagayo E. imponerte med en fantastisk avslutning.

I kaldblodsløpet fikk vi oppleve en herlig duell mellom Lome Brage, og Lannem Silje. Lome Brage trakk det lengste strået i en tett oppløpsfight, og vant fullt fortjent.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter denne festhelgen så er det nå tilbake til hverdagen. Dog har vi en HØYINTERESSANT uke i vente, og vi ber deg spesielt få med deg følgende:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Färjestad denne mandagen så banker vi en fersk traver som likevel er blitt 7-år! Vi ble nemlig veldig imponert av 2 Gentle Avenue (V64-4) sist, og anbefaler den som dagens banker! Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 4 Mon Petit Cheval – Spørsmålet her er om noen tør å svare innvendig? 2 Paduca Dream ble nemlig kjørt helt ned i kjelleren sist, og vi vet ikke om man ønsker å tømme denne hoppen igjen. Mon Petit Cehval har gjort fine løp den siste tiden, og den har løftet seg ytterligere etter at man rykket skoene. På mandag blir det skoløs, og full gass fra start. Rapporteres å trene fint etter litt sykdom, og den vinner dette løpet om den kommer seg foran. SPILLES!

V64-2 : 1 Amazing La Marc – Dette løpet skulle selvfølgelig ikke ha vært et V64-løp. Helt urutinerte hopper som knapt nok har startet, og her må man gardere. Peter G. Norman viste dog frem et fint talent sist, og Amazing La Marc vant lett. Skal nå debutere bak bilen, og det er umulig å si hvordan den vil reagere på auto. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og oppfører den seg så dukker den opp der foran. Relativt motivert, men garder likevel løpet da disse ikke er å stole på.

V64-3 : 7 Monte Major – Er en ordentlig bra hest i grunnlaget, og vi var spent på den sist etter en lengre pause. Klemmer da til med å gjøre et kanonløp i kulissene, og vi har faktisk 10,2 s 800m på den med full spenst over mål. Distansen er ikke noe minus, og en blåser i kroppen har nok bare gjort godt. Må regnes som en STOR LURING denne mandagen, og den står først på vår rank!

V64-4 : 2 Gentle Avenue – Hadde vært borte i 3,5 år før løpet sist, og hesten så fakta helt lysende fin ut. Du ser tydelig at dette er en traver som har MYE å hente i tiden fremover. Den er dessuten fin å se til i banen. I løpet sist la den inn 11,5 s 500m uten at den var plaget på det. Rapportene på den før dette løpet er enda bedre, og den skal normalt sett ikke ha problemer med å takle sporet. TOPP SJANSE!

V64-5 : 3 Backorder – Utvikler seg strålende for tiden, og løpet som den gjør nå sist var utrolig sterkt! Får seg da en ordentlig trykker underveis, men stikker likevel lett unna nedover oppløpet med krefter igjen. Risikerer svar innvendig, men er såpass god at den har en flott sjanse selv om den skulle havne utvendig leder. Fra tet er det grønt. 6 Nirvana Face – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den varslet storform nå sist. Ble da kjørt ned på siste bortre, galoppen var ikke til å unngå, men den kom strålende tilbake i kulissene, og her var det MYE krefter igjen. Kommer til å fly fort på mandag, og den kan overraske!

V64-6 : 5 Village Surprise – Er spennende i finalen, og den er verdt et forsøk. Ble operert i sine fram knær i vinter, og den blåseren som den fikk nå sist skal ha gjort veldig godt! Fullfører da positivt, og den avslutter i 12-fart. Ventes noen meter forbedret til mandagens oppgave, og i en ÅPEN finale så prøver vi oss med dette som en frekkis.