Banker med drømmeoppgave


Leif Witasp kjører en av våre bankere på tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Leif Witasp kjører en av våre bankere på tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To solide bankere! Frekk montevinner! Tøffing utfordrer talent! Vi er klar for en herlig V64-kveld i Gävle!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Untersteiner herjer i lunsjen
V5 Klosterskogen: Nye godsaker er pågang til lunsj
V65 Forus:
Bjaanes ser seg ikke tilbake
Oddstips 1: Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2:
Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 1: Arsenal har ikke noe valg
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen

TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen.

Når det gjelder dagen i dag så er det Åby som er først ut, og deretter venter det lunsj på Klosterskogen. Om kvelden så er det V65 i vente på Forus, samt V64 fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Östersund mandag så ble Kirkou (3-valg / 12,1%) servert som en godbit. Vår lille V4-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.216 betalte ut Kr.674,-. DD-forslaget vårt på seks rekker suste også inn, og vårt minste DD-forslag betalte ut fine Kr.1 243,-

I Gävle tirsdag går vi for to bankere! 6 Stein Daylight (V64-4), og 5 Ajlexes Cubano (V64-5) står begge alene på våre bonger. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 9 Hachiko – (15,3%) – Gjør sitt beste hver gang, og blir bare ikke dette helt feil underveis så skal sjansene være fine. Sist havnet den i dødens før man trykket seg til tet ned mot siste sving. Vant veldig enkelt, og vi hadde 13,2 s 1000m på klokken uten at den var helt tom på det. Kan nok under rekorden sin, og vi forventer at den dukker opp helt der foran igjen. SPILLES! PS. 5 Tarpon (24,2%) – Viste 13,2/1900m etter galopp sist, og dette er et løfte. Skikker den seg, så er den helt klart en av de som kan vinne innledningsløpet! MÅ MED!

V64-2 : 6 Sugar Daddy (65,8%) – Har OK form, men er nok ikke i toppform. Har uansett et veldig fint løp foran seg her, og fra dette sporet så kan den også komme til tet. Skulle man lykkes med det så kan fort favoritten renne unna, og vi plasserer den først. Dog lar vi den ikke stå alene på bongen da vi synes den har vært bedre før i sesongen. 4 Financial Secret (16%) – Skikker denne seg, og kommer seg rundt uten galopp så kommer den til å utfordre den store favoritten. Er nemlig ordentlig bra på kapasitet, og den har dessuten vært bra på slutten. Nest sist avgjør den for eksempel lett via 13 s 800m med krefter igjen. OBS!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!

V64-3 : 3 Lucky Luke Zenz (14%) – Et herlig monteløp venter, og her er det faktisk ikke mange helt sjanseløse. En hest som vi bestemt tror skal passe bra i denne stilarten er altså draget vårt. Dette er dessuten en hest som er herdet mot knalltøff motstand i harde travløp. Nå sist ble det feil for den, men den har ellers levert fine løp. Kjemper garantert om seieren om den er såpass god som vi tror, og det er nå denne skal spilles! SE OPP!

V64-4 : 6 Stein Daylight (32%) – Er for oss en klar banker i en spennende V64-omgang. Var riktignok ikke på topp sist, men den kan umulig ha vært helt frisk da. Nest sist så bare jogger den rundt feltet, og den vinner med krefter igjen på 12,9/2180mv. På tirsdag så burde det bli gratis tet, og da skal dette løpet være kjørt alle dager i uken! DETTE ER ALTSÅ VÅR BANKER FOR DAGEN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 5 Ajexes Cubano (72,2%) – Ble det helt fullstendig feil for sist, men den er uansett tapper i nederlaget. Nest sist sitter den altså bom fast i finalen på Solvalla, og traver da 12,5/2140ma. Er kjapp i vei, og det vil overraske oss MYE om noen ønsker å ta imot denne tøffingen. Fra tidlig tet så skal dette løpet være over, og det er en motivert storfavoritt. VÅR BANKER NUMMER TO FOR DAGEN!

V64-6 : 1 Arrivederci (8%) – Kan være en luring i en vidåpen finale. Har nå fått to løp i kroppen, og den har funnet formen. Jogget 14 den siste runden sist, og det var mer å gå på da. Står her interessant til, den kan få drømmeløpet, og blir den bare ikke fast så forventer vi at den dukker på foto. SE OPP!