*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankersjokk fra Norge

Tangen Stegg er en av flere norske hester som dukker opp i dagens jackpotomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jackpot med 985.251 ekstra! Banker fra Norge mot dagens tyngste favoritt! Sylvass DD-banker! Storskrell i V64-2! Det går mot store kroner i V64-spillet!

24.05.15 19:59

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Jackpot med Petter
Oddstips 1: Tottenham har sluknet fullstendig
Oddstips 2: Haugesund slår Godset
Oddsdobbel: Newcastle sørger for sjokknedrykk
Langskudd: Ny nedtur for Liverpool
Tippekupongen: Sesongens siste PL-kupong
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Til tross for at de to største favorittene i V75-spillet på Jarlsberg vant og Thai Freedom i tillegg vant som omgangens fjerde største favoritt, ble det kun en bong som overlevde i spillet og utbetalingen for sju rette endte på formidable 16 983 432 kroner.

VRIENT ble det også i Harstad lørdag kveld. To 10-valg gjorde at kun en greide å løse V65-rebusen. I V5-spillet serverte vi dog topptips, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.225 betalte ut fine Kr.1 791,-. Objekter som 11 Take Off Sound (3-valg), og 2 Nordlys Rosa (6-valg) innfridde, og topp info ble gitt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Lindesberg denne søndagen er det JACKPOT i V64-spillet, og det ligger hele 985 251 ekstra i sekserpotten. Omgangen som er i vente er svært utfordrende, og det oser store kroner lang vei. Vi har jobbet frem det vi mener er en godbit av en banker, og det er snakk om en traver som virkelig fortjener en opptur! 8 Tangen Stegg (V64-4) kommer med toppform, og nå med helt perfekte betingelser foran seg så velger vi å gå all in! Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 9 Vacqueyras – Er bedre enn raden, og den er verdt en klar oppmerksomhet i innledningsløpet. Nå sist var det sko på alle fire, og et passivt opplegg. Gikk da pigg i mål etter sene luker, og den så bra ut. På søndag så forventer vi et mer offensivt opplegg, og mot riktig motstand så skal sjansene være gode. SPILLES!

V64-2 : 9 Takida Trot – Småskummelt løp. Draget vårt går garantert i glemmeboken til de fleste, men den kan detonere en bombe med flyt. Nå sist på Romme så ble den sittende fast som ordentlig pigg over mål, og vi gav den et klart pluss i kanten. Kan få løpet fra et optimalt smygspor, og vi roper et aldri så lite varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 7 Dennis Castella – Er en hest med riktig innstilling, og den går alltid skikkelig til mål. Nå sist så fullfører den bunnsolid bak kanonen Sweet’n Sour Akema, og slike hester finnes det ikke i dette feltet. Fra dette sporet så er vi inne på at Torbjørn Jansson bare bomber på direkte, og skulle han bli sluppet til tet, ja, da er løpet kjørt. Skal ha en fin mulighet i helt riktige omgivelser.

V64-4 : 8 Tangen Stegg – Hadde gått en 25-tid/2040ma som vinner i et løp som ble innringt 300m fra mål nest sist. I omløpet så ble det galopp, men den var da også sliten etter å ha vært med på mye i det løpet som ble innringt. Nå sist fullfører den meget bra bak gode hester som Prins Phillip/Joker CK. 27,1/2100m på Klosterskogen (800m bane) er raskt! Står i springspor på tillegget, er kjapp ut, og dette synes vi ser klart spennende ut på forhånd! BANKER FOR DE FREKKE! For dem som garderer vår ide så skal man også passe andre norske skrellobjekter i dette løpet. 3 Stolt Odin – Ny regi, og enormt bra etter galopp sist. 1 Finnskog Oda – Kulbik reiser til Sverige for å åresdebutere med femmeren fra Derbystoet i fjor. Da har den tydeligvis trent godt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Marie Sisu – Er ikke den beste hesten i feltet, men den kan likevel vinne dette. Vi er nemlig klart inne på at det her vil bli tidlig tet, og på en kjapp bane kan den renne unna. Vant lett på en 13-tid fra tet fjerde sist, og det er ikke sikkert om hun trenger å gå så veldig mye fortere for å vinne dette. Prøves som en skrell fra perfekte betingelser.

V64-6 : 6 Sanna Vint – Er ekstremt mye bedre enn raden, og snart så må vel det løsne? Nå sist så avsluttet den styggfort etter hinder på veien, og den så helt lysende fin ut for dagen. Nest sist går den pigg i mål etter sene luker. Tredje sist viser den 11 s 800m etter galopp. Med litt klaff på veien så kan det opplagt være duket, og den er verdt oppmerksomhet i en jevn finale!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.