Bankersjokk i vidåpen V64-omgang

Peter Untersteiner, her bak BBS Sugarlight, kjører vår frekke banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Peter Untersteiner, her bak BBS Sugarlight, kjører vår frekke banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankersjokk som treneren er opp på! Herlig uspilt ide som alt har blitt feil for på slutten! Utfordringene står i kø på Mantorp, og vi tror på store kroner!

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Hamre i hovedrollen
V65 Leangen: Tekno Odin på plass
V4 Klampenborg galopp: Stor galoppsøndag
Oddstips 1: Tromsø dagens beste objekt
Oddstips 2: Viking brukte pausen godt
Tippetips: Vålerenga tilbake på vinnersporet
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Färjestad lørdag så ble det nok en V4-fest fra Sverige! Hele 21-lag fikk fire riktige, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432, ja, det satt som det skulle. Kr.2 450 ble belønningen for dem som tok rygg. Supersjokket Tarragona Ås (7-valg) var vårt førstevalg, og topp info ble gitt.

Når det gjelder V64-omgangen fra Mantorp denne søndagen så er den SVÆRT ÅPEN, og vi blir overrasket om det ikke venter store kroner til dem som får seks riktige. Vi banker smellfrekt mot en av dagens tyngste favoritter, og går all in på 1 Ilona Håleryd (V64-6) med Peter Untersteiner. Kusken er i hvertfall i form, og på lørdag så tok han seg av E3-finalen med egentrente Poet Broline.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Mantorp:

V64-1 : 2 Love Palema – Har et aldeles skreddersydd løp foran seg i innledningen, og det kan fort være slik at den bare bomber til tet for så å bli der til mål. Vi glemmer nemlig ikke så lett det løpet som den gjorde mot Fossens Bonus femte sist i V75’en. Ble da plukket ned på streken, og den var meget god. På normalt form søndag = topp sjanse! PS. 10 Nirvana Face – Dette kan være noe for dem som leter en DYPING! Nest sist så er kusken uheldig, og kjører oppi på siste bortre. Feilet da som mulig vinner, men kom sterkt tilbake nedover oppløpet. Nå sist så havnet den opp i elendige rygger, og kom til mål med krefter igjen. Kan sjokke med flyt!

V64-2 : 5 Betel AM – Her føler vi det er relativt åpent, og dette løpet er ikke helt lett å regne på. Ideen vår ligger stadig noe i skorpen, og den er bedre enn raden. Har gjort to klart godkjente løp på slutten, og på søndag så møter den en overkommelig gjeng. Kommer den seg bare OK avgårde i fra et trangt spor i volten, ja, da burde den dukke opp helt der foran, og den er verdt en klar oppmerksomhet. OBS!

V64-3 : 1 Augustus F. – Er tilbake i Sverige etter en vinter/vår i Frankrike/Belgia. Om vi hadde vært helt sikker på formen til Augustus F., ja, da kunne dette ha vært dagens frekke banker. Vi ble nemlig enormt imponert av den i Sverige i fjor hvor den radet opp med knallsterke løp. Matchet da bedre hester enn dette. Den 29.11 tok den for eksempel ned Quick Fix på en sprint, og travet 11,9. I Klass-1 finalen 15.11. ble den treer på 12,4/2140ma… Er kjapp ut når den løser, og den må bare prøves fra en slik utgangsposisjon selv om kanskje formen er noe rusten.

V64-4 : 15 Thorn Bird – Er kommet inn på stallen til stadig mer fremgangsrike Eric Martinsson. Dette er en trener på kun 28 år, men resultatene som han kan vise til er nesten sensasjonelle. Snitter på over 20% seire, og det er enormt sterkt når man er såpass ung. Thorn Bird debuterte i ny regi sist, men da ble det altså galopp. Nå skifter man bitt på hesten, og den ser ordentlig bra ut i jobbene. Kan fort sitte der som en frekkis i det som er et meget jevnt felt. OBS!

V64-5 : 3 Gambler Zon – Har det blitt helt feil for etter den kom inn på stallen til Sofia Aronsson, og dette er for oss et av dagens aller mest spennende spill. Nest sist så går kusken nesten amok utvendig leder, og han kjører full pepper i dødens fra start til mål. Passeringstider: 10,3/11,9! Faller med flagget til topps, og den er heroisk i nederlaget. Nå sist så ble den hengt opp i tredjespor første 600m, før den kom frem i dødens. Var igjen meget tapper. På søndag blir det full bøtt fra start, og skulle den komme seg foran uten at det koster altfor mye, ja, da renner den fort unna fra tet. MÅ BARE PRØVES HER!

V64-6 : 1 Ilona Håleryd – Er en VELDIG bra hoppe med kapasitet langt utover det grunnlaget som den har på konto. Den feilet seg vekk fra trange spor både tredje + nest sist, men den gikk helt enormt etter disse galoppene. Nå sist gikk den en 15-tid, men var da syk med slim i halsen… Skulle Ilona Håleryd greie å forsvare sitt innerspor, ja, da er fort dette løpet over. Peter Untersteiner er opp på sin springer, og forteller om en hest som kan åpne.