*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankersjokk viser veien mot store kroner

Christoffer Eriksson kjører vår smellfrekke banker på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankersjokk! Uspilte ideer i V64-3! Fantastisk hest senker dagens tyngste!? Vi puser ikke på fredag! Her knaller vi til med smellfrekke tips!

11.09.15 15:36

Sportspills meny fredag/lørdag:

V65 Bjerke: En viking innleder superhelgen
V75 Bjerke:
Gundersen har V75-bankeren
V5 Bjerke:
V5-bankeren med enestående statistikk

Oddslangskudd: Kirkevold leverer på direkten
Tippekupongen: PSG er sikrest
US Open tennis:
Det går mot drømmefinale
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet

En fantastisk helg venter!
En gedigen travhelg er rett rundt hjørnet med klasseløpshelg på Bjerke og V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det finaleløp i de ulike divisjonene og søndag står både Norsk Travkriterium og Norsk Travderby på plakaten. Det er bare å glede seg til fantastisk fin travsport. V75-tipsene til lørdag blir publisert fredag formiddag, mens V75-tipsene til søndagen blir publisert lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Superobjektet innfridde på Örebro 8. september!

Det var jackpotfest på Örebro denne kvelden, og tipsene satt meget bra til vårt naboland. Det reduserte V64-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut fine Kr.2 342,-.

I omgangen hadde vi jobbet frem et SUPEROBJEKT! 12 MT Kornelia (11-valg i Travronden - 4-valg i spillet), og vi serverte følgende info:

V64-3 : 12 M.T. Kornelia (4%) – Her må vi bare prøve oss med et sjokk, og vi gjør det på en formbombe som er MILEVIS bedre enn raden! Nå sist ble den sittende bom fast med alt igjen, og den så helt rå ut for dagen! Nest sist så takter den flott om etter sene luker, går 10,5 s 500m, og den kommer pigg i mål på en meget god tid! Trenger selvfølgelig litt tempo fra denne utgangsposisjonen, men får den det så kjemper den normalt sett helt der foran. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ekstremt spennende V64-omgang fra Kalmar, og vi spiller frekt i jakten på store kroner! Bankeren kommer ut i V64-4, og her tror vi på tet og slutt for 1 Evita Di Quattro som nå er helt riktig ute! Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 4 Sylvester America (29%) – Vi liker å spille ungdommen i slike løp som dette da de har en helt annen tøffhet enn de litt eldre. Når det gjelder Sylvester America så er det uansett en topphest som har gjort det utrolig bra i steintøff konkurranse! Leverte en SOLID sisterunde i løpet som unntakshesten Nuncio vant sist. Vi hadde 09,6 s 1000m / 08,3 s 500m på Sylvester America, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og den må bare prøves her! SPILLES!

V64-2 : 11 Glamour Håleryd (18%) – Vinner dette løpet om den går feilfritt. Er imidlertid ikke pålitelig, og galoppen på siste bortre sist var dum. Kom dog noe helt voldsomt tilbake i kulissene, og den viste overlydsfart etter feiltrinnet! Dette er et svært billig løp, og draget vårt taper ikke om den bare kan oppføre seg! Er opplagt en banker for de frekke, og vi må bare varsle skarpt!

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V64-3 : 2 Elvira Diablo (8%) – Spennende finale av en hoppeserie, og her kan det smelle! Draget vårt feilet seg vekk sist, men den så fin ut i 16-fart bak feltet. Er meget kjapp ut, og fra tet så leder den dette lenge i en feilfri utgave! 7 Åjo Hornline (4%) – Avsluttet meget fint når den fikk sjansen sist, og den hadde krefter igjen over mål. Vi hadde 12,7 s 800m på et veldig bra sett. Kan gå med flyt! 9 Pamela Ali (1%) – Var helt strålende etter galopp/hinder på veien sist. Gjør et helsvett løp i kulissene, og vi hadde 12,8/2000m på den. Christoffer Eriksson opp er interessant, og vi tar den med på samtlige bonger!

V64-4 : 1 Evita Di Quattro (9%) – Har et meget fint løp foran seg nå, og den må bare prøves her. Var sist hakk i hel på klart bedre hester enn dette, og den fullførte fint fra tredje innvendig da. Nå tror vi det blir tet, og uten de helt store tøffingene med i feltet så kan det fort bli slik at Christoffer Eriksson får gjøre litt som han vil med Evita Di Quattro. Kan fort renne unna på en kjapp bane, og den er verdt et forsøk her! Vi banker frekt i et ÅPENT V64-spill!

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V64-5 : 3 Manley (16%) – Finalen av en stayerserie med hele 100 000 i førstepremie. Manley trives virkelig hos Sofia Aronsson, og den dyktige hestejenten er dessuten inne i sitt beste år som trener. Manley har hun altså fått sving på, og den har radet opp med fine løp. Nå sist vant den lett etter tidlig tet, og draskylappene ble aldri nappet ned. Står perfekt inne i finalen, Johnny Takter opp som kusk, og det meste ser bra ut på forhånd. VÅR IDE!

V64-6 : 9 Donna Di Quattro (6%) – Kan få løpet denne fredagen, og den skal passes. Det har ikke klaffet for den de siste to gangene, og den er klart bedre enn raden. Er herdet mot de beste, og dette ser et knepp billigere ut enn hva den har vært vant med å møte. Med tempo så er den giftig på speed, og vi roper et STORT VARSKO for denne frekkisen! SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.