Benzon gir gass mot V64-cashen


Niclas Benzon kjører dagens banker på Axevalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Niclas Benzon kjører dagens banker på Axevalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Løpene på Axevalla er avlyst pga dårlige baneforhold.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Boden:
Ny åpen V4-omgang fra Sverige 
V5 Bjerke:
HC byr på en luring
V65 Forus:
Pål Buer herjer på Forus
Oddstips 1: Chicharito er i sitt livs form
Oddstips 2:
Man kan stole på Müller

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-suksess på Solvalla 20. november!
Vi har gjort det skarpt om fredagene på Solvalla, og her har det vært flere oppturer både i V65 + V4-spillet de siste ukene. På fredag ble det svært vrient, og ingen fikk seks riktige i V65-spillet. I V4-spillet ble det også vrient, men her traff vi godt på to bonger på Eksperten. Bongene het Lerums V4fest, og hadde en innleveringspris på Kr.1 200 (Fire andeler a 300). Begge disse bongene betalte ut fantastisk fine Kr.34 822,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

3 Legoholm Zon (V64-6) er for oss dagens klare banker, og vi likte den skarpt sist hvor den kom til mål med krefter igjen. I de øvrige løpene på Axevalla krydrer vi bongene i jakten på skrellene!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 7 Mon Petit Cheval – Kommer ut etter en liten pause, men alt skal være bra med hesten, og den er klar til å prestere på et godt nivå direkte. Sist så ble den sittende bom fast med masse krefter igjen, og den så bra ut for dagen. Er travsikker, startrask, lettplassert, og mot denne billige gjengen så skal mulighetene være gode. SPILLES!

V64-2 : 12 Dreamforlove – 3-åringer, og dette er ikke helt lettløst. Vårt objekt var god til seier tredje sist, og også nest sist leverte den varene via 12 s 800m. Nå sist var den tøft ute, men den gjør det uansett fullt godkjent i kulissene. Er her ute mot riktig motstand, og med et normalt opplegg så kjemper den om seieren. Plasseres først, men garder løpet.

V64-3 : 6 Toscano – En eller svært mange! Favoritten er uansett motivert, og den var bra til seier sist. Nå har den fått dette løpet i kroppen, og vi blir ikke veldig overrasket om den har gått ytterligere frem til dette løpet. Magnus Jakobsson pleier å ta vare på sjansene, og mot en veldig billig gjeng så kan ikke vi gjøre annet enn å ha god tro på favoritten. SPILLES!

V64-4 : 6 Martini Akema – Er en bra hest for klassen, og vi var spent på den etter et lengre avbrekk nå sist. Feilet da direkte, og den havnet flere lengder bak feltet. Kommer meget sterkt tilbake i kulissene, og den varslet form direkte etter avbrekket. Har den bare tatt dette løpet på riktig måte, så er den fort enda et hakk opp til denne oppgaven. Kan fort sitte der da, og den er helt klart verdt litt oppmerksomhet!

V64-5 : 5 Demolition Man F. – Er en 4-åring som utvikler seg flott. Den har ikke gjort mye feil de siste gangene, og den duger svært godt i grunnlaget sitt. Har kommet til mål med krefter igjen, og det skal enda være en hel del å gå på. Dette kan kanskje være noe for V75 om den fortsetter i samme stil. Dette er vår banker nummer en på tirsdag!

V64-6 : 3 Legoholm Zon – Blir ikke noen veldig stor favoritt, og den stod kun på litt over 30% når vi la ut dette tipset. Dette er vår banker nummer to for dagen! Den har stått i helt iskalde spor når det har dreid seg om auto på slutten, og den stod altså i spor 8 i de tre øverste løpene i raden… Så stod den på 20m tillegg nest sist, før det var spor to i volten sist. Har uansett levert flere flotte løp, og nå sist kom den til mål med draskylappene oppe! Så ordentlig bra ut for dagen med masse krefter igjen! På tirsdag tror vi på tidlig tet, og da skal dette være over. BANKER!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene: